Odp: temat ogórkowy - 31/08/2005 14:26
Do informatyków: co jakiś czas na kompie znika mi pasek start i ikony a także to co mam akurat otwarte (tak na 3-4 sek), zostaje tylko tapeta na pulpice. Do tego jak już wszystko wróci do normy nie da się używać gg (jest koło zegara ale można nic robić) O co chodzi ? Jak to naprawić ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
explorer sie restartuje. powodow jest wiele. mozesz przeciazac procka, miec burdel w kompie, albo po prostu cos zlapales na necie. to jest windows i sie jebie - przywyczaj sie. a gg sie nie sypie, tylko znikaja ikony z paska zadan.
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2005 07:15
No to ja życze wszystkim idacym do szkoły udanego roku szkolnego i sukcesów w życiu i w szkole. Heh i ja mam rozpoczęcie roku na 8:00
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2005 11:44
Jak poinformowała brytyjska agencja prasowa BBC, Derby County FC porozumiało się w sprawie transferu Grzegorza Rasiaka z Tottenham Hotspur FC.
O przejściu Polaka do londyńskiego zespołu napisały także oficjalne strony internetowe Derby County FC i Tottenham Hotspur FC.
- Rasiak jest wysokim i skutecznym napastnikiem, ciężko pracuje na boisku i jest skuteczny. Regularnie gra w reprezentacji Polski i mam nadzieję, że nam pomoże – powiedział trener „Kogutów” Martin Jol.
- Mieliśmy nadzieję, że Rasiak zostanie z nami, mimo tego, że już wcześniej interesowały się nim kluby Premiership – powiedział dyrektor wykonawczy Derby Jeremy Keith.
- Tottenham złożył propozycję w ostatniej chwili i zgodziliśmy się na nią. Mamy świadomość, że gra w najwyższej klasie rozgrywek jest bardzo atrakcyjna dla każdego piłkarza. Doceniamy to co Rasiak zrobił dla naszego klubu i życzymy mu szczęścia w nowym zespole – dodał.
Zatrudnieniem naszego napastnika zainteresowany był także Wolverhampton Wanderers FC, ale Rasiak nie porozumiał się w sprawie indywidualnego kontraktu. Wcześniej Polaka kupić chciał także Sunderland AFC.
W poprzednim sezonie Grzegorz Rasiak zdobył dla Derby 17 goli. W tym zaliczył dwa trafienia.
thx, ja miałem na 7:30 pod katedrą...potem z buta do szkoły (LO1) i tam znaojomy głos Piotra Baranowskiego (ah) przez kolejną godzine. Jak się ciesze, ze już w domu
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2005 12:49
no i siem zaczelo ..... pozdrowionka dla wszystkich debiutujacych w liceach i technikach a i specialne Pozdrowienia dla Drops_ona
Ostatnio edytowany przez: MaT, 1 września 2005, 12:55 [1 raz(y)]
Kryszałowicz podpisał kontrakt z Wisła , Frankowski niby podpisał dwa kontrakty z Elche i Levante chuj wie jak to jest kosowski jak się Wisła zgodzi zostanie wypożyczony Angli czy gdzieś tam
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2005 15:21
Nowym trenerem warszawskiej Legii został Dariusz Wdowczyk. Będzie on pełnił równierz funkcję dyrektora sportowego którą dotychczas sprawował Jacek Bednarz. Asystentem Wdowczyka został Jacek Zieliński.
Odp: temat ogórkowy - 01/09/2005 15:36
Szkoda... liczylem na punkty z Legia, teraz bedzie ciezej. Gdyby nie ruchy trenerskie to mielibysmy latwiejsze punkty niz rok temu w PP, jednak my teraz mamy Panika oni Wdowczyka... ciezko bedzie.
Co do Rasiak to nie daje mu duzych szans. W Premiership se nie poradzi... w Derby wszystkie pilki byly kierowane na niego a on byl na swieczniku. Tottenham jest wyjatkowo mocny w tym sezonie, puchary maja w zasiegu reki. A w ataku Mido z Defoe i... Robbie Keane na lawce :O Notabene on jest tam najstarszy... 25 lat. Po co im Rasiak?!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.