Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M_1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7096 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 17/07/2006 15:08
od września lo nr 8 w Szczecinie

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Marcin_
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 17/07/2006 17:07
Od wrzesnia LO 11 profil spoleczno polityczny. :) Sa jeszcze jakies opinie o tej szkole?

NLx
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 17/07/2006 17:26

drops_ona napisał:  
Dąbrowska? Nie przesadzaj bardzo fajna nauczycielka. Oczywiście jeżeli mówimy o tej od niemieckiego bo jak się nie myle są dwie panie o tym samym nazwisku w naszej szkole. Murawska? No nie wiem :D Ja tam bym trzymała kciuki żeby P. Fałczyńska nią nie była bo już od tego roku ma wrócić.

Dabrowska fajna nauczycielka? Ja Cie prosze :) Dla Grazynki wielki ch. w jej spruchniale cialo. Murawska spoko - pozdro dla niej :) A na temat Falczynskiej nic nie bede pisal bo jak sobie ja przypominam to mnie nerwica lapie. Szkola ta to ogolnie fajna byla (nie wiem jak teraz bo juz mnie tam nie ma od 2 lat). A matura to bzura :D

za plecami psów myśliwskich cała masa
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 17/07/2006 19:28

Kastor napisał:  

drops_ona napisał:  
Dąbrowska? Nie przesadzaj bardzo fajna nauczycielka. Oczywiście jeżeli mówimy o tej od niemieckiego bo jak się nie myle są dwie panie o tym samym nazwisku w naszej szkole. Murawska? No nie wiem :D Ja tam bym trzymała kciuki żeby P. Fałczyńska nią nie była bo już od tego roku ma wrócić.

Dabrowska fajna nauczycielka? Ja Cie prosze :) Dla Grazynki wielki ch. w jej spruchniale cialo. Murawska spoko - pozdro dla niej :) A na temat Falczynskiej nic nie bede pisal bo jak sobie ja przypominam to mnie nerwica lapie. Szkola ta to ogolnie fajna byla (nie wiem jak teraz bo juz mnie tam nie ma od 2 lat). A matura to bzura :D

Mimo że jestem na poziomie podstawowym wystawiła mi jako jednej z dwóch czwóreczke na którą zapracowałam :> Niemieckiego nie lubie i nie mam zamiaru polubić :P Dąbrowska jest fajna jeżeli pokażesz jej czego chcesz. Taka prawda. Ps. Szkoła nadal jest fajna ;)

AM
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 20/07/2006 10:06
a ja teraz bede latal do XX lo na Sowinskiego :) klasa ekonomiczno - prawna :)

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 20/07/2006 11:33
ZSS NA KLONOWICA:)

eF^
Kibic
Na forum od 7988 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 21/07/2006 12:51
aaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowany przez: eF^, 20 kwietnia 2010, 18:15 [1 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 21/07/2006 12:55

Marcin_ napisał:  
Od wrzesnia LO 11 profil spoleczno polityczny. :) Sa jeszcze jakies opinie o tej szkole?

a co chciałbyś wiedzieć co prawda ja tam niechodze do liceum ale chodziłem tam do gimnazjum

Marcin_
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 21/07/2006 13:18
Ogolnie o poziomie szkoly, o atmosferze, czy latwo wpierdol mozna dostac :) Ogolnie jak jest :)

szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 21/07/2006 14:02
Wpierdol to jak ktoś Cie zaczepi a o to dosyć latwo. Atmosfera jest różna, zależy czy kogoś znasz czy nie, ale wiekszosc masek sie zna. Poziom? Poziom jest sredni.

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Boryna
Kibic
Na forum od 7355 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 15:49
Studiował,studiuje lub bedzie studiował w Wyzszej szkole Humanistycznej ktos ? Turystyke i rekreacje ?

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
spagetti
Kibic
Na forum od 8076 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 16:53

Marcin_ napisał:  
Ogolnie o poziomie szkoly, o atmosferze, czy latwo wpierdol mozna dostac :) Ogolnie jak jest :)

Szkola nie jest zla,jak kazda inna:)Musisz uwazac na Gosa z Anglika bo ma cos z glowa:)Ale jest kilku naprawde dobrych nauczycieli...A atmosfera ogolnie w skzole lajtowa,bynajmniej byla jeszcze zanim gimnazjum zrobili teraz nie wiem jak jest:)

,,Vi är överallt,,- POGON
loker
Kibic
Na forum od 7885 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 17:11
Kurde ja z braku pomyslow postanowalilem pojsc na Politechnike na kierunek transport na wydziale techniki morskiej, ktoś może cos powiedziec jak jest na tym kierunku ? , nie ukrywam ze licze ze nie bedzie ciezko ;)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Święty
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 20:44
Mam pytanie, chodzi ktoś może do LO X???

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
olo84
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 21:56

loker napisał:  
Kurde ja z braku pomyslow postanowalilem pojsc na Politechnike na kierunek transport na wydziale techniki morskiej, ktoś może cos powiedziec jak jest na tym kierunku ? , nie ukrywam ze licze ze nie bedzie ciezko ;)

Jezeli myslisz ze nie bedzie ciezko to sie mylisz :) , ja walczylem tam przez 4 semestry i zrezygnowalem , mechanika , matematy , fizyka , podstawy techik cieplnych , metrologia, jak z tym sobie poradzisz to dalej powinno byc z gorki ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 08/09/2006 11:39
Orientuje sie ktos gdzie mozna jeszcze skladac papiery na jakie uczelnie i kierunki?lub ma jakies linki z info o tym?pilne:)

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Bonio
Kibic
Na forum od 7815 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 08/09/2006 12:21

Freezer napisał:  
Orientuje sie ktos gdzie mozna jeszcze skladac papiery na jakie uczelnie i kierunki?lub ma jakies linki z info o tym?pilne:)

Na AR-ce sa miejsca Link :]

Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 08/09/2006 13:09

BoNiO napisał:  

Freezer napisał:  

Na AR-ce sa miejsca Link :]

dostac sie jest łatwo wieksza sztuka jest sie utrzymac chociaz 1 - rok (matematyka, fizyka , chemia ;/ ) 4 grup jakie byly na 2 roku zostały 2 i to niepełne

Obrazek gif wstawiony na forum
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 08/09/2006 14:00
akurat w moim przypadku te przedmioty mam zaliczone z innej uczelni ale tez nie wiadomo czy beda oceny przepisane na AR. ale jednak na AR sie nie zdecyduje:)

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 08/09/2006 14:06
Ciekawe dlaczego,ale mnie się nie chciało czytać wszystkich wypowiedzi w topicu ;P

Sam skończyłem LO6 a teraz się wybieram na US ---> politologia

może ktoś tam chodzi i się wypowie??

PZDR

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426347 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005