Odp: temat ogórkowy - 12/09/2005 22:08
..juz drugi dzien naprzeciwko carrefoura(Boh.Warsz.) stoi jakis starszy typ z wymalowana twarza na bialo z ruska flaga chyba najprawdopodobniej upodobnil sie do Lenina ale o co mu Qrwa chodzi nie kminie, jakis protest sobie urzadzil czy cos
Odp: temat ogórkowy - 13/09/2005 14:31
przeglądam sobie v-ke i patrze tu i jak zwykle Nasz Herb wypasiony... Tym razem Poznaniacy sie Popisali moze nas Herb tak wyglada tylko my o tym nie wiemy ?
Odp: temat ogórkowy - 13/09/2005 18:35
W sobote w Policach bedzie otwarcie skateparku,czy ktos sie orientuje dokladnie od ktorej godzinki zacznie sie cos dziac,czy moze juz od samego ranca?!
Odp: temat ogórkowy - 13/09/2005 20:03
szukam osobe ktora ma aparat cyforowy i robi dosc dobrej jakosci filmiki.... prosze o kontakt na gg ! w profilu!!! wazne !!
z tego co wiem w sklepach przyjmują je tylko na terenie szkocji ale i tak nie we wszystkich (to nie jest prawny srodek platniczy w Wielkiej Brytanii - przyjmuja na tej zasadzie jak w Polsce w sklepach przyjmuja euro). jesli chodzi o wymiane w bankach to o tym nie mam pojecia.
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2005 12:36
Przy instalowaniu Fify2006DemoEn najpierw po rozpakowaniu pliku wyskakiwal komunikat,z e mam nowego DirectX zainstalowac, zainstalowalem ten DirectX 9,0c i teraz mi wyskakuje komunikat (odrazu po rozpakowaniu plikow), ze mam wsadzic CD/DVD nr 1 do napedu....o co chodzi?
EDIT:
Juz dziala
Ostatnio edytowany przez: V..., 14 września 2005, 13:28 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2005 19:53
mam pytanie do torrentowcow. zalozmy ze na jakiejs stronie pojawil sie torrent ktory juz mam skads i chcialbym go uploadowowac zeby sobie ratio podrasowac. co zrobic zeby w programie mi przyjelo ze mam tego torrenta w 100% i go zaczelo uploadowac. probowalem tak: sciagnalem torrenta, odpalilem go i wlaczylem zeby niby sciagalo do katalogu w ktorym juz byly te pliki do uploadowania ale mi w bitcomecie pokazywalo ze mam 0% caly czas i zaczynalo od nowa sciagac. a ja chce zeby bitcomet wyczail ze juz mam te pliki i zeby uploadowalo tylko ktos wie jak to zrobic??
i jeszcze druga sprawa: mam od kolesia sciagniety z torrenta do polowy film i chcialem skonczyc sciaganie u siebie. jak zrobic zeby mi w bitcomecie zaczelo sciagac tylko to co zostalo a nie calosc?? bo on mi wogole tego co sciagniete jest nie widzi
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2005 21:24
Do Torrentow uzywaj Azureusa. Gdy sciagniesz plik, on automatycznie zacznie ci go seed'owac (upload). Sa rowniez do zassania wtyczki np. takie, ktore omijaja "zakazne" IP serwerow
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 14/09/2005 21:42
Kurde Życie serwisu www.tdt.org.pl dobiegło końca :/ tdt byl najlepszy bo te torrentpolska , torent mania i te inne to nawet opisu torenta nie ma a jak ktoś wstawi jeden plik dziennie to jest rekord
No no Werder przycisnął w końcówce na razie 0-1 ale zapowiada sie pasjonująca końcówka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.