Odp: temat ogórkowy - 28/08/2005 17:27
Mam pewien problem. Otóż chciałbym zrobić film z krótkich filmików w Windows Movie Maker. Jest problem :/. Gdy wsadzam te krótkie filmiki niestety zamiast normalnego obrazu pokazuje się tylko zielony obraz i tak jest praktycznie ze wszystkimi *avi itp. Miał ktoś może taki problem ? Jaki trzeba kodek ściągnąć (bo wydaje mi się, że jakiegoś nie mam)? Z góry dzięki
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 28/08/2005 22:26
kur.. mam juz dosyc tego pieprzonego kompa :/ dajcie mi jakies porzadne kodeki, bo jak wlaczam jakis filmik z bramka to po jakims czasie ona sie zacina i ne moge dalej obejrzec - tylkojest tak w fiilmikach z bramkami, a normalnych filmach czy lapu capu tak nie ma ;/
P.S. z gory dzieki za pomoc i sory ze przynudzam na tym forum o kodekach :/
i tak nie przyjme zadnego biletu. Sytuacja jest taka ze ide na studia od 1 pazdziernika, ale ta ksiazeczka wywiera na mnie nie potrzebna presje. Czyje sie jak jakis niewolnik na uwiezi. Chce im dac jasno do zrozumienia ze NIC nie dostalem od kraju i nie mam zamiaru dac im odrobiny swojego zdrowia za marne 100zl/mies.!!! Nie poto wyszlismy z komuny zeby do czegos nas zmuszali. Skoro jestem w panstwie demokracji to mam prawo wyboru-czyz nie?? Mam wolnosc i chce z niej skorzystac! Tutaj w Wlk. Brytanii ida tylko Ci co chca - zreszata tak jest w wiekszosci cywilizowanych krajach. My jestesmy daleko za murzynami widze. Co kaza, musisz robic!
Oddam im swoja ksiazeczke wraz z adnotacja na 30str A4 dlaczego to robie! Niech sie pierdola na pysk - najwyzej pojde siedziec!
To trzeba byc jebanym debilem, zeby takie wywody pisac na forum.
Skoro idziesz na studia to po huj twoje leki. Sadzac po twojej postawie to ty jestes daleko za murzynami. Nic nie dostałes od kraju, a znasz w ogole takie słowo jak PATRIOTYZM Nie pisz juz wiecej.
kur.. mam juz dosyc tego pieprzonego kompa :/ dajcie mi jakies porzadne kodeki, bo jak wlaczam jakis filmik z bramka to po jakims czasie ona sie zacina i ne moge dalej obejrzec - tylkojest tak w fiilmikach z bramkami, a normalnych filmach czy lapu capu tak nie ma ;/
P.S. z gory dzieki za pomoc i sory ze przynudzam na tym forum o kodekach :/
Odp: temat ogórkowy - 29/08/2005 18:04
Kto ma pożyczyć gierke Splinter Cella ? Bardzo wazne !!! Jezeli ktos ma to niech podbije na gg ( Jestem na niewidocznym ) zawsze mozna sie jakos dogadać pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy - 29/08/2005 20:05
Z forum kibice.net
Po meczu Mattersburg - Sturm Graz (1:1) Adam Ledwoń czekał przed kamerą, aby udzielić wywiadu. Miał go udzielić wraz z Dietmarem Kuehbauerem. Austriak jednak stwierdził: - Z tym śmierdzielem wywiadu nie udzielę! Śmierdzisz Polską!
- Ty wieśniaku! Weź swój traktor i wyp... stąd, zanim cię zabije! - odkrzyknął Ledwoń po niemiecku. Austriak obrażał Polskę, a Ledwoń straszył "wieśniaka", co go czeka w Polsce, gdy przyjedzie na mecz do Chorzowa. Raz po raz słychać było tylko okrzyki wściekłego obrażonego Ledwonia: "Zabiję cię!". Obaj się szarpali. Gdyby nie zdecydowana interwencja innych, doszłoby do bójki.
- Czekałem na łobuza pod szatnią, żeby mu porządnie dołożyć, ale nie mogłem go namierzyć. Jestem cały podrapany po tych szarpaninach z s...synem - mówi Ledwoń. - Nienawidzimy się z nim od dawna, już w Bundeslidze mieliśmy na pieńku. A w Austrii nie ma meczu, żebyśmy nie dostali za starcia ze sobą żółtej czy czerwonej kartki. W sobotę też było ostro i za faul na nim dostałem żółtą.
- Kto temu wieśniakowi Kuehbauerowi złamie nos, temu stawiam wielkie piwo! - mówi do reprezentantów Polski Adam Ledwoń. - To nie jest namawianie do złego, to jest namawianie do najmniejszego wymiaru kary. Bo jeśli ja go najpierw trafię, to zabiję.
Z forum kibice.net
Po meczu Mattersburg - Sturm Graz (1:1) Adam Ledwoń czekał przed kamerą, aby udzielić wywiadu. Miał go udzielić wraz z Dietmarem Kuehbauerem. Austriak jednak stwierdził: - Z tym śmierdzielem wywiadu nie udzielę! Śmierdzisz Polską!
- Ty wieśniaku! Weź swój traktor i wyp... stąd, zanim cię zabije! - odkrzyknął Ledwoń po niemiecku. Austriak obrażał Polskę, a Ledwoń straszył "wieśniaka", co go czeka w Polsce, gdy przyjedzie na mecz do Chorzowa. Raz po raz słychać było tylko okrzyki wściekłego obrażonego Ledwonia: "Zabiję cię!". Obaj się szarpali. Gdyby nie zdecydowana interwencja innych, doszłoby do bójki.
- Czekałem na łobuza pod szatnią, żeby mu porządnie dołożyć, ale nie mogłem go namierzyć. Jestem cały podrapany po tych szarpaninach z s...synem - mówi Ledwoń. - Nienawidzimy się z nim od dawna, już w Bundeslidze mieliśmy na pieńku. A w Austrii nie ma meczu, żebyśmy nie dostali za starcia ze sobą żółtej czy czerwonej kartki. W sobotę też było ostro i za faul na nim dostałem żółtą.
- Kto temu wieśniakowi Kuehbauerowi złamie nos, temu stawiam wielkie piwo! - mówi do reprezentantów Polski Adam Ledwoń. - To nie jest namawianie do złego, to jest namawianie do najmniejszego wymiaru kary. Bo jeśli ja go najpierw trafię, to zabiję.
Za Superexpressem
hehe wlasnie tu wlazlem aby to samo wkleic
pozdro czarny
Odp: temat ogórkowy - 30/08/2005 10:36
Mam problem, mam przeglądarke Opere, i od wczoraj nie mogę się nigdzie zalogować. Coś poprzestawiało się chyba w ustawieniach, ale niezabardzo wiem co. Koleś mi mówił ze to moze być wyłączona Java lub coś z cookies, ktoś wie jak to się uruchamia w tych opcjach?
Z forum kibice.net
Za Superexpressem
mam nadzieje że go w Chorzowie ładnie przywitają a Ledwon i tak go trafi bo przecierz bedzie runda rewanżowa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.