mam pytanko do kogos co sie stalo z tamtym budynkiem kolo tunela
Turas za niego nie zapłacił i go zabrali z powrotem..
nie zabrali tylko go sprzedano :> (o ile sie nie myle)
rozebrala go firma ktora go zbudowala bo Bekdas nie zaplacil (albo juz Gondor nie zaplacil po kupnie udzialow). Byl to hotel dla zawodnikow z blachy wiec rozbieralny
Odp: temat ogórkowy - 14/08/2005 10:51
ludzie prosze was powiedzcie mi jak sie nazywa ta piosenka co jest uznawana za hymn Liverpoolu, tam cos tam jou are cos alone prosze o nazwe tej piosnki bo mi sie bardzo podoba.
z gory thx
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
ludzie prosze was powiedzcie mi jak sie nazywa ta piosenka co jest uznawana za hymn Liverpoolu, tam cos tam jou are cos alone prosze o nazwe tej piosnki bo mi sie bardzo podoba.
z gory thx
z gory thx
Use google.
www.google.pl
heh miales racje wpisalem hymn Liverpoolu i pierwsze z brzegu bylo
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
z gory thx
Skoro wcześniej wyszyscy mówil o stacjach radiowych to czy mógłby ktoś wypisać obecne częstotliowści stacji. Wiem, że się kiedyś o to pytałem ale znowu coś mie się spieprzyło a nie chce mi się szukać.
Radio Szczecon 92,0 FM
Radio Zet 95,2 FM
Radio RMF Classic 98 FM
Radio Plama 96,9
Radio RMF FM 106,7 FM
Radio ABC 98,4 FM
Radio Plus 88,9 FM
Radio Wawa 95,7 FM
Radio na fali 89,8 FM
i niezawodne Radio Maryja 101,6 FM
Źródło: Kurier Szczeciński
Mała poprawka radio PLAMA już nie istnieje Teraz jest śmierdząca eska
nei zdazylem a Eska i tak dobra ... w sumei mi i tak plama i ESKA nie odbiara (3pietro Bukowe)
u mnie odbiera wszystko i jeszcze jakies niemieckie na wiezy :/ 7 pietro bukowe
Odp: temat ogórkowy - 14/08/2005 23:24
Cytacik z oficjalki :
"- Na razie jednak musimy zainstalować monitoring, bo stary już do niczego się nie nadaje - dodaje Czesny. - Powinien być gotowy już w listopadzie. Rada Miasta dała 700 tys. zł."
Haslo Baranowskiego "Kolego z ... sektora oddaj pilke, masz juz zrobione zdjecie" nabiera coraz bardziej humorystycznego znaczenia, grunt to autoironia
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Postawie piwo temu, kto pozyczy mi Call of Duty badz World of Warhammer!!
no to wpadaj do klimera
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Bardzo dobrze napisałeś niezawodne Radio Maryja. Niedawno wróciłem od babci z Wielunia (woj. łodzkie) i gdzies 300-500 m od niej (po lini prostej) Rydzyk założył nadajnik . Ma on taką mocną częstotliwość, że Radio Maryja słychac nawet w ... telewizji. Co ciekawsze ten nadajnik przeszkadza nawet policji, ponieważ zakluca on porozumiewanie się krótkofałowkami . Akurat jak u niej byłem to wujas próbował pełno anten, żeby był jakiś odbiór TV, niestety na marne. Z nadajnikiem walczą od dawna (nie tylko oni), ale niestety nic się z tym nie da zrobić. Dziwne, że pały jeszcze nie dały nakazu ściągniecia tego :/ ... (być może Rydzyk dał Policji swojego Maybacha )
Odp: temat ogórkowy - 15/08/2005 17:22
Sorki, co to za trojkaty z cyferkami w TV?? BTW i czemu nie sa wszedzie takie same cyferki?? raz 7 raz 12. Z gory dzieki
Sorki, co to za trojkaty z cyferkami w TV?? BTW i czemu nie sa wszedzie takie same cyferki?? raz 7 raz 12. Z gory dzieki
Nowe oznaczenia, które wprowadziła nasza "wspaniała" KRRiT. Cyferki oznaczają wiek od jakiego można to oglądać. Co najlepsze muszą być pokazywane przez cały film lub program, a nie tylko co jakiś czas...po prostu genialne.
Odp: temat ogórkowy - 15/08/2005 20:42
Zna ktoś może z Was adres oficjalnej (lub ewentualnie nie) stronki klubu St.Etienne? Jakoś nie umiem znaleźć na goglach
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.