Jego uwagi pod adresem dziewczyn zawsze mialy charakter dowcipny i nigdy nikt nie traktowal ich na powaznie, a dziewczyny go uwielbialy.
Ja z Bartkowiak mialem najlepiej chyba w calej szkole (a juz na pewno w klasie) bo niektorych brala do tablicy po 3x w trakcie lekcji a mnie 3x w trakcie semestru Nawet nie wiem czemu to zawdzieczam, bo najlepszy w klasie nie bylem, choc zawsze 4 mialem.
a ja LO14... w ZSO2.. hmm.. atmosfera wporzadku ale zjebana wychowawczyni:p Bazylewicz do dupyy.. :/
Mnie akurat nie uczyla i w sumie to mi troche pomogla na ustnym na maturze. Ale z tego co slyszalem od jej teraz to juz bylej klasy to zjebana na maxa jest zreszta jak polowa nauczycieli.
A ja mam takie pytanie. Czy studiuje lub tez studiowal ktos na polibudzie Budownictwo kierunek organizacja i zarzadzanie w budownictwie- inzynier europejski?
[taaa...najwiekszy szowinista II LO ... Fajny byl do czasu ... Chyba ze sie zmienil po tych 4 i pol roku odkad mnie nie ma w II LO i nie powtarza jak nakrecony, ze kobieta nigdy nie bedzie sie nadawac do nauki scislych przedmiotow...
Jego uwagi pod adresem dziewczyn zawsze mialy charakter dowcipny i nigdy nikt nie traktowal ich na powaznie, a dziewczyny go uwielbialy.
...a co sie tyczy Bartkowiak - moja matma i bez niej byla mocna. Tyle ze dzieki Bartkowiak odkrylam, czym jest nienawisc czyli czegos mnie nauczyla ponadto, co mialam i mam genetycznie zakodowane
Ja z Bartkowiak mialem najlepiej chyba w calej szkole (a juz na pewno w klasie) bo niektorych brala do tablicy po 3x w trakcie lekcji a mnie 3x w trakcie semestru Nawet nie wiem czemu to zawdzieczam, bo najlepszy w klasie nie bylem, choc zawsze 4 mialem.
dowcipny, nie dowcipny, ale na koniec 4 klasy wszystkim wywinal chamski numer... moze stad moj uraz do niego?
Co sie tyczy Bartkowiak - ok, nieskromnie przyznaje, ze bylam najlepsza, jednak zdaje mi sie, ze jak zaczynalam liceum w 98 roku p. B. byla w swej najorszej fazie przekwitania. Mimo, ze nie miala na mnie haka i tak balam sie jej do 2 -3 klasy niemilosiernie. Zreszta nie tylko ja, bo moja klasa wyjadala cale zapasy wegla ukochanej pani Pielegniarki (zreszta gabinet Pielegniarki to najwspanialsze miejsce II LO )
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 08:10
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci Co do Cioci B. to malo kto jej sie bal, ale jesli juz to ci najslabsi bo ich najczesciej brala do tablicy (jeden koles nawet kilka razy wymiotowal przed lekcja ). A co Plinski odstawil? Bo u nas kazdego roku, tak tez i w maturalnej klasie, bez wiedzy... podwyzszyl oceny kilku osobom.
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci Co do Cioci B. to malo kto jej sie bal, ale jesli juz to ci najslabsi bo ich najczesciej brala do tablicy (jeden koles nawet kilka razy wymiotowal przed lekcja ). A co Plinski odstawil? Bo u nas kazdego roku, tak tez i w maturalnej klasie, bez wiedzy... podwyzszyl oceny kilku osobom.
hmmm jak ostatnio spotkalam B. w autobusie, niesamowicie zlagodniala. Wiec lata jej niezrownowazenia i potworniactwa Was ominely Szczesciarze!
Plinski na koniec 4 klasy wszystkim zjechal w dol z ocenami. Tlumaczyl "Kobiety nie nadaja sie do fizyki". Postawil tylko 1 piatke i to z bolem i kazaniem. (Bylam na moje nieszczescie w klasie zenskiej; 31 bab!)
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/09/2006 16:31
No to teraz odwrotnie, bo co do stosunku do dziewczyn to u nas w klasie (w wiekszosci meskiej) najlepsze z matmy i fizy byly wlasnie dziewczyny i czepial sie tylko tych co naprawde byly slabe z tych przedmiotow.
Co do Bartkowiak to jesli ostatnio ja spotkalas to rzeczywiscie zlagodniala... dokladnie od grudnia, bo wtedy zmarl jej maz. Miesiac nie mielismy lekcji, a jak wrocila to zlagodniala troche, choc miala momenty rowniez frustracji. Ale to ostatni semestr przed matura byl
Co do Bartkowiak to jesli ostatnio ja spotkalas to rzeczywiscie zlagodniala... dokladnie od grudnia, bo wtedy zmarl jej maz. Miesiac nie mielismy lekcji, a jak wrocila to zlagodniala troche, choc miala momenty rowniez frustracji. Ale to ostatni semestr przed matura byl
...To wszystko tlumaczy. Smutne, aczkolwiek prawdziwe, ze to przez niego miala takie jazdy. Znam osoby, ktore uczyla jeszcze przed zamazpojsciem - ponoc nie bylo od niej fajniejszej babki.
Shee, Twoim wychowawcą był może Stróż?
taaa
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426430 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.