Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:43
Ej a słyszeliście, że Rasiak zagra w pierwszym składzie ?
Ja uważam, że Grzesiu będzie sporym zagrożeniem dla defensywy drużyny przeciwnej. + dla Janasa za tę decyzję. POLSKAAA BIAŁOO-CZERWONIIIIII
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:51
O co wam chodzi z tym Rasiakiem ? Chlopak sie stara pokazal ,ze umie kopac pilke w meczu z Izraelem, prawie co mecz strzelal gole w Derby.A Franek sprzedawca firanek niech wejdzie w drugiej polowie na wymeczonych przeciwnikow i sprobuje podstawic noge i wepchnac pilke do siatki.Dla mnie sklad optymalny na dana chwile.
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 19:59
Czego wy chcecie od tego Rasiaka ? Gra w najlepszym klubie spośród wszystkich reprezentantów, a z Żurawiem stworzy ładny duet szybkiego technicznego z dobrze grającym głową i kończącym akcje, chciałbym przypomnieć kto w pojedynke wygrał finałowy mecz turnieju na Ukrainie...
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:10
Być może będzie to dobra decyzja...
Wcale nie jest powiedziane, że Rasiak nie zostanie katem Austrii(mało prawdopodobne), ale liczę na to, że Rasiak coś tam pomiesza, a potem wejdzie Frankowski i dokończy dzieła
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:17
Mam pytanie takie dość nietypowe, ma może ktoś jeden utwór Dj BUHHa, tytułu nie znam ale wiem, że ostatnio jest modny...znaczy od jakiegos czau jest puszczany w radiach. Jak ktos może wie o co mi chodzi to pisać, bo już dostaje ku*wicy szukając tego na necie!!!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 20:48
Jest 1:0 ! Strzelił mój zawodnik czyli Ebi Smolarek, zaraz coś drugi z moich zawodników dołoży czyli Rasiak i po meczu...
ps POOOOLSKAAAA BIAŁO CZERWONI !!!
Edit: No i do grupy moich zawodników zapomniałem dopisać mojego ulubionego golkipera Boruca
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 22:26
wugralismy :d jeea w drugiej polowie slabo gralismy chodz moglo byc lepiej ;/ mam nadzieje ze w Wawie tez wygramy ;d
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Mogl by mi ktos powiedziec jak gralismyNiestety nie moglem meczu obejrzec :/...z gory thx
Pierwsza połowa zdecydowanie lepsza, szybko strzelone 2 bramki i opanowana gra, natomiast w drugiej nieco sie nasi piłkarze pogubili ale jakoś to końca dotrwaliśmy ogolnie gra była dobra, czasami nawet bardzo dobra... teraz tylko czekać na Walie zdobyć 3 pkt i gitara, pozdro
Mam pytanie takie dość nietypowe, ma może ktoś jeden utwór Dj BUHHa, tytułu nie znam ale wiem, że ostatnio jest modny...znaczy od jakiegos czau jest puszczany w radiach. Jak ktos może wie o co mi chodzi to pisać, bo już dostaje ku*wicy szukając tego na necie!!!
no i kolejne zwycięstwo Rasiak jak na razie pięknie gra
Nie moge z ciebie, najpierw narzekasz a potem chwalisz... zastanów sie co piszesz, a co do Rasiaka to jest w formie więc to ze wystąpił w 1 składzie wcale mnie nie zdziwiło.
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 23:02
..az ta 93 minuta;rajtuzy pelne,po straconej bramce na 3:2 troszke sie pogubilismy no i nareszcie trabki w znikomej ilosci,prawie nieslyszalne
Odp: temat ogórkowy - 03/09/2005 23:28
Mam takie zapytanie: Chce uszyc flage z paroma osobami z mojej bylej szkoly i czy w ogle jest szansa zeby ona mogla zawisnac na plocie jak bedzie juz skonczona ??Pytanie kieruje do osob ktore sie tym zajmuja dodatkowo moge podeslac projekt flagi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.