"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
hahahahahahaha ja pierdole jakby jeszcze Niemcy jebneli ze 2 albo Australia to by mi jeszcze wszedł kupon gdzie mam awans Australii i Niemiec
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 22:14
Serbowie strzelili więc już żadnych szans dla Australii nie ma a szkoda bo zgadzam się w tej materii z RC, że zasłużyli na awans tylko ta kartka im przeszkodziła... Ale over 1.5 jest jak nic
Wuwuzele, 60-centymetrowe trąbki kibica, wydające dźwięk z siłą ok. 120 decybeli, robią światową karierę. Trafiły także do Polski. Wprawdzie u nas żadna duża sieć nie zdążyła jeszcze zapełnić nimi półek, ale w internecie handel kwitnie na potęgę - donosi "Metro". Wuwuzelami zainteresowali się polscy związkowcy.
- W ciągu jednego dnia zbieram zamówienia na 200-300 sztuk. Tydzień temu sprowadziłem ok. 5 tys. wuwuzeli, zaraz będę zamawiał kolejne - mówi Adam Bielak z Zielonej Góry. Kupuje je w Chinach (po 1 zł) i wystawia na Allegro po 6 zł. Podobnych ofert (ceny wahają się od 5-8 zł) są już dziesiątki. Pojawiły się także urządzenia do produkcji wuwuzeli. Koszt wytworzenia jednej, to ok. 50 gr. Zakładając, że gotową wuwuzelę można sprzedać na rynku po ok. 7-8 zł, inwestycja w maszynę zwróci się już po sprzedaży tysiąca sztuk.
Wuwuzelami zainteresowali się już nasi związkowcy. - Jesienią będziemy w nie uzbrojeni - zapowiada Grzegorz Ilka z OPZZ. Wuwuzele wzmocnią kilkadziesiąt syren i kilkaset trąbek, które związek już ma. - Będziemy te trąbki rozdawać związkowcom przed manifestacjami. Na 7-10 tysięczną manifestację wystarczy 200-300 instrumentów - dodaje. Także związkowcy z NSZZ "Solidarność"dostrzegają potencjał nowej broni. - Jeżeli czymś nie zaskakujemy podczas akcji i manifestacje przebiegają cicho, to nikt ich nie zauważa - mówi Marek Lewandowski, prawa ręka Janusza Śniadka, szefa NSZZ "Solidarność".
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 24/06/2010 09:12
Jeszcze apropo wuwuzeli, to youtube wprowadzilo zmiane, nie wiem od kiedy, zauwazylem dzisiaj. Klikając w piłeczkę przy niektorych filmikach mamy dołączany dźwięk wuwuzeli.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361953 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.