Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 21:20
mam pytanko dla kogos kto ma nokie 6600, co msuze zrobic zeby filmiki sie nagrywaly po kilka minut a nie po 9 sekund :/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Ogladalem ostatnio nowy film o tematyce kibicowskiej nazwy nie pamietam, ale wiadomo o ktory chodzi - premiera byla 09.09. Film o niebo lepszy niz FF!! goraco polecam
P.S
Mam na cd, ale z niemeickim dubblingiem
"Green street hooligans" a w roli glownej o ile sie nie myle wystepuje ten ziomek co gral Froda we "Wladcy pierscieni"
Odp: temat ogórkowy - 12/09/2005 12:53
Ja mam problem taki...Gralem zawsze w cma 03-04 bez problemow z patchami 4.1.4 i 4.15 ,teraz dodatkowo sciagam Updata Boby Bopbsona i przy ladowaniu Nowej gry ta wychodzi mi na plupit i oznajmia blad cm.exe.Sobie mysle ze to moze byc przez updata.wiec zainstalwoalem czysta gre bez niczego to ta mi sie wiesza gdzies po 5 min.ehh.Na Windowsie Millenium nie mialem takich problemow.Wie ktos o co come on?
Ps.Koles ma tez Xp ta sama plyte te same dodatki i mu dziala.A najlepsze jest to ze zrobilem specjalnie formata i mam to dalej.Cos mi sie zdaje ze to chyba wina dysku.No ale jak by ktos potrafil pomoc to thx z gory
Ja mam problem taki...Gralem zawsze w cma 03-04 bez problemow z patchami 4.1.4 i 4.15 ,teraz dodatkowo sciagam Updata Boby Bopbsona i przy ladowaniu Nowej gry ta wychodzi mi na plupit i oznajmia blad cm.exe.Sobie mysle ze to moze byc przez updata.wiec zainstalwoalem czysta gre bez niczego to ta mi sie wiesza gdzies po 5 min.ehh.Na Windowsie Millenium nie mialem takich problemow.Wie ktos o co come on?
Moze zainstaluj XPeka i wszystko bedzie oki
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Ogladalem ostatnio nowy film o tematyce kibicowskiej nazwy nie pamietam, ale wiadomo o ktory chodzi - premiera byla 09.09. Film o niebo lepszy niz FF!! goraco polecam
P.S
Nie wiesz czy ten film jest na kazie?? Albo czy z jakiegos innego zrodla mozna go sciagnac??
P.S
Nie wiesz czy ten film jest na kazie?? Albo czy z jakiegos innego zrodla mozna go sciagnac??
sądzę że na torrencie będzie ne pewno tylko że teraz jest awaria serwera ... ale jak chcesz to poszukam na innych stronkach torrentowych tylko daj mi całą nazwe filmu www.tdt.org.pl
P.S
sądzę że na torrencie będzie ne pewno tylko że teraz jest awaria serwera ... ale jak chcesz to poszukam na innych stronkach torrentowych tylko daj mi całą nazwe filmu www.tdt.org.pl
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437563 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.