Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 19/07/2005 23:21

KoniO napisał:  

Kryniu567 napisał:  

polako_81 napisał:  
tez tak mialem.. :) ale kazdy transfer przeprowadzony przez prezesika byl strzalem w 10! a zadnego gracza nie znalem :)

Tylko teraz Guti płacze że na jego pozycje śćiągnełem zawodników i na treningi nie chodzi frajer :D

to go sprzedaj:P

Chciałbym ale koniec okienka :] pomęcze się z nim jeszcze pół roku

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
cofe_shop
Kibic
Na forum od 8095 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 11:00
Jak otworzyc Mini-Image( FM2005.MDS CD-Image) w Daemon Tools???

juz rozkminione.

Ostatnio edytowany przez: cofe_shop, 20 lipca 2005, 11:51 [1 raz(y)]

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
RafiQ
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 14:12
wez mi podrzuc linka do tych crackow.bardzo mi jest potrzebny crack 5.0.5

RafiQ
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 14:21
ty stray wiesz moze s kad mozna sciognonc crcka 5.0.5 pomoz please....odpisz na moje gg 5725743 prosze bardzo

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 15:15

polako_81 napisał:  
a poco wam crack?? sciagnijcie sobie "mini image" i bedziecie miec cracka do tej i do kolejnych patchy :)

link do strony na ktorej moze cos znajdziecie ;)

Link do stronki

PS. Czy zdazylo sie kopmus ze zawodnik ktorego chcecie kupic jest na wakacjach?? i to przez 2 lata?? :)

tak mi pisze na batistucie :)

Tak jest z Mierzejewskim z Zagłębie pisze ze jest na 9 miesiącach urlopu :d

RafiQ
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 15:29
Kryniu prosze wez mi wyslij tego cracka 5.0.5 na meila [email protected]

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 19:04
Polako...ja gram 4-4-2 normal, jednak w opcjach sam sobie poukladaj bo co to za gra :P:)
Wyszlo juz nowe uaktualnienie RRiG i musze powiedziec ze jestem zawiedziony...Idea Ekstraklasa nadal ma 14 druzyn, z tych co weszly(czyt. Korona,Arka,Bełchatów) jest tylko Korona. Nie ma juz Maćka Zurawskiego w Wisle i A. Boruca w L. Narazie nie graam nowej gry tylko kontynuuje stara. Po 14 kolejkach lider z 3pkt przewagi nag Groclinem

MW'03
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 20:12

polako_81 napisał:  
RafiQ-- Ty jakis ciemny jestes, czy z brazyli importowany?? przecierz podalem linka do mini image!

Hehe Sciagnolem Boruca do Pogoni :)

kto zna jakies dobre taktyki lub graczy do FMka?? bo znowu znudzi mi sie gra jak nic nie wygram..

Dobra taktyka jest 1-4-1-3-2

max_dal
Kibic
Na forum od 8073 dni

Odp: FM 2005 - 20/07/2005 21:42
A ja se po dłuuuugiej przerwie do managera wróciłem i poraz pierwszy gram światowej klasy drużyną i chyba przesadziłem troche z transferami:P W Chelsea mam następującą kadre

Bramka
Cech
Cudicini

Obrona
Bridge
Ferreira
Terry
Gallas
Johnson
Babayaro
Carvahlo
Bovo

Pomoc
Kaka
C. Ronaldo
Sneijder
Robben
Tuncay
J. Cole
Rosicky
Lampard
Duff

Atak
Robinho
Rooney
Mutu
Kezman
C.Cole

Jakoś tam ich mieszcze w składzie miałem jeszcze Drogbe i Barosa ale ich dałem za Rooneya do MU
drugi sezon to jest, w pierwszym mistrzostwo, Nigdy nie lubiłem grać innymi jak Pogoń z reguły pół sezonu i se spokoj dawałem a teraz nawet spox

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 17:22
Bilic przysyła swojego agenta do twojego klubu

Agent zawodnika proponuje ci obejrzenie filmu, który prezentuje, jak gra Mate Bilic - wysunięty napastnik klubu Córdoba .Film stanowi skrót meczu, w którym Córdoba odniosła zwycięstwo 5-1 nad zespołem Athletic Club w ostatnim spotkaniu .

Agent dodaje, iż jego klient bardzo chętnie dołączy do twojego klubu i z radośćią przyjmie twoją propozycje .

To mi coś przypomina w stylu Adriano, na tym filmie strzelił koleś dwie bramki :D Ciekawa jest ta Liga Hiszpańska dużo się w niej dzieje :]

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 19:47
Mam problem, nie wiecie skąd mogę sciągnąć crack do FM 2005. Ponieważ sciągnęłem z neta ale po zainstalowaniu wersji 5.0.5 i upade najnowszego musze grać z płytą której nie mam :/ . Rozumiem że w tej sytuacji potrzebny jest crack ?

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 20:26

stahu napisał:  
Mam problem, nie wiecie skąd mogę sciągnąć crack do FM 2005. Ponieważ sciągnęłem z neta ale po zainstalowaniu wersji 5.0.5 i upade najnowszego musze grać z płytą której nie mam :/ . Rozumiem że w tej sytuacji potrzebny jest crack ?

http://crackdofm2005.xt.pl z tąd ściągniesz Pozdro

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 20:40
kurde coś jest nie tak. prosze o kontakt na gg kogoś kto zna się na instalowaniu patchów i upade. GG: 1278358

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 22:00
ja po bardzo dlugiej przerwie zaczalem grac Pogońia(po raz 3) i na poczatku dobrze mi idzie 4 mecze 3 wygrane i 1 porazka, kupilem sobie wojcika z korony(grzegorzewski sie nie zgodzil)strzelil juz 6 bramek, za mocno wymiata, poprzednio gralem liverpoolem(7 sezonow 5 mistrzostw, 1 wicemistrzostwo, 3 liga mistrzow i raz puchar UEFA)Menagerow FM 2005 jest dla mnie najlepszy

pozdro

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
savi - xavier
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: FM 2005 - 21/07/2005 22:36
Ja rowniez gram juz po raz kolejny..jest srodek 3 sezony i bardzo dziwi mnie jedna rzecz w tej grze. Dlaczego pomimo ze ja(pogon) i wisla gramy zawsze tak samo mecze (LM, PP, LP)a mimo to oni po 14 moich meczach w lidze mają dopeiro 10 bo im szanowne PZPN ciagle mecze przeklada. Czy ja tez tak moge prosic o przelozenia? jesl itak to powiedzcie jak bo mnie krew zalewa jak gram po 3-4 mecze w tygodniu. Pilkarze nie wyrabiają i się ptoem mecze jakw pamietnym meczu z Odrą Wodzisław w 3 rundzie PP. W meczu 1-1 a w karnych 9-10 dla mnie..boshe :P:D..to na tyle..papa

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 10:36

savi - xavier napisał:  
Ja rowniez gram juz po raz kolejny..jest srodek 3 sezony i bardzo dziwi mnie jedna rzecz w tej grze. Dlaczego pomimo ze ja(pogon) i wisla gramy zawsze tak samo mecze (LM, PP, LP)a mimo to oni po 14 moich meczach w lidze mają dopeiro 10 bo im szanowne PZPN ciagle mecze przeklada. Czy ja tez tak moge prosic o przelozenia? jesl itak to powiedzcie jak bo mnie krew zalewa jak gram po 3-4 mecze w tygodniu. Pilkarze nie wyrabiają i się ptoem mecze jakw pamietnym meczu z Odrą Wodzisław w 3 rundzie PP. W meczu 1-1 a w karnych 9-10 dla mnie..boshe :P:D..to na tyle..papa

Niemasz wtyków w Pzp-nie :P

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 18:10
Ma ktoś neostrade żeby założyć serwer i zagrać przez internet ? Tylko z wersją 5 0 5 i z aktualnymi składamii . A cracka do wersji 5 0 5 można sciągnąć z Emula , ja tak zrobiłem i teraz gram Pogonią i po 5 kolejkach jestem 2 w lidze za Wisłą. Najlepszym strzelcem jest Edi który ma w 6 meczach 6 goli (5 w lidze i 1 z PP) a mój skład wygląda następująco (narazie nikogo nie kupowałem opócz Boruca który dołączy po sezonie jak skończy wypożyczenie w Celticu) :

Pesković - Michalski Julcimar Dymek Matlak - Parzy Batata Kaźmierczak Grzelak - Edi Milar
Rezerwa : Bugaj Edi Fabiniak Trałka Mineiro

Zaskoczyła mnie natomiast b słaba nota Elokana : Współpraca 3 , Rzuty karne 1 , Błyskotliwość 5 , Gra z pierwszej piłki 6 , podania 5 , odbiór 6 . Wpóściłem go na 2 mecze to zaliczył asyste i spisywał się poprawnie. Zaskokujące w upade jest także umiejętności obrońcy Marcina Dymka który nie odbiega umiejątnościami od innych a od Magdonia jest lepszy i wygryzł go ze składu. Przydatnym zmiennikiem jest także uniwersalny Mineiro. Ogólnie gra się b fajnie , to tyle z pierwszego wrażenia z upade . Teraz pędze bo czeka mnie mecz ligowy o fotel lidera z Wisłą

EDIT : Wygrałem 2:4 - Edi, Milar 3x

Ostatnio edytowany przez: stahu, 22 lipca 2005, 18:19 [1 raz(y)]

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 20:14

stahu napisał:  
Ma ktoś neostrade żeby założyć serwer i zagrać przez internet ? Tylko z wersją 5 0 5 i z aktualnymi składamii . A cracka do wersji 5 0 5 można sciągnąć z Emula , ja tak zrobiłem i teraz gram Pogonią i po 5 kolejkach jestem 2 w lidze za Wisłą. Najlepszym strzelcem jest Edi który ma w 6 meczach 6 goli (5 w lidze i 1 z PP) a mój skład wygląda następująco (narazie nikogo nie kupowałem opócz Boruca który dołączy po sezonie jak skończy wypożyczenie w Celticu) :

Pesković - Michalski Julcimar Dymek Matlak - Parzy Batata Kaźmierczak Grzelak - Edi Milar

Zaskoczyła mnie natomiast b słaba nota Elokana : Współpraca 3 , Rzuty karne 1 , Błyskotliwość 5 , Gra z pierwszej piłki 6 , podania 5 , odbiór 6 . Wpóściłem go na 2 mecze to zaliczył asyste i spisywał się poprawnie. Zaskokujące w upade jest także umiejętności obrońcy Marcina Dymka który nie odbiega umiejątnościami od innych a od Magdonia jest lepszy i wygryzł go ze składu. Przydatnym zmiennikiem jest także uniwersalny Mineiro. Ogólnie gra się b fajnie , to tyle z pierwszego wrażenia z upade . Teraz pędze bo czeka mnie mecz ligowy o fotel lidera z Wisłą

skad sciagnoles aktualny sklad czy kupiles tych zawodnikow? z gory thx

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 21:10

kamil334 napisał:  

stahu napisał:  

www.cyberball.cenega.pl/cm

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 23:04

Kryniu567 napisał:  

kamil334 napisał:  

stahu napisał:  

www.cyberball.cenega.pl/cm

dzieki, przyda sie

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448368 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005