Yakubu chyba powieszą za te pudło stulecia jakby któryś z naszych piłkarzyków w walce o awans takiego klopsa zapodał to nogi z dupy bym powyrywał
Bardzo dobrze że Argentyna wygrała z tym anty-futbolem prezentowanym przez greków. Skoro już Palermo wpisał się na listę strzelców proponuje sobie przypomnieć najpiękniejszy moment w jego karierze: 4 lipca 1999r. faza grupowa Copa America mecz Kolumbia 3-0 Argentyna hehehe do tego naprawde trzeba mieć talent
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 17:50
najgorsze było to, że niektórzy Angole mieli te vuvuzele i dmuchali w nie nawet do hymnu... Szkoda, że Capello zdjął Rooney'a bo to osłabiło ofensywne aspiracje i rozjebało mi mały kuponik over 1.5
HAHAHA USA jebnęło w doliczonym czasie gry! oby to dowieźli
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 17:56
amerykańce jak zwykle do końca, chociaż i Algieria miała meczbola, ale tak to jest jak ich się nie wykorzystuje De Bleckere miał chyba ciepło, że nie temu co trzeba żółtko wcisnął...
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 18:22
No i zajebiście. Jedyny minus dnia w tej grupie to dyspozycja sędziego w meczu z USA, o golu mówi się trudno - wina liniowego, ale sytuacja w końcówce meczu (mimo, że miała niewielki wpływ) to parodia...
W Niemczech w podstawowym składzie zagra Jerome Boateng, zaś w Ghanie na boisko wybiegnie Kevin Prince-Boateng.
Historyczne spotkanie dlatego, że to są bracia
W kadrze Ghany jest jeszcze Derek Boateng, ale on chyba z nimi nie spokrewniony.
Czyli dwóch braci spotka się na boisku grając dla różnych reprezentacji. I jeszcze pewnie stoczą ze sobą niejeden pojedynek bo jeden jest napastnikiem, a drugi obrońcą.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 19:44
Cala ta kadra Niemiec to swiatowy cyrk objazowy. Ilu tam jest rodowitych Niemcow? Zycze im jak najgorzej, tak samo jak Francuzom. Oby Niemcy podzielili ich los. Ghane niech odpula i odpadna w 1/8.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 23 czerwca 2010, 19:54 [1 raz(y)]
Dziś dojdzie do historycznego spotkania na Mundialu.
W Niemczech w podstawowym składzie zagra Jerome Boateng, zaś w Ghanie na boisko wybiegnie Kevin Prince-Boateng.
Historyczne spotkanie dlatego, że to są bracia
W kadrze Ghany jest jeszcze Derek Boateng, ale on chyba z nimi nie spokrewniony.
Czyli dwóch braci spotka się na boisku grając dla różnych reprezentacji. I jeszcze pewnie stoczą ze sobą niejeden pojedynek bo jeden jest napastnikiem, a drugi obrońcą.
no to jeszcze inna ciekawostka w kadrze hondurasu na ms jest trzech braci ...Wilson Palacios , Jerry Palacios , Johnny Palacios
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 20:18
szkoda, że nie grają w 3 różnych państwach najlepiej jeszcze z jednej grupy
Dzisiaj mam nadzieję na rehabilitację Dojczów za ostatnią porażkę i liczę na to, że Australijczycy powalczą z Serbami o zwycięstwo, żeby padły min 2 bramki w tym spotkaniu
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 20:33
moją zmorą jest internetowy bukmacher :p chcąc nie chcąc jak siedzę na kompie to coś tam zagram, potem na żywo coś ... gram nisko z reguły więc i przychody wielkie nie są ale ostatnio co do przodu na MŚ to w plecy na Wimbledonie. Ale generalnie do przodu minimalnie.
Póki co na tych MŚ to chyba najbardziej mi się podoba gra Niemców, grają najbardziej dynamicznie, szybkie akcje a nie jakieś "pitu pitu" w połowie boiska
edit: tylko ich pochwaliłem i od razu grają słabiej
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 23 czerwca 2010, 20:44 [1 raz(y)]
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 20:52
no ManeS, jedziemy chyba na tych samych falach, bo znowu jak ja przepierdolę to i Ty Argentyna under 2,5 siadło, Anglia siadła, USA under 1,5 siadło, teraz pora na szkopów i over 1,5 Serbów z Australią
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.