Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ManeS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 17:35
italiano niech się lepiej zajmą robieniem pizzy a nie się za piłkę wzięli... ;) Trener Słowaków sam w to nie wierzy :D

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 17:38
arrivederci italia:)

100% PD
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 17:46
Słowacja 333 :D uff

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 17:46
Arrivederci! :D

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 19:42
Już sie bałem żę makarony coś wcisną i Webb jakiegoś karnego wymyśli...

jeszcze coś apropo :) wuwuzela doom

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 19:59
Słowacy zajebisty numer wywinęli, brawa dla nich, chociaż teraz najprawdopodobniej trafią na Holendrów i będzie bardzo ciężko...
Mimo braku przejścia do dalszej fazy turnieju i tak Nowozelandczycy mogą być z siebie dumni; trzy mecze, trzy punkty, bramki 2:2 i zero porażek :)
Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:43 [1 raz(y)]

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 21:58
Robben wchodzi na boisko :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 22:09

ManeS napisał:  

I pozamiatał :D

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 22:11

Misiek. napisał:  

ManeS napisał:  

taa, pozamiatał... bramkarz Kamerunu niedojebany jakiś, zjebali mi cały dzień...

EDYTA:
Dania - Japonia (Ile wyniesie doliczony czas w 2. połowie?) 4 minuty 3,45 Prawidłowo
Kamerun - Holandia (Ile wyniesie doliczony czas w 2. połowie?) 2 minuty 4,50 Prawidłowo

Trochę sędziowie humor poprawili :D

Ostatnio edytowany przez: RC, 24 czerwca 2010, 22:20 [2 raz(y)]

Bukowe
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 22:21
mi Duńczycy zjebali, mieli nie przegrać tego no ale chociaż na bramkach się odkułem ;)

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 22:47

RC napisał:  

Misiek. napisał:  

ManeS napisał:  

taa, pozamiatał... bramkarz Kamerunu niedojebany jakiś

bo nie obronił strzału Robbena ? czy może Van Persiego ?

ogarnij się dzieciaku, bo wkurwiasz już maksymalnie swoimi postami na forum

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 23:06

kaes napisał:  

RC napisał:  

Misiek. napisał:  

ManeS napisał:  

taa, pozamiatał... bramkarz Kamerunu niedojebany jakiś

bo nie obronił strzału Robbena ? czy może Van Persiego ?

ogarnij się dzieciaku, bo wkurwiasz już maksymalnie swoimi postami na forum

Jakoś nie wydaje mi się, żeby ani jeden ani drugi strzelił ;) Wstawać kilka sekund po interwencji gdy akcja trwa dalej, no naprawdę wielkie brawa dla świetnego bramkarza ;) Nie pasuje to nie czytaj moich wypowiedzi, bo chyba mamy inne poglądy na ten sport.

Bukowe
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 23:34
Przepraszam, Ty ze wzrostem 120cm byłbyś znakomitym bramkarzem lol

edit: Oceniać ma prawo owszem, ale jak widzę Twoje posty to szlag trafia człowieka. Z każdej strony rzucasz kurwami i innymi obelgami. Poza tym powinno Ci to dać do zrozumienia, bo zauważyłem, że nie tylko ja zwracałem Ci uwagę. Bez odbioru

Ostatnio edytowany przez: nara, 24 czerwca 2010, 23:44 [1 raz(y)]

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 23:39

kaes napisał:  

No no, dobrze że dokładnie mój wzrost trafiłeś lol Dlatego bramkarzem nie jestem, a tych co grają na największej imprezie piłkarskiej świata postronny widz ma prawo oceniać ;)

Bukowe
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 11:25
Meczu Holandii z Kamerunem nie widziałem tylko ograniczyłem sie do skrótu. Konkluzja jest taka-przy obu bramkach dl pomarańczowych bramkarz był bez szans. Nie wiem jak to wyglądało całościowo, wniosek tyczy sie wyłącznie tych sytuacji.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8077 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 11:32

RC napisał:  

kaes napisał:  

No no, dobrze że dokładnie mój wzrost trafiłeś lol Dlatego bramkarzem nie jestem, a tych co grają na największej imprezie piłkarskiej świata postronny widz ma prawo oceniać ;)

Ja rozumiem że koniec roku szkolnego, masz wolne w końcu w gimnazjum ale ogarnij, bo kolega dobrze Ci radzi. Jest pogoda wyjdź przewietrz się, może jakis gril, jeziorko napewno dobrze zrobi. Świat to nie tylko forum.

Better dead than red!
RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 11:33

lub_czasopisma napisał:  
Ja rozumiem że koniec roku szkolnego, masz wolne w końcu w gimnazjum ale ogarnij, bo kolega dobrze Ci radzi. Jest pogoda wyjdź przewietrz się, może jakis gril, jeziorko napewno dobrze zrobi. Świat to nie tylko forum.

Pewnie, ale w gimnazjum to ja nie jestem ;)

Dobra, koniec tematu, i tak topic rozmyty.

Bukowe
BNY
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 21:10
Hiszpania - Chile chyba skończy się tak jak mecz z Polską:) fajnie ogląda się grę Hiszpanów

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 21:23
Tak grająca Hiszpania to daleko nie zajdzie.

Fura szczęścia i fakt że Chilijczycy graja juz w 10 moze zamydlić prawdziwy obraz gry drużyny. A Pierwsze 25 min tak po prawdzie wyglądało żałośnie jak patrzyło sie na bezradnych Hiszpanów. Indywidualności robią różnice, ale z Portugalią bedzie o wiele cieżej.

Jedno juz wiemy-kolejnej sensacji na tych mistrzostwach dziś już nie będzie.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 25/06/2010 21:32
ale ten Torres to symulancik.... dla mnie problematyczna kartka dla chilijczyka, na powtórkach widać było, że po pierwsze miał głowę w ogóle w drugą stronę, a po drugie nie było specjalnego ruchu nogą, mogło być ciekawie w II połowie...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362034 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005