Odp: FM 2005 - 20/07/2005 19:04
Polako...ja gram 4-4-2 normal, jednak w opcjach sam sobie poukladaj bo co to za gra
Wyszlo juz nowe uaktualnienie RRiG i musze powiedziec ze jestem zawiedziony...Idea Ekstraklasa nadal ma 14 druzyn, z tych co weszly(czyt. Korona,Arka,Bełchatów) jest tylko Korona. Nie ma juz Maćka Zurawskiego w Wisle i A. Boruca w L. Narazie nie graam nowej gry tylko kontynuuje stara. Po 14 kolejkach lider z 3pkt przewagi nag Groclinem
Odp: FM 2005 - 20/07/2005 21:42
A ja se po dłuuuugiej przerwie do managera wróciłem i poraz pierwszy gram światowej klasy drużyną i chyba przesadziłem troche z transferami W Chelsea mam następującą kadre
Bramka
Cech
Cudicini
Obrona
Bridge
Ferreira
Terry
Gallas
Johnson
Babayaro
Carvahlo
Bovo
Pomoc
Kaka
C. Ronaldo
Sneijder
Robben
Tuncay
J. Cole
Rosicky
Lampard
Duff
Atak
Robinho
Rooney
Mutu
Kezman
C.Cole
Jakoś tam ich mieszcze w składzie miałem jeszcze Drogbe i Barosa ale ich dałem za Rooneya do MU
drugi sezon to jest, w pierwszym mistrzostwo, Nigdy nie lubiłem grać innymi jak Pogoń z reguły pół sezonu i se spokoj dawałem a teraz nawet spox
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Agent zawodnika proponuje ci obejrzenie filmu, który prezentuje, jak gra Mate Bilic - wysunięty napastnik klubu Córdoba .Film stanowi skrót meczu, w którym Córdoba odniosła zwycięstwo 5-1 nad zespołem Athletic Club w ostatnim spotkaniu .
Agent dodaje, iż jego klient bardzo chętnie dołączy do twojego klubu i z radośćią przyjmie twoją propozycje .
To mi coś przypomina w stylu Adriano, na tym filmie strzelił koleś dwie bramki Ciekawa jest ta Liga Hiszpańska dużo się w niej dzieje
Odp: FM 2005 - 21/07/2005 19:47
Mam problem, nie wiecie skąd mogę sciągnąć crack do FM 2005. Ponieważ sciągnęłem z neta ale po zainstalowaniu wersji 5.0.5 i upade najnowszego musze grać z płytą której nie mam :/ . Rozumiem że w tej sytuacji potrzebny jest crack ?
Mam problem, nie wiecie skąd mogę sciągnąć crack do FM 2005. Ponieważ sciągnęłem z neta ale po zainstalowaniu wersji 5.0.5 i upade najnowszego musze grać z płytą której nie mam :/ . Rozumiem że w tej sytuacji potrzebny jest crack ?
http://crackdofm2005.xt.pl z tąd ściągniesz Pozdro
Odp: FM 2005 - 21/07/2005 22:00
ja po bardzo dlugiej przerwie zaczalem grac Pogońia(po raz 3) i na poczatku dobrze mi idzie 4 mecze 3 wygrane i 1 porazka, kupilem sobie wojcika z korony(grzegorzewski sie nie zgodzil)strzelil juz 6 bramek, za mocno wymiata, poprzednio gralem liverpoolem(7 sezonow 5 mistrzostw, 1 wicemistrzostwo, 3 liga mistrzow i raz puchar UEFA)Menagerow FM 2005 jest dla mnie najlepszy
pozdro
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: FM 2005 - 21/07/2005 22:36
Ja rowniez gram juz po raz kolejny..jest srodek 3 sezony i bardzo dziwi mnie jedna rzecz w tej grze. Dlaczego pomimo ze ja(pogon) i wisla gramy zawsze tak samo mecze (LM, PP, LP)a mimo to oni po 14 moich meczach w lidze mają dopeiro 10 bo im szanowne PZPN ciagle mecze przeklada. Czy ja tez tak moge prosic o przelozenia? jesl itak to powiedzcie jak bo mnie krew zalewa jak gram po 3-4 mecze w tygodniu. Pilkarze nie wyrabiają i się ptoem mecze jakw pamietnym meczu z Odrą Wodzisław w 3 rundzie PP. W meczu 1-1 a w karnych 9-10 dla mnie..boshe ..to na tyle..papa
Ja rowniez gram juz po raz kolejny..jest srodek 3 sezony i bardzo dziwi mnie jedna rzecz w tej grze. Dlaczego pomimo ze ja(pogon) i wisla gramy zawsze tak samo mecze (LM, PP, LP)a mimo to oni po 14 moich meczach w lidze mają dopeiro 10 bo im szanowne PZPN ciagle mecze przeklada. Czy ja tez tak moge prosic o przelozenia? jesl itak to powiedzcie jak bo mnie krew zalewa jak gram po 3-4 mecze w tygodniu. Pilkarze nie wyrabiają i się ptoem mecze jakw pamietnym meczu z Odrą Wodzisław w 3 rundzie PP. W meczu 1-1 a w karnych 9-10 dla mnie..boshe ..to na tyle..papa
Odp: FM 2005 - 22/07/2005 18:10
Ma ktoś neostrade żeby założyć serwer i zagrać przez internet ? Tylko z wersją 5 0 5 i z aktualnymi składamii . A cracka do wersji 5 0 5 można sciągnąć z Emula , ja tak zrobiłem i teraz gram Pogonią i po 5 kolejkach jestem 2 w lidze za Wisłą. Najlepszym strzelcem jest Edi który ma w 6 meczach 6 goli (5 w lidze i 1 z PP) a mój skład wygląda następująco (narazie nikogo nie kupowałem opócz Boruca który dołączy po sezonie jak skończy wypożyczenie w Celticu) :
Zaskoczyła mnie natomiast b słaba nota Elokana : Współpraca 3 , Rzuty karne 1 , Błyskotliwość 5 , Gra z pierwszej piłki 6 , podania 5 , odbiór 6 . Wpóściłem go na 2 mecze to zaliczył asyste i spisywał się poprawnie. Zaskokujące w upade jest także umiejętności obrońcy Marcina Dymka który nie odbiega umiejątnościami od innych a od Magdonia jest lepszy i wygryzł go ze składu. Przydatnym zmiennikiem jest także uniwersalny Mineiro. Ogólnie gra się b fajnie , to tyle z pierwszego wrażenia z upade . Teraz pędze bo czeka mnie mecz ligowy o fotel lidera z Wisłą
EDIT : Wygrałem 2:4 - Edi, Milar 3x
Ostatnio edytowany przez: stahu, 22 lipca 2005, 18:19 [1 raz(y)]
Ma ktoś neostrade żeby założyć serwer i zagrać przez internet ? Tylko z wersją 5 0 5 i z aktualnymi składamii . A cracka do wersji 5 0 5 można sciągnąć z Emula , ja tak zrobiłem i teraz gram Pogonią i po 5 kolejkach jestem 2 w lidze za Wisłą. Najlepszym strzelcem jest Edi który ma w 6 meczach 6 goli (5 w lidze i 1 z PP) a mój skład wygląda następująco (narazie nikogo nie kupowałem opócz Boruca który dołączy po sezonie jak skończy wypożyczenie w Celticu) :
Zaskoczyła mnie natomiast b słaba nota Elokana : Współpraca 3 , Rzuty karne 1 , Błyskotliwość 5 , Gra z pierwszej piłki 6 , podania 5 , odbiór 6 . Wpóściłem go na 2 mecze to zaliczył asyste i spisywał się poprawnie. Zaskokujące w upade jest także umiejętności obrońcy Marcina Dymka który nie odbiega umiejątnościami od innych a od Magdonia jest lepszy i wygryzł go ze składu. Przydatnym zmiennikiem jest także uniwersalny Mineiro. Ogólnie gra się b fajnie , to tyle z pierwszego wrażenia z upade . Teraz pędze bo czeka mnie mecz ligowy o fotel lidera z Wisłą
skad sciagnoles aktualny sklad czy kupiles tych zawodnikow? z gory thx
www.cyberball.cenega.pl/cm
dzieki, przyda sie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448368 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.