Wg mnie jest bardzo dobry i przejrzysty. Wczesniej mielismy pokemonowy nastroj i oczojebne kolorki. Teraz jest bardzo przejrzyscie i profesjonalnie. Czasami mialem wrazenie, ze Allegro to jakis blog, ale teraz dopiero widac, ze tam sa aukcje
A polski eBay?? Bez komentarza....
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2005 15:53
nowa grafa v pl oto moj krotki komentarz:
bez ladu, bez skladu, jakby florian umarl, ogolnie kurde nie czytalne nic.... zenada
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2005 15:59
slyszalem dzisiaj ze nagranie mandaryny ponoc do internetu wladowal wisniewski bo zazdroscil jej slawy i mowil ze to dzieki niemu mandaryna stala sie slawna. ma byc tez ponoc rozwod... nie jestem tego pewny, ale tak mi powidzial brat i powiedzial ze pisalo to w gazecie chyba Metro
no coz trzeba przyznac ze zrobili krok w ...tyl, najpierw allegro teraz vka, nie podba mi sie te czerwone menu, wszystko takie monotonne, kiedys przynjamniej forum bylo wyroznione....
Odp: temat ogórkowy - 09/09/2005 16:34
Poieram w 100%. V-auka cofnela sie w rozwoju....Te menu po lewej stronie jest nijakie, beznadziejnie zrobione. Najlepsze na V-auce jest to czego juz nie ma(oprocz newsow)czyli stary design. A co do Allegro to jest wg mnie znacznie przejrzyste niz wczesniej.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
W ostatnich meczach reprezentacji Polski żaden z legionistów nie znalazł uznania w oczach Pawła Janasa. Okazaje się jednak, że jeden z naszych piłkarzy ma sporą szansę pojechać na mistrzostwa do Niemiec. Tym zawodnikiem jest ... Mirko Poledica grający na co dzień w rezerwach.
Trener serbskiej kadry szuka piłkarza na lewą stronę obrony. Kilka dni temu rozmawiał z Dragomirem Okuką na temat Poledicy. Czy zawodnik otrzyma powołanie, tego jeszcze nie wiadomo. Piłkarzowi pomału zaczyna sprzyjać szczęście. Trener Wdowczyk chce sprawdzić jego umiejętności i być może przywrócić do pierwszego składu. - Ufam trenerowi Wdowczykowi. Jeśli wróciłbym do składu, miałbym osiem miesięcy na przekonanie do siebie Iliję Petkovicia. Wyjazd na mistrzostwa świata to dopiero byłoby coś... - komentuje Poledica.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.