``Historia Wojskowego Oddziału specjalnego, w skład, którego wchodzą sami odważni i niezawodni, żołnierze. Wspólnie wykonywane tajne misje połączyły ich w swoistą, braterską więź. W roli głównej występuje Robert Patrick``
Naprawde swietny serial jeden z lepszych jakie widzialem,kazdy odcinek praktycznie dzieje sie w innym Panstwie gdzie czlonkowie tej ``Jednostki`` sa wysylani,serial naprawde trzyma w napieciu, porownywalny do PB.
a mi sie nie podobal, dretwy strasznie jak dla mnie byl. chociaz obejrzalem tylko chyba 3 czy 4 odcinki bo wiecej nie zdzierzylem. kazdy ma swoj gust w sumie ja teraz mecze 4 sezon Family Guya. to jest dopiero przesadzona sprawa. south park sie chowa obejrzalem calosc Sleeper Cella. calkiem fajny ale nie jakis wybitny. 4400 calkiem fajny jest. mozna obejrzec. poza tym Tudorów jeszcze obejrzec trzeba bo lezy gdzies i czeka w kolejce. Rzym warto obadac obydwa sezony.
tak jak napisales kazdy ma swoj gust skoro uwazasz ze Family Guy lepszy od South Park ktory jest dla mnie bezapelacyjnie nr.1...zreszta w SP sporo brechtaja z Family Guy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.