Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M_1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7096 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 19:17

M@ty$ napisał:  
Ja teraz latam do LO XX :) Chodzi tam ktos ?? :]

Jakich masz nauczycieli ??? Ja planowałem tam się przesniesc ... ale nie wiem jak zrobie , jeszce nad tym mysle

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:04

Shee napisał:  
[taaa...najwiekszy szowinista II LO ... Fajny byl do czasu ... Chyba ze sie zmienil po tych 4 i pol roku odkad mnie nie ma w II LO i nie powtarza jak nakrecony, ze kobieta nigdy nie bedzie sie nadawac do nauki scislych przedmiotow...

Jego uwagi pod adresem dziewczyn zawsze mialy charakter dowcipny i nigdy nikt nie traktowal ich na powaznie, a dziewczyny go uwielbialy.

Shee napisał:  
...a co sie tyczy Bartkowiak - moja matma i bez niej byla mocna. Tyle ze dzieki Bartkowiak odkrylam, czym jest nienawisc ;) czyli czegos mnie nauczyla ponadto, co mialam i mam genetycznie zakodowane ;)

Ja z Bartkowiak mialem najlepiej chyba w calej szkole (a juz na pewno w klasie) bo niektorych brala do tablicy po 3x w trakcie lekcji a mnie 3x w trakcie semestru :D Nawet nie wiem czemu to zawdzieczam, bo najlepszy w klasie nie bylem, choc zawsze 4 mialem.

Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:05

eN napisał:  
Hmm z takich rad to grzech nie skorzystać ;D Na 100 się zastosuję ;) A co do jej ciąży to raaaaczej nie, przynajmniej nam, jej nowej klasie nic na ten temat nie wiadomo... :)

Ale jej starej klasie wiadomo... no ciekawe.

BeJot
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:14

Macias napisał:  

BeJot napisał:  
no ... i sie zaczęło LO1 ..... zaczynam żałować że nie poszedłem do LO8 Kupa śmiechu matmy uczy mnie pani Bebko i bedzie ciężko hehehe

Która klasa ?:D Bo ja też chodze do jedynki :)

1E - matematyczna ....:D a ty?

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
QarolinQa
Kibic
Na forum od 7996 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:15
a ja LO14... w ZSO2.. hmm.. atmosfera wporzadku ale zjebana wychowawczyni:p Bazylewicz do dupyy.. :/

POGOŃ & LEGIA
dwa bratanki...
eN
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:19

Jay-J napisał:  

Ale jej starej klasie wiadomo... no ciekawe.

Wiem, że ma zamiar się przenieść gdzieś na wieś, ale chodzi tylko o mieszkanie/dom, więc może jest coś na rzeczy... Jak coś zauważe to Ci powiem ;)

eM
Kibic
Na forum od 7299 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 21:44

Mateusz1948 napisał:  
a co Ty myslisz że w Lo8 to cały rok masz luzik ??? Jak nie wiesz to powiem Ci że się mylisz :)

Ja wlasnie tak mysle , choc szkołe ta skonczylem juz jakis czas temu ;)

zakoo
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2006 23:59

U-96 napisał:  
3 atak na studia, tym razem histeria na US - zaocznie, moze wkoncu trafilem w desen :)

ja rowniez zaczynam trzecie podejscie.. etnologia na US. oby do konca. czego i sobie i Tobie zycze :]

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
FLN
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 00:19

QarolinQa napisał:  
a ja LO14... w ZSO2.. hmm.. atmosfera wporzadku ale zjebana wychowawczyni:p Bazylewicz do dupyy.. :/

Mnie akurat nie uczyla i w sumie to mi troche pomogla na ustnym na maturze:P. Ale z tego co slyszalem od jej teraz to juz bylej klasy to zjebana na maxa jest zreszta jak polowa nauczycieli.

A ja mam takie pytanie. Czy studiuje lub tez studiowal ktos na polibudzie Budownictwo kierunek organizacja i zarzadzanie w budownictwie- inzynier europejski?

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 09:46
Wyższa szkoła Ekonomiczno-Turystyczna- jest tam ktos?

Walczyć Pogoń Walczyc...
TaDeX
Kibic
Na forum od 8892 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 11:41
Ja po pieciu latach w Technikum Łącznosci odpoczywam na AR:D :P (3 rok) :)

Paveu1989
Kibic
Na forum od 7112 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 16:38

TaDeX napisał:  

A jaki wydział ;)?

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 17:12

Jay-J napisał:  
Ja skonczylem w tym roku LO2 i wybieram sie na Uniwersytet Warszawski.

Jaki kierunek??

Ps. W Akademiku bedziesz mieszkal?

Pozdro ze sto(L)icy:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
TaDeX
Kibic
Na forum od 8892 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/09/2006 17:22

Paveu1989 napisał:  

TaDeX napisał:  

A jaki wydział ;)?

Wydzial nauk o zywnosci i rybactw.. Wakacje przez caly rok... :P

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 00:09

Jay-J napisał:  

Shee napisał:  
[taaa...najwiekszy szowinista II LO ... Fajny byl do czasu ... Chyba ze sie zmienil po tych 4 i pol roku odkad mnie nie ma w II LO i nie powtarza jak nakrecony, ze kobieta nigdy nie bedzie sie nadawac do nauki scislych przedmiotow...

Jego uwagi pod adresem dziewczyn zawsze mialy charakter dowcipny i nigdy nikt nie traktowal ich na powaznie, a dziewczyny go uwielbialy.

Shee napisał:  
...a co sie tyczy Bartkowiak - moja matma i bez niej byla mocna. Tyle ze dzieki Bartkowiak odkrylam, czym jest nienawisc ;) czyli czegos mnie nauczyla ponadto, co mialam i mam genetycznie zakodowane ;)

Ja z Bartkowiak mialem najlepiej chyba w calej szkole (a juz na pewno w klasie) bo niektorych brala do tablicy po 3x w trakcie lekcji a mnie 3x w trakcie semestru :D Nawet nie wiem czemu to zawdzieczam, bo najlepszy w klasie nie bylem, choc zawsze 4 mialem.

dowcipny, nie dowcipny, ale na koniec 4 klasy wszystkim wywinal chamski numer... moze stad moj uraz do niego?

Co sie tyczy Bartkowiak - ok, nieskromnie przyznaje, ze bylam najlepsza, jednak zdaje mi sie, ze jak zaczynalam liceum w 98 roku p. B. byla w swej najorszej fazie przekwitania. Mimo, ze nie miala na mnie haka i tak balam sie jej do 2 -3 klasy niemilosiernie. Zreszta nie tylko ja, bo moja klasa wyjadala cale zapasy wegla ukochanej pani Pielegniarki (zreszta gabinet Pielegniarki to najwspanialsze miejsce II LO ;) )

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 08:10
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci :) Co do Cioci B. to malo kto jej sie bal, ale jesli juz to ci najslabsi bo ich najczesciej brala do tablicy (jeden koles nawet kilka razy wymiotowal przed lekcja :D). A co Plinski odstawil? Bo u nas kazdego roku, tak tez i w maturalnej klasie, bez wiedzy... podwyzszyl oceny kilku osobom.

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 14:59

Jay-J napisał:  
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci :) Co do Cioci B. to malo kto jej sie bal, ale jesli juz to ci najslabsi bo ich najczesciej brala do tablicy (jeden koles nawet kilka razy wymiotowal przed lekcja :D). A co Plinski odstawil? Bo u nas kazdego roku, tak tez i w maturalnej klasie, bez wiedzy... podwyzszyl oceny kilku osobom.

hmmm jak ostatnio spotkalam B. w autobusie, niesamowicie zlagodniala. Wiec lata jej niezrownowazenia i potworniactwa Was ominely ;) Szczesciarze! ;)

Plinski na koniec 4 klasy wszystkim zjechal w dol z ocenami. Tlumaczyl "Kobiety nie nadaja sie do fizyki". Postawil tylko 1 piatke i to z bolem i kazaniem. (Bylam na moje nieszczescie w klasie zenskiej; 31 bab!)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 16:31
No to teraz odwrotnie, bo co do stosunku do dziewczyn to u nas w klasie (w wiekszosci meskiej) najlepsze z matmy i fizy byly wlasnie dziewczyny i czepial sie tylko tych co naprawde byly slabe z tych przedmiotow.

Co do Bartkowiak to jesli ostatnio ja spotkalas to rzeczywiscie zlagodniala... dokladnie od grudnia, bo wtedy zmarl jej maz. Miesiac nie mielismy lekcji, a jak wrocila to zlagodniala troche, choc miala momenty rowniez frustracji. Ale to ostatni semestr przed matura byl ;)

Heaton
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 18:07

Shee napisał:  
Bylam na moje nieszczescie w klasie zenskiej; 31 bab!

Shee, Twoim wychowawcą był może Stróż?

100% PD
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 22:45

Jay-J napisał:  

Co do Bartkowiak to jesli ostatnio ja spotkalas to rzeczywiscie zlagodniala... dokladnie od grudnia, bo wtedy zmarl jej maz. Miesiac nie mielismy lekcji, a jak wrocila to zlagodniala troche, choc miala momenty rowniez frustracji. Ale to ostatni semestr przed matura byl ;)

...To wszystko tlumaczy. Smutne, aczkolwiek prawdziwe, ze to przez niego miala takie jazdy. Znam osoby, ktore uczyla jeszcze przed zamazpojsciem - ponoc nie bylo od niej fajniejszej babki.

Heaton napisał:  

Shee, Twoim wychowawcą był może Stróż?

taaa

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426430 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005