bardzo dobrze sie porobilo ignaczaqk tak przyjmowal z holandia wlasnie jakby byl pijany trzeba szanowac prace sztabu szkoleniowego a nie se isc na balange i miec wszytko w dupie jakbym ja byl trenerem to bym juz nigdy ich nie wzial na zaden mecz
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Wie ktoś gdzie w Szczecinie można kupić bransoletkę przciew rasizmowi (tą biało-czarną ) ? I za ile ?
W Polsce tego chyba nie ma, slyszalem, ze w Wawie w jakims sklepie byly. ALe jak cos to w Berlinie sa to mozesz skoczyc Tak jak to Miick napisal sprobuj na Allegro(a cena to nie wiem ale 2-3 euro sam nie wiem)
Wie ktoś gdzie w Szczecinie można kupić bransoletkę przciew rasizmowi (tą biało-czarną ) ? I za ile ?
a sprawdzales np. w lotto, ja na twoim miejscu kupilbym na allegro (klik) bo taniej czasem wychodzi ;]
HEhhehe a to dobre taniej wychodzi < lol >, bransoletki LIVESTRONG ( fundacji Armstronga) są sprzedawane w Europie i na świecie po 1 $ lub 1 euro natomiast na allegro sprzedają je od 9 zika w góre, teraz to nawet troche staniały a jeszcze pół rolu temu to cfaniaki sprzedawali je po ok 20-30 zika ( niezła przebitka). W Polsce w sklepach jest to towar nie dostępny. Jeżeli bedziesz w berlinie to spokojnie kupisz w Nike Town czy Karstadt Sport
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 20:02
No rzeczywiście 11 zł i drugie tyle wysłanie I tak nie mam konta na Allegro Może w końcu wejdzie na polski rynek...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 20:38
Oglądacie mecz Polska -Niemcy młodzieży naszej.
Przegrywamy 1:0 co ci nasi komentatorzy pier.... że zeszła czarnemu Niemcowi piłka ,pieknie mierzony strzał z tzw. fałsza.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 20:45
Ogladam wlasnie mlodziezowke na DSF i graja strasznie i juz przegrywaja 0-1 ale do czego zmierzam,mecz jest w Gdyni
gdzie na stadionie jest moze 2500 ludzi ,i sie kurwa zastanawiam dlaczego niegraja np u nas w Szczecinie gdzie pewnie przyszloby z 10tys ludzi albo i wiecej i nie slyszalbym w telewizji np tu cytuje Bury podaj i rozne epitety, normalnie smiech
Jebac Gdynie i PZPN
Pozdro
Przegrywamy 1:0 co ci nasi komentatorzy pier.... że zeszła czarnemu Niemcowi piłka ,pieknie mierzony strzał z tzw. fałsza.
wydaje mi sie ze to byl jednak rykoszet
obejrzymy za moment tą bramkę, ale wydaje mi się, że nie no i pokazali nie było żadnego rykoszetu kolego.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
wydaje mi sie ze to byl jednak rykoszet
obejrzymy za moment tą bramkę, ale wydaje mi się, że nie no i pokazali nie było żadnego rykoszetu kolego.
A mi sie wydaje ze chcial dosrodkowac i pilka mu zeszla na zewneczna czesc buta i tym sposobem strzelil piekna bramke
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 22:22
Polska U21 - Niemcy U21 1:3 (0:1) No i nasza młodzieżówka wybiła se z głowy mistrzostwa Europy. A po bramce Brożka wydawało się że będzie lepiej.....
W Polsce tego chyba nie ma, slyszalem, ze w Wawie w jakims sklepie byly. ALe jak cos to w Berlinie sa to mozesz skoczyc Tak jak to Miick napisal sprobuj na Allegro(a cena to nie wiem ale 2-3 euro sam nie wiem)
Co ciekawe bransoletki te były rozdawane za darmo przez Nike różnym sprzedawcom. Osobiście widziałem je tylko w Krakowie za 10 zł/sztuka.
Mam pytanie po ilu latach jest przedawnienie w mandatach? Podobno po 3 ? jak w tym czasie nie bede nigdzie legalnie zarejstrowany w jakiejkolwiek pracy to nic nie moga zrobic?
przedawniaja sie po trzech. jak nie masz legalnej pracy to:
moga ci przyjsc do domu ii probowac cos zwinac - metoda jesli mieszkasz u rodzicow - to wszystko lacznie z twoimi gatkami nalezy do Mamy :d
-moga cie zagonic do prac spolecznych (to tylko teoria, bo i tak nikt tego nie robi)
wiec w sumie nic, pod warunkiem ze nie posiadasz zadnego majatku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.