Odp: temat ogórkowy - 17/08/2005 21:24
Smutna wiadomość dla fanów serialu "Świat według Kiepskich". Polsat ogłosił koniec produkcji tego serialu. Tutaj jest artykuł na ten temat
Odp: temat ogórkowy - 18/08/2005 12:29
Mam mały problem z FM 2005 , a mianowicie podczas wczytywania save lub nowej gry wyskakuje okienko "Plik FM 2005 spowodował wystąpienie błedu jeśli kłopoty nie będą ustępować spróbuj uruchomić ponownie komputer..." . Odinsalowywałem , zainstalowywałem ,wgrywałem łatki i nadal chujnia . Proszę POMÓŻCIE !!
Mam mały problem z FM 2005 , a mianowicie podczas wczytywania save lub nowej gry wyskakuje okienko "Plik FM 2005 spowodował wystąpienie błedu jeśli kłopoty nie będą ustępować spróbuj uruchomić ponownie komputer..." . Odinsalowywałem , zainstalowywałem ,wgrywałem łatki i nadal chujnia . Proszę POMÓŻCIE !!
Cracka pewnie nie robiłeś
Wszytsko zrobiłem jak należy i ciągle to samo....:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.