Odp: Pchli targ - 28/11/2005 20:31
Sprzedam bilety Pogoni i reprezentacji z lat 1992 - 2005. Mam do sprzedania równiez szaliki nowe chemika police i kotwicy kolobrzeg.
Jestem zainteresowany,czy moglbys podac mi tak w telegraficznym skrocie jakie bilety posiadasz i ewentualnie fotki szali jesli da rady.. meil [email protected] lub gg 4600659 Pozdrawiam
Odp: Pchli targ - 02/12/2005 09:02
Nokia 2650, nowa tydzien temu kupiona w Londynie, bez simlocka, cały zestaw + polska instrukcja na CD + polska ładowarka 300pln
Odp: Pchli targ - 04/12/2005 12:31
mam na sprzedaz dysk twardy wester digital 40gb-cena od 70,karte geforce 4 od 35zl i telefonik,philips 355 z ladowarka,papierami i jeszcze na gwaracji od 270zl.gg w profilu
Odp: Pchli targ - 04/12/2005 13:09
Mam do sprzedania przenośną kabinę sanitarną z umywalką ( wyposażoną w zbiornik ) w prawie nie używaną obecnie schowaną w magazynie ( nie użytkowana ) . Solidna i czysta toaleta czeka na Ciebie w Szczecinie ( transport w cenie na terenie miasta ) . Możliwośc wystawienia faktury vat Zobacz fotki
Spoko za 20 zł sprzedam ten szalik. Jedyny w swoim rodzaju bo w kołobrzegu było takich tylko 30. Po bokach ma herb klubu i krzyż celtycki, a na środku napis nadmorscy hool's, który widnieje na biało niebieskiej szachownicy. Daj maila to w najbliższych dniach prześle ci zdjęcie szalika.
Sprzedam bilety Pogoni i reprezentacji z lat 1992 - 2005. Mam do sprzedania równiez szaliki nowe chemika police i kotwicy kolobrzeg.
masz jeszcze ten szal kotwicy??
Spoko za 20 zł sprzedam ten szalik. Jedyny w swoim rodzaju bo w kołobrzegu było takich tylko 30. Po bokach ma herb klubu i krzyż celtycki, a na środku napis nadmorscy hool's, który widnieje na biało niebieskiej szachownicy. Daj maila to w najbliższych dniach prześle ci zdjęcie szalika.
masz jeszcze ten szal kotwicy??
Odp: Pchli targ - 05/12/2005 21:37
z takimi cenami raczej chetnych nie znajdziesz...nie dosc ze wiekszosc z tych marek taniej mozna dostac w wiekszosci perfumerii w necie to 25km od Szczecina mam Schwedt z jeszcze tanszymi perfumami
z takimi cenami raczej chetnych nie znajdziesz...nie dosc ze wiekszosc z tych marek taniej mozna dostac w wiekszosci perfumerii w necie to 25km od Szczecina mam Schwedt z jeszcze tanszymi perfumami
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.