Kto ma pożyczyć gierke Splinter Cella ? Bardzo wazne !!! Jezeli ktos ma to niech podbije na gg ( Jestem na niewidocznym ) zawsze mozna sie jakos dogadać pozdrawiam
Use Torrent, znajdz dobrego torrenta bo ta gra zostala scrackowana dopiero jakos na dniach wiec, musisz dobrze poszukac, a watpie by ktos Ci oryginala pozyczyl.
Odp: temat ogórkowy - 30/08/2005 11:41
Wiele wskazuje na to, że najbliższe mistrzostwa świata w piłce nożnej będzie można obejrzeć w całości znów tylko dzięki cyfrowemu dekoderowi Polsatu, poinformowało "Życie Warszawy".
Niebawem stacja ma powołać do życia drugi tematyczny kanał sportowy - Polsat Sport 2. Nie jest wykluczone, iż właśnie tam pokazane zostaną spotkania z niemieckiej imprezy. W "otwartym" Polsacie czy TV4 zaprezentowane zostaną wyłącznie retransmisje wybranych meczów i skróty.
"Umowa nie została jeszcze podpisana, ale wszystko jest przesądzone. Prawa do pokazywania piłkarskich mistrzostw świata w Niemczech lada dzień kupi Polsat" - czytamy w "Życiu Warszawy".
Sytuacja będzie więc wyglądać podobnie jak podczas MŚ w Korei i Japonii. "Główne" prawa (warte ok 20 mln euro) na nasz kraj będą należały do stacji Zygmunta Solorza, a TV odkupi sublicencję na pokazanie meczu otwarcia, ewentualnych spotkań Polaków, półfinałów, finału i meczu o trzecie miejsce.
No do chuja pana... pierdolone TVP... znowu gowno bedzie z MŚ. wszedzie juz dawno telewizje maja wykupione prawa do transmisji tylko Polska zawsze wszystko na ostatnia chwile robi i normalni ludzie bez dekodera sobie znowu mistrzostw nie obejrza. jebany Korzeniowski i s-ka. tylko umieja powtorki nadawac, srele-nowele i jakies pierdolone biesiady...
Odp: temat ogórkowy - 30/08/2005 11:54
Ja jebie 4 lata sie czeka na te jebane mistrzostwa a tu pokaza moze z 7 meczow:/ ale sprawa nie jest chyba przesadzona prawda??
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Może to ktos już widział, bo ja np. oglądałem wczoraj ''Interwencje'' na Polsacie...
swoją drogą widać, że te pałowanie całkiem dobrze idzie psom i widać, że podoba im sie, zresztą jak zawsze gdy mogą się wyrzyć, szkoda tylko, że tym razem trafiło na chłopaka niczemu nie winnego...
tutaj jest skrót nt. pobicia chłopaka z Zamościa, Trzymaj się Adrian !!
Mam nadzieję, że rodzice chłopaka i kibice Hetmana tak tego nie zostawią.
PS: ten policjant bez zębów wygrywa
Ostatnio edytowany przez: Macias, 30 sierpnia 2005, 14:50 [2 raz(y)]
Może to ktos już widział, bo ja np. oglądałem wczoraj ''Interwencje'' na Polsacie...
swoją drogą widać, że te pałowanie całkiem dobrze idzie psom i widać, że podoba im sie, zresztą jak zawsze gdy mogą się wyrzyć, szkoda tylko, że tym razem trafiło na chłopaka niczemu nie winnego...
tutaj jest skrót nt. pobicia chłopaka z Zamościa, Trzymaj się Adrian !!
Mam nadzieję, że rodzice chłopaka i kibice Hetmana tak tego nie zostawią.
PS: ten policjant bez zębów wygrywa
Na jakiej stronie mozna znalesc ten film, tak zeby go sciagnac na dysk??
Odp: temat ogórkowy - 31/08/2005 10:09
Takie pytanko; chce ubezpieczyc auto bo z "pzu" uciekam,co byscie polecili,czy jest jeszcze jakas tania ubezpieczalnia jak "samopomoc" ale w miare dobra,prosilbym o expresowa odpowiedz!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.