Do Adminow w tekscie "CZas na korekty" jest "literowka" ....Co prawda Cezary Przewoźniak, Piotr Harnacki i Kamil Grosicki za wiele nie wnieśli do gry, jednak na to jeszcze mają czas. ...
Powinno byc Piotr Hernacki a nie Harnacki
Po poprawiniu prosze o usuniecie posta i sorka za klopot Pzdr
Dzieki za informacje wszystko zostalo usuniete. Pozdro
Odp: temat ogórkowy - 20/08/2005 00:26
byl tu podany keidys link do zdjec najlepszych dupeczek z baletow na swiecie ? mzoe ktos przypomniec bo niechce mi sie szukac ;/
Odp: temat ogórkowy - 20/08/2005 10:18
mam pytanie jak nazywa sie piosenka ktora kjest na stadionie puszczana po zdobyciu gola i kto jest wykonawcą? wiem ze to juz bylo gdzies aler nie mam czasu przegladac forum. z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy - 20/08/2005 10:26
Złodzieje grasowali w domu Majdana
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", nieznani sprawcy włamali się do domu bramkarza Wisły Kraków Radosława Majdana.
Po powrocie Majdan stwierdził ślady włamania oraz kradzież sprzętu muzycznego, części biżuterii i odzieży. Oszacował straty na około 35 tysięcy złotych.
Żródło.P.S.
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
mam pytanie jak nazywa sie piosenka ktora kjest na stadionie puszczana po zdobyciu gola i kto jest wykonawcą? wiem ze to juz bylo gdzies aler nie mam czasu przegladac forum. z gory dzieki
niewiem jak sie to pisze wykonawca : Hermes Band utwor: I'wil survive
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Złodzieje grasowali w domu Majdana
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", nieznani sprawcy włamali się do domu bramkarza Wisły Kraków Radosława Majdana.
Po powrocie Majdan stwierdził ślady włamania oraz kradzież sprzętu muzycznego, części biżuterii i odzieży. Oszacował straty na około 35 tysięcy złotych.
Żródło.P.S.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437597 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.