Odp: temat ogórkowy - 26/08/2005 16:47
cytat - "To bardzo dobry zawodnik, mający świetny przegląd pola gry, ale swych umiejętności nie potrafi jakoś zaprezentować" - oceniał umiejętności Glaubera były już trener Pogoni Bogusław Pietrzak.
A ja poza przegladem pola dysponuje swietna szybkoscia i dynamika. Moj drybling stoi na swiatowym poziomie, a prawa noga mogolbym krawaty wiazac Do tego dobra gra w powietrzu, wytrzymalosc oraz strzal z dystansu - tyle ze jakos nie moge tego zaprezentowac . ......Choc czasami sie udaje....
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2005 19:33
Czy w Schwedt w Oder Center dostepne sa opaski STAND UP - SPEAK UP ?? jesli tak to w jakiej cenie?? Z gory dzieki.
cytat - "To bardzo dobry zawodnik, mający świetny przegląd pola gry, ale swych umiejętności nie potrafi jakoś zaprezentować" - oceniał umiejętności Glaubera były już trener Pogoni Bogusław Pietrzak.
A ja poza przegladem pola dysponuje swietna szybkoscia i dynamika. Moj drybling stoi na swiatowym poziomie, a prawa noga mogolbym krawaty wiazac Do tego dobra gra w powietrzu, wytrzymalosc oraz strzal z dystansu - tyle ze jakos nie moge tego zaprezentowac . ......Choc czasami sie udaje....
Nawet jakbyś umiał to wszystko zaprezentować wtedy kiedy chcesz, to i tak nie masz szans na grę w Pogoni. Nie jesteś brazylijczykiem
Nawet jakbyś umiał to wszystko zaprezentować wtedy kiedy chcesz, to i tak nie masz szans na grę w Pogoni. Nie jesteś brazylijczykiem
Pracowalem nad morzem - jestem opalony A to chyba ta ciemna karnacja jest powodem tego zboczenia naszych wlodarzy No bo co innego by sie podobalo Dawidowi w takim Adriano czy Tavaresie :> No ale coz - ale opalenizna kiedys zejdzie -wiec nawet nie probuje
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2005 23:22
Ja też we Włoszech kupiłem sobie opaskę tylko, że czarnąz napisem Faith - wiara. Z tego co wiem to kolor czarny oznacza: pieprzyć system, ma być tak jak ja chce .
a moze ktos napisze co jaki oznacza dany kolor tych opasek ??
Ja kupilem LiveStrong za 1 euro we Włoszech
żółta LIVESTRONG- walka z rakiem
spleciona czarna i biała - walka z rasizmem
i to są te jakby główne/najpopularniejsze ( made by nike ) a tak na poważnie to teraz zaczynają już robić ( tylko nie wiem czy Nike) opaski we wszystkich kolorach i z różnymi napisami, ostatnio na allegro widziałem niebieskie opaski co podobno są przeciw wykorzystywaniu dzieci czy coś takiego ( to jest podobno fundacja Rodicka), są jakieś czarne dla ludzi łamiących zasady a i jest jeszcze pełno w Usa opasek Nike Basketball w różnych kolorach ...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Pogoń-Górnik Z. - 27/08/2005 14:16
mam do sprzedania bilet na ten mecz na sektor 0 czyli mozna wejsc na 1,2 no i oczywiscie na 12 sprzedam pilnie bo mam o jeden wiecej kontakt pod gg 2697967
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Ludovic Obraniak, lewy pomocnik francuskiego FC Metz, w najbliższym czasie złoży w Strasbourgu podanie o przyznanie mu polskiego obywatelstwa. Jak tylko dostanie nasz paszport, zgłosi swój akces do reprezentacji Polski.
- O tym, żeby uzyskać polskie obywatelstwo, myślałem już od dłuższego czasu. W moich żyłach płynie polska krew. To po dziadku Zygmuncie, który pochodził z miejscowości Pobiedziska niedaleko Poznania - opowiada Obraniak.
- Mógłbym walczyć o miejsce we francuskiej kadrze. Zresztą, grałem w juniorskich reprezentacjach Francji. Do lat 15, 18, 19, i 21. W sumie 11 spotkań. Z różnych powodów nie odpowiada mi jednak gra dla Francji, więc pomyślałem o Polsce. Dziadek byłby bardzo zadowolony. Mam dopiero 21 lat, przede mną wiele sezonów gry. Miałbym dużo czasu, żeby wywalczyć miejsce w kadrze Francji. Ale nie chcę. Zdecydowałem, że wolę się pokazać w reprezentacji Polski - deklaruje pomocnik Metz.
- Zebrałem niezbędne dokumenty, brakuje mi tylko listu motywacyjnego, który musi być napisany po polsku. I ten list ma mi przygotować znajomy Polak, zresztą były piłkarz Metzu. Jak tylko to zrobi, wysyłam dokumenty do polskiego przedstawicielstwa w Strasbourgu i mam nadzieję, że w ciągu kilku miesięcy dostanę polski paszport. Polskiego już się uczę. Kupiłem słownik francusko-polski i wyłapuję co ważniejsze słówka. Pomaga mi też Marcin Żewłakow - dodał Obraniak.
Kolejny pseudo Polak się odezwał ://
to wszystko przez te zbliżające się MŚ2006
Niewiele wiem, nt. tego piłkarza ale my mamy m.in.Krzynówka więc zobaczymy...
Odp: temat ogórkowy - 28/08/2005 16:45
Żurawski się wreszcie odblokował i walnął 2 bramy w wyjazdowym meczu Celticu. Jakby tego było mało,Boruc obronił karnego i ma czyste konto. To dobry prognostyk przed El.MŚ...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.