Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 14:20
Nie. Karty dzwiekowej nie mam od ponar pol roku a w te gry gralam juz wiele razy nawet bez niej. Zainstalowalam lepszy sterownik i wlaczyly mi sie Wormsy To juz cos Ale reszta nadal nic..
W menu programowym karty masz taka opcje - VOB. Radeon gdy sie przegrzewa (nawet minimalnie) korzysta z tej opcji i robi automatycznego restarta (zabezpieczenie). Wylacz po prostu ta opcje, zmniejsz detale w grach.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 16:51
prosbe mam... niech ktos mi rozkmini gdzie jest sektor gosci na stadionie manchesteru, i jakie trybuny sasiaduja z nim. Pzdr.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 17:02
Ogladnalem wlasnie 1 polowe w meczu debiutanckim Rasiaka. Gra calkiem dobrze, biega do pilek (z reguly nie dobiega... ale brawa za ambicje), straca pilki glowa i robi zamieszanie. No i byl najblizej pokonania Reiny - wspaniala glowka na dlugi slupek (dobitka strzalu Davidsa) trafila w poprzeczke. Od tamtej pory realizator ciagle Grzesia pokazuje i jego strzal (najlepsza akcja 1 polowy). A jak schodzili na przerwe to tylko jego pokazywali jak zlazi i cos tam popija
prosbe mam... niech ktos mi rozkmini gdzie jest sektor gosci na stadionie manchesteru, i jakie trybuny sasiaduja z nim. Pzdr.
Z tej stronki:
Wschodni sektor - East Stand przeznaczony jest dla fanów United oraz dla kibiców przyjezdnych, odgrodzonych w południowo-wschodnim rogu. Także tutaj stworzono specjalny plac dla niepełnosprawnych. Dawniej strona ta była znana jako Scoreboard End z powodu wielkiej tablicy, która mieściła się tu do późnych lat 60-tych, kiedy to zamontowano elektroniczną. Ostatnio zastąpiono ją dwiema nowoczesnymi, rozmieczonymi po rogach części północnej.
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 17:35
Snilo mi sie dzis, ze ojciec mi mowil, ze Rasak strzelil bramke w debiucie alesedzia nie slusznie nie uznal gola...(chyba chodizlo o spalonego ale pewien nie jestem) a tu czytam,z e niby faulowal i nieslusznie nie uznali mu bramki...:>
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 17:59
Kurde, najpierw poprzeczka teraz bramka nieuznana... chodzilo o to ze pilka przy dosrodkowaniu z rogu przekroczyla linie - szkoda Ale i tak na duzy plus. Brawa i gromkie "Rasiak" przy zejsciu. Nastepnym razem bedzie lepiej
Odp: temat ogórkowy - 10/09/2005 18:01
Rasiak pięknie strzelił tylko szkoda że on tylko głową umie grać bo z buta to podać mu ciężko tak jak to było w dzisiejszym meczu
Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 00:47
Mandaryna znow dala popis w Szczecinie Siadl dziewczynie playback i juz nie potrafila dokonczyc piosenki, wtedy kilka tys oosb zaczelo skandowac NA ZYWO Zgodze sie z jej wypowiedzia "Mandaryna nie potrafi spiewac, ale jezdzi zajebistymi samochodami"...
Ostatnio edytowany przez: chrisxx, 11 września 2005, 00:56 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 01:29
Hehe bylo dobrze na Wałach Samplastik a potem Mandaryna co moze i nie umie spiewac ale jezdzi dobrymi autami ogolnie udana impreza...
Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 15:56
Wie ktos gdzie moge mniej wiecej w centrum Szczecina znalezc pub czynny w niedziele przynajmniej do 23, gdzie maja cala platforme Polsatu Cyfrowego? Bo chcialem sobie dzis Cagliari - Lazio obejrzec... z gory dzieki. pozdro.
Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 16:09
mam problem z kompem
zawiesza sie kompletnie jakby jakas czsc sie odlaczyla nie dzial ctr+alt+dlt
tak co kilka minut, jak wlaczam jakis program zajmujacy wiecej pamieci
wszystkei czesci sa dobrze przymocowane, mysle ze to moze byc ram ale nie jestem pewien byl bym wdzieczny za jakies porady
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 11/09/2005 18:44
Czy ktos jedzie na mecz z ( L ) i wraca w piatek do Świnoujscia? Potrzebowalbym dwoch miejsc. Szczegoly na privie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431991 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.