Odp: temat ogórkowy - 26/08/2005 11:12
Dzieciaka mozna wozic bez fotelika bodajze od lat dwunastu to wiem ale byla jakas opcja wzrostowa czy cos w ten desen,posiada ktos jakies info na ten temat,link mile widziany
No widze same talenty plastyczne...A tak na serio brawa za pracę tapetki sie przydadzą
Raczej slabe talenty zwlaszcza w tym pierwszym pojekcie. W czesci tekstu uzywa polskich liter w czesci nie, nie dopasowany kolor czcionki do reszty obrazja, dziwne rozmieszczenie liter...
hehe krytykant sie ze mnie zrobil...
Odp: temat ogórkowy - 26/08/2005 13:18
Losowanie 1 Rundy pucharu Uefa :
Victoria Guimares-Wisła Kraków
Rc lens - Groclin
Ciemno widze wystepy naszych drużyn.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 26 sierpnia 2005, 13:28 [1 raz(y)]
Losowanie 1 Rundy pucharu Uefa :
Victoria Guimares-Wisła Kraków
Rc lens - Groclin
Ciemno widze wystepy naszych drużyn.
A ja wierze i w Groclin (choć ma małe szanse), lecz przede wszystkim w Wisłe, która będzie chciała się zrehabilitować za Panathinaikos. Tylko podstawa gry polskiej piłki to bronić się. Druga wada to ... psychika. Popatrzmy na Wisłę. Gdyby mieli psychologa, który byłby z tymi piłakrazami dośc długo poznał ich wiedziałby jak podejśc do każdego zawodnika i mu wytłumaczyć, że on gorszy nie jest od drużyny greckiej. Oni tylko są bardziej doświadczeni. Choć i wto bym wątpił, bo grało tam kilka piłkarzy z greckiej młodzieżówki, a u nas większość to reprezentanci kraju (Franek, Kłos, Baszczyński), albo byli reprezentanci (Majdan, Głowacki, Zieńczuk). Cantoro też przecież grał w Argentynie, czy we Włoszech. Jedyny, który mnie zdziwił to Uche. Zero gry! Lecz wracając do psychiki (bo o tym miałem się rozpisać) zobaczmy na grę Dudki czy Zieńczuka, choćgo wymieniałem jako doświadczonego pomocnika okazał się, że przy 60 tysięcznej publiczności koleś nie wie jak ma się zachować, ani nie umie zachować zimnej krwi. Zapewne Engel nie ma takiego podejścia patrząc po Mundialu, kiedy to polacy zostali ośmieszeni przez Koreę i Portugalię. W tych meczach byli za bardzo spięci, a grać zaczęli dopiero w meczu z USA, bo mieli już zapewniony...wyjazd do domu i ten mecz zagrali na luzie. Tak samo powinna Wisła przystąpić do tego meczu z Panathinaikosem, na luzie bez stresu. Choć wiem, że "łatwo się tak mówi", myślę, że gdyby psycholog pracował w każdej drużynie polskiej oraz w reprezentacji efekty były tego widoczne. Dam przykład Realu Madryt -choć piłkarzy ma o wiele lepszych niż Wisła, lecz to nie ma znaczenia, bo "kto chce to potrafi"- widać było jak piękna gra była w wykonaniu Realu gdy grali na luzie. Wydaję mi się, że w końcu ktoś siętym zajmie i polska piłka będzie szła w góre, a nie jak zawsze w dół. Po meczu Wisły miałem chęć zrobić jakąś akcje dotyczącą licencji dla klubów - powinien być jakiś punkt, który świadczy o tym, że licencji się nie dostanie bez pracy psychologa. Tylko komu z PZPNu chciało się o czymś takim pomyśleć jak ... w Szczecinie nie można kupić nawet biletów na mecze reprezentacji :/.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431989 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.