Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Transfery na I lige !!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8451 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 19:04
Więc moje skromne zdanie z wakacji ;)

Bramka - ja też jestem przerażony - nie ma ani jednego porządnego kandydata. Pilarz - skoro był rezerwowym przez cały sezon więc był gorszy od Wyparły a ten musiał być słaby skoro go wywalili z klubu (takie można wyciągnąć wnioski). Kozik - całkiem śmieszna kandydatura, koleś jest 2 bramkarzem w RKSie, jest beznadziejny i moim zdaniem nawet na 3 nie ndaje u nas. Kapsa - za duże ryzyko, wielki talent ale co z tego. Ten Niemiec - rezerwowy w słabej lidze w przeciętnym klubie? dzięki bardzo. W PSie cos o Bledzewskim napisali i moim zdaniem jedyny poważny kandydat choć po ostatnich wyczynach...

Obrona - co do cholery się dzieje? Kto zastąpi Matlaka jak będzie coś nie tak? Magdoń???? Koleś co rozegrał tylko 2 mecze w zeszłym sezonie (na dodatek ostatnie). A kto Michalskiegio? Mauro? Ten koleś to jeździec bez głowy i to gracz ofensywny. A w środku naszą parę stoperó? też nikogo nie ma. Świetnie...

Pomoc - najlepiej to wygląda, jak Terlecki wróci do formy to będzie sporym wzmocnieniem. Szkoda że nie zdecyowali się na Zająca.

Atak - i tu też nic... Olo i Bugaj. Potrzeba co najmniej 2 napadziorów! Choćby takiego Matysa co mu się kontrakt skończył. Liczyłem też na Tarachulskiego ale nici z transferu szkoda :(

Ogólnie - gówno zrobimy nie zwojujemy 1 ligę. Nie mamy wogle ławki. (ten cały tekst był bardzo na szybko :P)

Obrazek gif wstawiony na forum
HEeehee
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 19:19
nie ma gdzie to napisac wiec walne tutaj:P
wedlug pewnego radia Pogoń przegrala z Unia Janikowo 2-1:( pisze to bo widze ze jesazcze nie ma na stronie.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
dominvip
Kibic
Na forum od 8750 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 20:26
Jak podaje www.90minut.pl

Pogoń Szczecin: (I połowa) Kozik - Mauro, Julcimar, Magdoń, Matlak - Probierz, Trałka - Júlio César, Moskalewicz, Grzelak - Kaźmierczak. (II połowa) Kapsa - Michalski, Magdoń, Masternak, Rodrigo - Łabędzki, Trałka (60 Majak) - Cezar (70 Giuliano), Śliwiński (80 Gajewski), Bejnierowicz - Bugaj.

W składzie Pogoni zagrało czterech testowanych zawodników: Krzysztof Kozik i Paweł Kapsa (obaj bramkarze), Sławomir Majak i Júlio César (napastnicy). Wystąpili też nowi już zakontraktowani zawodnicy: Rafał Grzelak, Giuliano i Michał Probierz. Zabrakło kontuzjowanych Sergia Bataty i Tomasza Parzego. Po meczu zebrał się sztab szkoleniowy, który podziękował za współpracę Majakowi. Drugą szansę dano Piotrowi Gajewskiemu. Z piłkarzy przebywających na obozie w Gutowie w sobotę wyselekcjonowana będzie 18, która pojedzie na krótki obóz do Niemiec.

Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 23:04
No i dobrze, ze podziekowano Majakowi!:duzy_usmiech:Jednego emeryta mniej

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 15:53
Temacik troche przycichł....może jakieś nowe info:
Fragment z Głosu :
"Wczoraj zgrupowanie opuścił bramkarz Krzysztof Kozik z RKS-u Radomsko, który nie sprawdził się w zespole portowców. W Łodzi pozostał jeszcze drugi z testowanych bramkarzy Paweł Kapsa z Wisły Płock, jednak szansę na jego pozostanie w drużynie są nikłe.
Jestem już po wstępnych rozmowach i do zespołu na testy przyjadą jeszcze dwaj nowi bramkarze. Będą to Jacek Banaszyński, występujący w minionym sezonie w Górniku Polkowice i golkiper z Serbii i Czarnogóry mający za sobą występy w reprezentacjach młodzieżowych tego kraju. Ich będziemy jeszcze testowali. Natomiast powoli kończymy selekcję nowych zawodników, gdyż czasu do ligi pozostało nie wiele."
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Niby Kapsa miał słaby sezon w Wiśle Płock, ale i tak troche więcej się po nim spodziewałem. W końcu jeszcze niedawno regularnie grywał w podstawowym składzie młodzieżówki (U-21). Opcja ściągnięcia Banaszyńskiego jak zmiennika dla Pilarza (jak to zaznaczał Baniak) podoba mi się. Napewno prezentuje on jakiś ligowy poziom , ma dobre warunki (185cm/78kg).Był napewno jednym z wyróżniejących się zawodników spadającego z ligi w fatalnym stylu Górnika P.
Troche dziwi mnie polityka transferowa klubu, który nie czyni praktycznie żadnych starań w kierunku wzmocnienia szpicy ataku. Była mowa o Tarachulskim (nie wypaliło), Klimku (podpisał kontrakt z Wisłą Płock), Sypniewskim (wątpie żeby wypaliło) i ostatnio o Mielcarskim (shit!). Miejmy jednak nadzieje że Olo spełni pokładane w nim nadzieje i będzie prezentował się tak dobrze jak prezentował się w minionym sezonie na wiosne... Pozdro!

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 17:06
Mielcarski przydałby się. To jest facet, który zawsze może strzelić bramkę z niczego. Taki Dymek, tylko w lepszej wersji.
Co do Banaszyńskiego - super, to jest wreszcie dobry pomysł. Praktycznie cały sezon bronił genialnie, gdyby nie on to Polkowice spadłyby z hukiem do II ligi, zamiast męczyć się w barażach. No i w tychże barażach wprawdzie wpuścił 8 goli, ale przy żadnym nie miał szans - a gdyby nie on, w obu meczach mogłoby się skończyć dwucyfrowo. Jestem zdecydowanie na tak.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
VT
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 17:29
Dobrze by było jakby Mielcarski przyszedł , lubiłem go jak grał u nas za Bekdasa ale jest jedno ale..... otóż Mielcarski dawno nie grał , coś tam słyszałem ,że z Lechem trenował a teraz kilka tygodni w Portugalii i ciągłe komentowanie

:
dominvip
Kibic
Na forum od 8750 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 17:43
Grający ostatnio w Panioniosie Ateny Arkadiusz Klimek podpisał dwuletni kontrakt z Wisłą Płock.A jeszcze jakiś czas temu mówiono, że trafi do Pogoni.

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 18:37
Wedlug mnie na atak nie potrzeba juz nikogo
Mamy Moskalewicza , Bugaja, Śliwinski,Bejnierowicz na ataku moze grac rowniez Batata i nie zapominajmy że w naszym systemie gry jest 1 napastnik.... juz bym wolal zeby kupili dobrego bramkarza

Tylko Pogoń!
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 09/07/2004 19:45
z Cesar`em podpisza kontrakt!
Banaszynski nezla sparawa.
Ale jak podaje oficjalka na zgrupowanie dotarl .............Grzanka :|
najpierw wyzucaja a teraz chca go znowu ehhh...:| [Ostatnio edytowane przez Memphis: 2004-07-09 19:46]

Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 00:44
> jak podaje oficjalka na zgrupowanie dotarl .............Grzanka :|

Fajny rym Ci wyszedł :P
A co do tematu - niech będzie Grzanka, byle nie Kapsa :)

Wracając do Terleckiego - kurczę blade, ja słyszałem że on już jakiś czas temu zaczął zrzucać wagę, ale efekty są lepsze niż oczekiwałem...
Obrazek jpg wstawiony na forum
Kto wie? Może wrócił do formy sprzed lat?

Zdelegalizować traktor.
ZDR
Kibic
Na forum od 8436 dni

**

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 00:50
zobaczcie na koszule Fabiniaka, czyzby Fc Porto :P [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-07-10 00:51]

Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 06:20
A propos Fabiniaka... Podobno pójdzie do Floty na roczne wypożyczenie :( No i zostaliśmy tylko z Pilarzem i być może Grzanką :/ Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać :D

Ale jedno mnie cieszy... Nie spadniemy - oto obecna kadra GKS Katowice:
Bramkarze - Dariusz Klytta.
Obrońcy - Admir Adžem (na walizkach), Grzegorz Fonfara (na walizkach), Radosław Kowalski, Krzysztof Markowski, Paweł Pęczak, Mirosław Widuch.
Pomocnicy - Wojciech Krauze, Przemysław Pluta (na walizkach), Maciej Soboń (na walizkach).
Napastnicy - Sebastian Kęska, Dawid Plizga.

Ciekawe ile punktów zdobędzie Gieksa takim składem (lub podobnym, bo wprawdzie testują cały tabun ludzi, ale tam ponoć niewielu prezentuje chociaż drugoligowy poziom).

Zdelegalizować traktor.
dominvip
Kibic
Na forum od 8750 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 11:26
GKS-y bym tak nie przekreślał...Oczywiście mam nadzieje, że POGOŃ odbierze im 6 punktów w sezonie ale GKS juz nie raz pokazał, że nawizska same nie grają i potrafił wygrywać przegrane mecze.Tak więc może poczekajmy do rozpoczęcia sezonu i później zacznijmy kalkulować i oceniać... [Ostatnio edytowane przez dominvip: 2004-07-10 11:27]

km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 11:28
No GKS na 1 miejscu do odjazdu w 2 lige :| na 2 Łęczna ....
ale mimo tego i tak wolal bym zeby spadaly 2 team`y wiecej emocji weksza rywalizacja :-)

P.S GKS stwierdzam to na podstawie sladu.ale oby przedmowca moj mial racje :P [Ostatnio edytowane przez Memphis: 2004-07-10 11:29]

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 11:34
Jeszcze nie jest pewne czy napewno będzie spadać tylko jeden zespól, bo słyszałem, że coś kombinują bo będzie za mała rywalizacja i takie tam i chcą żeby wchodziło więcej z drugiej ligi.....i ja się chyba z tym zgadzam, bo rzeczywiście może być zajebiście nudno szczególnie jak się trafi jeden outsider, wtedy zespoły nie mające szans na puchary będą mogły handlować do woli już od połowy sezonu, a takich komedii już w październiku to ja nie chcę....

Dziękuję :)
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 11:43
"To klub dobrze zorganizowany i bez kłopotów finansowych. Szefowie Zagłębia zamierzają chyba stawiać na młodzież, gdyż oprócz mnie przychodzą Paweł Strąk oraz Maciej Iwański. Jeśli trener wszystko poukłada, może się stworzyć ciekawy zespół - wyznał Stasiak."

Cytat z interii o transferach Zaglebia Lubin.
U nas chcieli obronce wiec zamiast Michalskiego(35l.) mogli testowac o wiele mlodszego Stasiaka ! przeciez on tez gral w Łodzi:P a jakos nie zwrocili na niego uwagi!! [Ostatnio edytowane przez Memphis: 2004-07-10 11:43]

kawek
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 16:37
> A propos Fabiniaka... Podobno pójdzie do Floty na roczne wypożyczenie :( No i
> zostaliśmy tylko z Pilarzem i być może Grzanką :/ Nie wiem, czy mam się śmiać,
> czy płakać :D

Ale jedno mnie cieszy... Nie spadniemy - oto obecna kadra GKS
> Katowice:
Bramkarze - Dariusz Klytta.
Obrońcy - Admir Adžem (na walizkach),
> Grzegorz Fonfara (na walizkach), Radosław Kowalski, Krzysztof Markowski, Paweł
> Pęczak, Mirosław Widuch.
Pomocnicy - Wojciech Krauze, Przemysław Pluta (na
> walizkach), Maciej Soboń (na walizkach).
Napastnicy - Sebastian Kęska, Dawid
> Plizga.

Ciekawe ile punktów zdobędzie Gieksa takim składem (lub podobnym, bo
> wprawdzie testują cały tabun ludzi, ale tam ponoć niewielu prezentuje chociaż
> drugoligowy poziom).
Zapomniales uwzglednic w kadrze Gieksy naszego bylego pomocnika Andruszczaka który ponoc cieszy sie z powrotu do Katowic :)pzdr

Frz
Kibic
Na forum od 8932 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 10/07/2004 17:37
W GKS testowani są Norko i Kosmalski

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8463 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 11/07/2004 01:36
A w ktorym GKs?? Kosmal za duzo tankuje Norko za duzo wrytuje...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772452984 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005