Matka, która obserwowała go pilnie, że smagła twarz syna zaostrza się, oczy patrzą coraz wyrażniej, usta zaciskają się dziwnie surowo.
Ci, co zginęli w walce, ci, co wiedzieli za co giną, mieli może w tym pociechę, że śmierć ich ma jakiś sens.
Normalnie jakoś wiedziałem jak to zrobić ale w przypadku kiedy jest wiele podmiotów i orzeczeń nie wiem jak to zrobić. Czy ktoś kto się zna mógłby mi pomóc ? Z góry wielkie dzięki.
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 5 września 2005, 17:03 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 05/09/2005 18:10
Ja mam takie 2 pytania do informatykow (szukalem na necie ale jakos nie moglem znalesc)
1) Jakie zlacza umozliwiaja podlaczenie do komputera.(chodzi o podstawowe)
2) Co mozna podlaczyc do danego typu zlacza.( z wymienionych z pytania 1)
Z gory dzieki
Następcą Mirosława Czesnego na stanowisku wiceprezydenta Szczecina jest Leszek Dlouchy - to już informacja oficjalna. Obie decyzje podpisał dziś prezydent Marian Jurczyk. Czesny został odwołany, ponieważ był mało skuteczny. Leszek Dlouchy na razie zapoznaje się z zakresem swoich obowiązków. Jego zdaniem - w ciągu najbliższych miesięcy należy przynajmniej rozpocząć działania, dzieki którym w Szczecinie pojawi się poważny inwestor. "Do tej pory w Szczecinie nie było żadnych działań", stwierdził na konferencji prasowej Leszek Dlouchy. Mirosław Czesny nie odbiera telefonów, od wczoraj jest nieuchwytny. Nie pojawił się w pracy i nie zapoznał sie z treścią odwołania. Gdy dokument zostanie mu doręczony rozpocznie sie miesięczny okres wypowiedzenia. Jak poinformował Bohdan Roszkowski - sekretarz miasta - pojawiają się sprzeczne informacje na temat Czesnego. Według jednej - udał się do lekarza, według drugiej - że przebywa na delegacji w Warszawie, ale żadnej delegacji nie wystawiono - dodał Bohdan Roszkowski.
to nie jest wcale smieszne, bo kto jak nie Czesny miał nam wybudowac nowy stadion
nie ukrywam, ze wypije za jego zwolnienie 1 browarka
bye bye wiceprezydencie i nie wracaj wiecej
ale z tego co pamietam to bedziesz magistrem informatykiem i ekonometrykiem (czy czyms takim zwiazanym z ekonometria). w sumie jak ja (jak dobrze pojdzie)
ale z tego co pamietam to bedziesz magistrem informatykiem i ekonometrykiem (czy czyms takim zwiazanym z ekonometria). w sumie jak ja (jak dobrze pojdzie)
Jak nie odpadniemy na pierwszym roku to bedzie dobrze , ale na razie wakacje, wiec nie zastanawiajmy sie kim bedziemy .
cos czuje ze idziesz na moj kierunek IiE WNEiZ? jesli tak to zacznij sie matmy juz uczyc...
Jak nie odpadniemy na pierwszym roku to bedzie dobrze , ale na razie wakacje, wiec nie zastanawiajmy sie kim bedziemy .
cos czuje ze idziesz na moj kierunek IiE WNEiZ? jesli tak to zacznij sie matmy juz uczyc...
Jego zdaniem - w ciągu najbliższych miesięcy należy przynajmniej rozpocząć działania, dzieki którym w Szczecinie pojawi się poważny inwestor. "Do tej pory w Szczecinie nie było żadnych działań", stwierdził na konferencji prasowej Leszek Dlouchy.
Ale bzdura! "konkretny inwestor" byl w Szczecinie (chodzi mi o Bekdasa), tylko UM za duzo w lape chcial dostac!
Teraz jest Ptak i durny Jurczyk razem z reszta ekipy tez czekaja na jakas duza kase do kieszeni.
Kurwa! Oddajcie Ptakowi te tereny i ten stadion - bedziecie mieli mniej problemow na karku w miescie, Ptak bedzie mial swoja upragniona inwestycje a my kibice mocny klub pierwszoligowy!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.