... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Od trzech dni próbuję włączyć GG,Tlen no i nie chce mi się połączyć.Chcem zmienić status na np. zaraz wracam(sam się powinien ustawić) i nic dalej jest czerwone słoneczko :/
Strony internetowe otwierają się poprawnie , ale właśnie nie działa GG..wie ktoś o co może chodzić ?
dzięki za każdą pomoc !
mozliwe ze to to co ja mialem...Postaram sie czytelnie wytlumaczyc..wlacz to gowno ----> zapora osobista --->konfiguruj ---> Programy ---> gg i daj Zezwalaj wszytskim.....
Mozliwe ze na gg masz blokuj..ja mialem tak zmienilem i mi chodzi a jak to nie to to nie wiem
Od trzech dni próbuję włączyć GG,Tlen no i nie chce mi się połączyć.Chcem zmienić status na np. zaraz wracam(sam się powinien ustawić) i nic dalej jest czerwone słoneczko :/
Strony internetowe otwierają się poprawnie , ale właśnie nie działa GG..wie ktoś o co może chodzić ?
dzięki za każdą pomoc !
Dam ci lepsza rade,zainstaluj sobie tlena i nie bedziesz sie stresowal..
Odp: temat ogórkowy - 24/08/2005 16:48
poszukuje chetnych do wyrobienia sobie papierow opiekuna na koloniach/obozach. koszt 140zl. wiecej szczegolow przez gg takze zainteresowani pisac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.