Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 00:12
Najwazniejsze trzy punkty.Gra obronna beznadziejna,ale w sumie nie ma nawet kto zastapic tych grajkow.Zdziwil mnie Janas zdejmujac Smolarka.Powinien zdjac Kosowskiego, ktory ostatnio nie rozegral zadnego powaznego spotkania i w drugiej polowie nie wytrzymal kondycyjnie. Cieszy bramka Smolarka i jego dobra gra
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 10:52
Wie ktoś gdzie można ściągnąć jakiś filmik jak ktoś pcha kulą ? Bo mam jutro sprawdzian i chciałbym zobczyć jak się pcha (techniki znam tylko sam moment pchnięcia nie wiem jak)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 11:18
Na strone glownej jest napisane, ze rezerwy graja dzis w Mierzynie?? ale tam chyba jeszcze boiska nie zrobili? caly czas GKS gral na Przeclawiu, wie ktos jak to jest??
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 11:37
Sorki, ze sie czepiam, ale mozna poprawic info na glownej dotyczace miejsca rozegrania dzisiejszego meczu rezerw Pogonii
Dziekuje. Next time jak cos znajde to podbije na gg.
Ostatnio edytowany przez: maluch69, 4 września 2005, 12:20 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 13:06
Pierwsza połowa w wykonaniu Polski była dobra.W 2 coś się zesóło.Obrona grała tragicznie,szczególnie Rząsa a podania długie Bąka jak w B klasie.Wogóle obrona grała słabo.Żurawski miał farta że srzelił karnego(praktycznie podał bramkarzowi).Chwała że wygraliśmy jeszcze z Walia wygramy i jedziemy na MŚ
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 13:20
Jak dostaniesz emaila pt "Silikonowy Zaworek"obojetnie od kogo nie otwieraj go.Jest to 100% wirus,ktory kasuje caly dysk twardy.Podaj to dalej swoim znajomym!PILNE]
Jak dostaniesz emaila pt "Silikonowy Zaworek"obojetnie od kogo nie otwieraj go.Jest to 100% wirus,ktory kasuje caly dysk twardy.Podaj to dalej swoim znajomym!PILNE]
Wie ktos cos o tym?!
Jeszcze nigdy nie dostałem maila tego rodzaju, a wiadomości o tym kilkanaście...
Wie ktos cos o tym?!
Jeszcze nigdy nie dostałem maila tego rodzaju, a wiadomości o tym kilkanaście...
moja prosta rada jest taka poprostu jezeli przychodzi do was e -mail i ma zalocznik i nie wiecie od kogo nie znacie nadawcy mailu to poprostu nie otwierac odrazu skasowac i po klopocie bo tych spamow i innych dupereli jest od ch**a
Odp: temat ogórkowy - 04/09/2005 13:57
Sorry ale nie chce mi się przeglądać ogórkowego wstecz, może mi ktoś podać stronę z tym programem z rozkładem jazdy do komórek...chcę wgrać nowe rozkłady...z góry dzięki
Sorry ale nie chce mi się przeglądać ogórkowego wstecz, może mi ktoś podać stronę z tym programem z rozkładem jazdy do komórek...chcę wgrać nowe rozkłady...z góry dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.