W temacie powinieneś znaleźć rozwiązanie problemu (pare postów wcześniej), jeżeli masz system XP to w koncie użytkownika (w nazwie) nie możesz mieć polskich znaków...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
dokonałem paru dobrych transferów i jakoś to sie toczy.Wisła jednak pozazasięgiem(0:1,0:2),ale ja im jeszcze pokaże.
Godne Uwagi:
Rafał Grzelak 7,90 nota - Piłkarz Polskiej Ligi
3 piłkarzy(Kaczmarek,Zając,Grzelak) w 11 sezonu
Scorza(17 latek,Urugwaj)-piłkarz,którego wykopał moj scout.Najpierw jego kontrakt nie był chroniony,ale po podpisaniu zaczeły interesować sie nim takie kluby jak Man U,Barca,Roma mimo tego,że u mnie jest 4 napastnikiem....
a Wam jak tam idzie?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
tak więc skończyłem sezon w FMie i tak:
1-Wisła
2-Pogoń
3-Lech
dokonałem paru dobrych transferów i jakoś to sie toczy.Wisła jednak pozazasięgiem(0:1,0:2),ale ja im jeszcze pokaże.
Godne Uwagi:
Rafał Grzelak 7,90 nota - Piłkarz Polskiej Ligi
3 piłkarzy(Kaczmarek,Zając,Grzelak) w 11 sezonu
Scorza(17 latek,Urugwaj)-piłkarz,którego wykopał moj scout.Najpierw jego kontrakt nie był chroniony,ale po podpisaniu zaczeły interesować sie nim takie kluby jak Man U,Barca,Roma mimo tego,że u mnie jest 4 napastnikiem....
a Wam jak tam idzie?
ja ogolnie przemeblowalem strasznie liinie obrony po kupilem winiewskiego bastera zytko mam rok 2010 budrzet siega 100 mln lzotych stadion na 30 000 i podgrzewana plyta !! mam talent 17 letni JUDE OPARA sie nazywa kolesi i sobie calkiem clakiem radzi !!
Grzelak przeważnie zaczyna grać lepiej w 2 sezonie
U mnie Grzelak wymiatał odrazu. W pierwszym sezonie miał 7.57 w drugim 7.89 i został opchnięty za 15 mln do Slavi Praga, a w zamian na 15 kupiłem Mile ( ma klauzule odejscia ustawiona na 15), oprócz tego na free sciagnelem Dorosa. Furore w lidze robi Prawy pomocnik Swietochowski. Oprócz tego mam na obronie za 2.5 mln kupionego Łukasiewicza i Farańczuka chyba za 750 tys. Obaj stanowia pare stoperów nie do przejscia. Na prawej gra MArek Zajac ocena 7,29. NA lewej obronie Kalinowski Kamil swietny mlody obronca. sciagniety za free. I teraz sciagnełem Wierchowskiego za free. . w drugim sezonie mistrzostwo
Świętochowskiego,znam już z Championshipa 4. Tam też wymiatał.Za to w FM2005 bardzo dobrze gra Adam Celeban! Wpuszczam go zawsze na koncówki meczów i spisuje się bardzo dobrze,strzelił nawet sporo bramek.
Odp: FM 2005 - 31/05/2005 17:55
gram taktyka 4-4-2 lub 4-1-3-2.Ogółem Grzelak jest zawsze wystawiony na lewej pomocy po środku ze strzałką w góre.Dużo zależy też od udzielenia wskazówek dla niego w taktyce,ale tego nie podam...managerska tajemnica
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: FM 2005 - 01/06/2005 13:04
a ja proponuje Roberta Kłosa z Zagłebia, Marcina Nowackiego (lewy pomocnik), dobrze spisywał sie u mnie takze Zawadzki z Lecha bodajze, a do ataku po 2,3 sezonach mozna sciagnac Ivana Kaviedesa, ten gosciu w ataku wymiata a i oczywiscie Freddy Guarin...
A dobra taktyka to 1-4-2-3-1 na defensywnych wrzucic Guarina i Kazmierczaka, na ofensywnych Batate, Nowackiego i Zawadzkiego, w ataku Milar na poczatek
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448234 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.