Odp: temat ogórkowy - 15/08/2005 21:14
Wczoraj ogladalem Bundeslige i mecz Köln-Stuttgart
To co gral Podolski to mistrzostwo swiata
Napisze tylko Listkiewicz co ty ...........
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: AMS, 15 sierpnia 2005, 21:46 [1 raz(y)]
Pozdro
Jak dla mnie czlowiek, ktory zastanawia sie ktora reprezentacje wybrac niech se gra dla Niemcow i innych. Nie powinnien miec zadnych watpliwosci kim jest...
Pozdro
Jak dla mnie czlowiek, ktory zastanawia sie ktora reprezentacje wybrac niech se gra dla Niemcow i innych. Nie powinnien miec zadnych watpliwosci kim jest...
zgadzam sie on sam powinien sie dopominac ze chce grac w reprezentacji Polski nic na sile nie to nie to niech gra dla niemczykow
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: temat ogórkowy - 15/08/2005 23:43
wiece moze gdzie można zassać sety z Sensation_White_2005 albo Sensation_Black_2005 ale nie z żadnych eMule. kazy itp.
pozdr.
Mam pytanie do posiadacza laptopa Toshiba Satellite L10-192. Jak on się sprawuje? Czy są z nim jakieś problemy?
Z góry dzięki. Pozdro
poszukaj na forach nt notebookow, np tutaj
lub przeszukaj Grupy Dyskusyjne na Google
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Krzysztof Ignaczak oraz Łukasz Kadziewicz nie pojadą na mistrzostwa Europy, bo pili alkohol po olsztyńskim meczu z Chinami - informuje „Gazeta Wyborcza”.
Trener Raul Lozano nie weźmie do Rzymu także Andrzeja Stelmacha, który wraz z kolegami wrócił do hotelu o trzeciej nad ranem.
- Gdyby było ich więcej, ukarałbym wszystkich - miał powiedzieć jednemu z naszych informatorów argentyński selekcjoner, który od pierwszego dnia pracy powtarzał, że od siatkarzy wymaga 100-proc. profesjonalizmu i żadnej niesubordynacji tolerował nie będzie. Tych, którzy uznali, że nie mówi serio, zastąpią Daniel Pliński, Piotr Gacek i Łukasz Żygadło.
- Popełniliśmy błąd, ale czy aż taki? - zawiesza głos Andrzej Stelmach, który nie chce rozmawiać o szczegółach. Z naszych informacji wynika, że on nie pił, ale został ukarany, bo poszedł z kolegami.
- Szanujemy decyzję trenera - dodaje Krzysztof Ignaczak, który od "Gazety" dowiedział się, że nie jedzie do Rzymu. - To cały mój komentarz w tej sprawie.
Krzysztof Ignaczak oraz Łukasz Kadziewicz nie pojadą na mistrzostwa Europy, bo pili alkohol po olsztyńskim meczu z Chinami - informuje „Gazeta Wyborcza”.
Trener Raul Lozano nie weźmie do Rzymu także Andrzeja Stelmacha, który wraz z kolegami wrócił do hotelu o trzeciej nad ranem.
- Gdyby było ich więcej, ukarałbym wszystkich - miał powiedzieć jednemu z naszych informatorów argentyński selekcjoner, który od pierwszego dnia pracy powtarzał, że od siatkarzy wymaga 100-proc. profesjonalizmu i żadnej niesubordynacji tolerował nie będzie. Tych, którzy uznali, że nie mówi serio, zastąpią Daniel Pliński, Piotr Gacek i Łukasz Żygadło.
- Popełniliśmy błąd, ale czy aż taki? - zawiesza głos Andrzej Stelmach, który nie chce rozmawiać o szczegółach. Z naszych informacji wynika, że on nie pił, ale został ukarany, bo poszedł z kolegami.
- Szanujemy decyzję trenera - dodaje Krzysztof Ignaczak, który od "Gazety" dowiedział się, że nie jedzie do Rzymu. - To cały mój komentarz w tej sprawie.
No to ładnie sie porobiło
Widać Lozano nie poznał jeszcze Polskich zwyczajów...
...Polak nie kaktus - pić musi
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 14:45
wie ktos gdzie moge wymienic 1000 lejów ?? bo kurwa mac w zadnym banku nie chcą tego wymienic nawet w nbp a w internecie jest pokazane ze wymieniają...(1 lej= 1.18 zl.) Link do tabelki
Ostatnio edytowany przez: ekil, 16 sierpnia 2005, 14:58 [1 raz(y)]
wie ktos gdzie moge wymienic 1000 lejów ?? bo kurwa mac w zadnym banku nie chcą tego wymienic nawet w nbp a w internecie jest pokazane ze wymieniają...(1 lej= 1.18 zl.)
Odp: temat ogórkowy - 16/08/2005 17:04
Mam pytanie po ilu latach jest przedawnienie w mandatach? Podobno po 3 ? jak w tym czasie nie bede nigdzie legalnie zarejstrowany w jakiejkolwiek pracy to nic nie moga zrobic?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.