Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:43
Ej a słyszeliście, że Rasiak zagra w pierwszym składzie ?
Ja uważam, że Grzesiu będzie sporym zagrożeniem dla defensywy drużyny przeciwnej. + dla Janasa za tę decyzję. POLSKAAA BIAŁOO-CZERWONIIIIII
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:51
O co wam chodzi z tym Rasiakiem ? Chlopak sie stara pokazal ,ze umie kopac pilke w meczu z Izraelem, prawie co mecz strzelal gole w Derby.A Franek sprzedawca firanek niech wejdzie w drugiej polowie na wymeczonych przeciwnikow i sprobuje podstawic noge i wepchnac pilke do siatki.Dla mnie sklad optymalny na dana chwile.
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:59
Czego wy chcecie od tego Rasiaka ? Gra w najlepszym klubie spośród wszystkich reprezentantów, a z Żurawiem stworzy ładny duet szybkiego technicznego z dobrze grającym głową i kończącym akcje, chciałbym przypomnieć kto w pojedynke wygrał finałowy mecz turnieju na Ukrainie...
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:10
Być może będzie to dobra decyzja...
Wcale nie jest powiedziane, że Rasiak nie zostanie katem Austrii(mało prawdopodobne), ale liczę na to, że Rasiak coś tam pomiesza, a potem wejdzie Frankowski i dokończy dzieła
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:17
Mam pytanie takie dość nietypowe, ma może ktoś jeden utwór Dj BUHHa, tytułu nie znam ale wiem, że ostatnio jest modny...znaczy od jakiegos czau jest puszczany w radiach. Jak ktos może wie o co mi chodzi to pisać, bo już dostaje ku*wicy szukając tego na necie!!!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:48
Jest 1:0 ! Strzelił mój zawodnik czyli Ebi Smolarek, zaraz coś drugi z moich zawodników dołoży czyli Rasiak i po meczu...
ps POOOOLSKAAAA BIAŁO CZERWONI !!!
Edit: No i do grupy moich zawodników zapomniałem dopisać mojego ulubionego golkipera Boruca
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 22:26
wugralismy :d jeea w drugiej polowie slabo gralismy chodz moglo byc lepiej ;/ mam nadzieje ze w Wawie tez wygramy ;d
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Mogl by mi ktos powiedziec jak gralismyNiestety nie moglem meczu obejrzec :/...z gory thx
Pierwsza połowa zdecydowanie lepsza, szybko strzelone 2 bramki i opanowana gra, natomiast w drugiej nieco sie nasi piłkarze pogubili ale jakoś to końca dotrwaliśmy ogolnie gra była dobra, czasami nawet bardzo dobra... teraz tylko czekać na Walie zdobyć 3 pkt i gitara, pozdro
Mam pytanie takie dość nietypowe, ma może ktoś jeden utwór Dj BUHHa, tytułu nie znam ale wiem, że ostatnio jest modny...znaczy od jakiegos czau jest puszczany w radiach. Jak ktos może wie o co mi chodzi to pisać, bo już dostaje ku*wicy szukając tego na necie!!!
no i kolejne zwycięstwo Rasiak jak na razie pięknie gra
Nie moge z ciebie, najpierw narzekasz a potem chwalisz... zastanów sie co piszesz, a co do Rasiaka to jest w formie więc to ze wystąpił w 1 składzie wcale mnie nie zdziwiło.
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 23:02
..az ta 93 minuta;rajtuzy pelne,po straconej bramce na 3:2 troszke sie pogubilismy no i nareszcie trabki w znikomej ilosci,prawie nieslyszalne
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 23:28
Mam takie zapytanie: Chce uszyc flage z paroma osobami z mojej bylej szkoly i czy w ogle jest szansa zeby ona mogla zawisnac na plocie jak bedzie juz skonczona ??Pytanie kieruje do osob ktore sie tym zajmuja dodatkowo moge podeslac projekt flagi
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448423 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.