Dabrowska fajna nauczycielka? Ja Cie prosze Dla Grazynki wielki ch. w jej spruchniale cialo. Murawska spoko - pozdro dla niej A na temat Falczynskiej nic nie bede pisal bo jak sobie ja przypominam to mnie nerwica lapie. Szkola ta to ogolnie fajna byla (nie wiem jak teraz bo juz mnie tam nie ma od 2 lat). A matura to bzura
Mimo że jestem na poziomie podstawowym wystawiła mi jako jednej z dwóch czwóreczke na którą zapracowałam :> Niemieckiego nie lubie i nie mam zamiaru polubić Dąbrowska jest fajna jeżeli pokażesz jej czego chcesz. Taka prawda. Ps. Szkoła nadal jest fajna
Ogolnie o poziomie szkoly, o atmosferze, czy latwo wpierdol mozna dostac Ogolnie jak jest
Szkola nie jest zla,jak kazda innaMusisz uwazac na Gosa z Anglika bo ma cos z glowaAle jest kilku naprawde dobrych nauczycieli...A atmosfera ogolnie w skzole lajtowa,bynajmniej byla jeszcze zanim gimnazjum zrobili teraz nie wiem jak jest
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 06/09/2006 17:11
Kurde ja z braku pomyslow postanowalilem pojsc na Politechnike na kierunek transport na wydziale techniki morskiej, ktoś może cos powiedziec jak jest na tym kierunku ? , nie ukrywam ze licze ze nie bedzie ciezko
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Kurde ja z braku pomyslow postanowalilem pojsc na Politechnike na kierunek transport na wydziale techniki morskiej, ktoś może cos powiedziec jak jest na tym kierunku ? , nie ukrywam ze licze ze nie bedzie ciezko
Jezeli myslisz ze nie bedzie ciezko to sie mylisz , ja walczylem tam przez 4 semestry i zrezygnowalem , mechanika , matematy , fizyka , podstawy techik cieplnych , metrologia, jak z tym sobie poradzisz to dalej powinno byc z gorki
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
dostac sie jest łatwo wieksza sztuka jest sie utrzymac chociaz 1 - rok (matematyka, fizyka , chemia ;/ ) 4 grup jakie byly na 2 roku zostały 2 i to niepełne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426347 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.