Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 18/09/2007 17:26
Z początku odcinek troszkę zamulał, ale im bliżej końca tym znacznie ciekawiej - ostatnie 10 minut to apogeum i jak za najlepszych odcinków nie mogłem się oderwać od monitora, i oczywiście na końcu wielki niedosyt i chęć obejrzenia następnego.
[spojler] Fakt Bellick dostaje ostro w tym więzieniu, nie ma co - i jeszcze zabili jego nowego frienda. Ciekawy jestem jak sobie poradzi Mahone, bo widać, że świruje już bez tych swoich dragów. Najlepszy moment to chyba walka Michaela z tym bambusem i końcowe wejście Mahone - oby więcej takich
edit. tak są napisy na stronie hatak.pl
Ostatnio edytowany przez: eF^, 18 września 2007, 20:10 [1 raz(y)]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 18/09/2007 20:32
Najczęściej napisy trzeba ściągnąć ale to żaden problem; napiprojekt lub napisyinfo i wszycho na ten temat co do pierwszego odcinka to krótko; dobry ale mam nadzieję iż z każdym kolejnym cały sezon będzie się rozkręcał...ogólnie jest nieodparte wrażenie iż będzie mała powtórka z rozrywki; więzienie,Michael wprawiony w ucieczkach,znów trzeba kogoś... cóż aby do przyszłego wtorku
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 19/09/2007 13:54
Narazie bez rewelacji, ciekaw bylem co wymysla zeby caly 3 sezon trzymal w napieciu no i wymyslili....fajne wejscie Mahone przy bojce Scolfielda. T-Bag debesciak zawsze sobie poradzi juz sie ustawil no to czekamy do wtorku...zobaczymy jak to sie rozwinie narazie ciezko cos powiedziec...
Wersja RMVB:
http://rapidshare.com/files/56601176/Prison.Break._Skazany.na._Smierc_.S03E01.HDTV.XviD-XOR.RMVB.part1.rar
http://rapidshare.com/files/56617087/Prison.Break._Skazany.na._Smierc_.S03E01.HDTV.XviD-XOR.RMVB.part2.rar
A o jakieś źródło moźna prosić ..? Bo ja jakiegoś lipnego torrenta znalazłem. Najlepiej coś w rmvb, ale zadowole się wszystkim co się szybko ściąga, w ostateczności zostanie rapidshare, ale to naprawde ostateczność.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 20/09/2007 21:53
Dzięki LeeLoo, za torrenta, nawet dość ładnie śmiga . A z tymi linkami do tvshows.yoyo, to ja nie bardzo ogarniam, tam jest same info co do seriali, czy też tam są poukrywane jakieś linki do pobrania, bo ni cholera, jak już to nie wiem gdzie. Dzięki za pomoc, no i czas sprawdzić samemu, tą całą jednostkę .
Bohaterami "Odległego frontu" są żołnierze wyjeżdżający na swoją pierwszą misję na Bliskim Wschodzie. To jednocześnie pierwsza tego typu produkcja, poświęcona w całości krwawej i bezlitosnej wojnie, ciągle pochłaniającej nowe ofiary. Żadna telewizja jeszcze się na to nie odważyła. Do tej pory pokazywano jedynie konflikty zakończone i to często przed wielu laty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.