Odp: temat ogórkowy - 11/08/2005 15:40
Pilnie potrzebuje jak najnowszych sterowników do karty graficznej : ATI Radeon 9200SE, i kompletnie nie wiem gdzie ich szukać... bo wszędzie są jakieś stare...
dzięki za każdą pomoc !
Gratuluje szczęścia... i ku...wa co robił ciągnik na ringu hahah
Popierdalal po tym pasie dla pojazdow wolnych.
Domyślam się ze prawą jechał, ale sama jego obecność już mnie zdziwiła... gdzie on tam z pola zjechał... haha.
Ale trudno widać nie mógł inaczej... jeszcze raz gratuluje szczęścia... widziałem rok temu latem tam "słuczkę" i ludzie chyba nie mieli tyle szczęścia co wy.
Skoro wcześniej wyszyscy mówil o stacjach radiowych to czy mógłby ktoś wypisać obecne częstotliowści stacji. Wiem, że się kiedyś o to pytałem ale znowu coś mie się spieprzyło a nie chce mi się szukać.
Radio Szczecon 92,0 FM
Radio Zet 95,2 FM
Radio RMF Classic 98 FM
Radio Plama 96,9
Radio RMF FM 106,7 FM
Radio ABC 98,4 FM
Radio Plus 88,9 FM
Radio Wawa 95,7 FM
Radio na fali 89,8 FM
i niezawodne Radio Maryja 101,6 FM
Źródło: Kurier Szczeciński
Mała poprawka radio PLAMA już nie istnieje Teraz jest śmierdząca eska
Skoro wcześniej wyszyscy mówil o stacjach radiowych to czy mógłby ktoś wypisać obecne częstotliowści stacji. Wiem, że się kiedyś o to pytałem ale znowu coś mie się spieprzyło a nie chce mi się szukać.
Radio Szczecon 92,0 FM
Radio Zet 95,2 FM
Radio RMF Classic 98 FM
Radio Plama 96,9
Radio RMF FM 106,7 FM
Radio ABC 98,4 FM
Radio Plus 88,9 FM
Radio Wawa 95,7 FM
Radio na fali 89,8 FM
i niezawodne Radio Maryja 101,6 FM
Źródło: Kurier Szczeciński
Mała poprawka radio PLAMA już nie istnieje Teraz jest śmierdząca eska
nei zdazylem a Eska i tak dobra ... w sumei mi i tak plama i ESKA nie odbiara (3pietro Bukowe)
Pilnie potrzebuje jak najnowszych sterowników do karty graficznej : ATI Radeon 9200SE, i kompletnie nie wiem gdzie ich szukać... bo wszędzie są jakieś stare...
dzięki za każdą pomoc !
Odp: temat ogórkowy - 12/08/2005 17:27
Mam taka mała sprawe, a mianowicie pare lat temu w TVN w programie pod napięciem był odcinek odnosnie kibiców. Orientuje sie ktos moze czy mozna go dzies w necie znalezc i sciagnac ? Szukam, szukam i dupa. Jezeli ktos go ma na kompie to prosze o kontakt gg 4637576.
Na forum tez szukałem czegos podobnego i nie znalazlem, dlatego pytam
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
Mam taka mała sprawe, a mianowicie pare lat temu w TVN w programie pod napięciem był odcinek odnosnie kibiców. Orientuje sie ktos moze czy mozna go dzies w necie znalezc i sciagnac ? Szukam, szukam i dupa. Jezeli ktos go ma na kompie to prosze o kontakt gg 4637576.
Na forum tez szukałem czegos podobnego i nie znalazlem, dlatego pytam
Ja sciagałem to przez BearShare. Tytuł to Polska Hooligans...
Odp: temat ogórkowy - 13/08/2005 10:51
Bylem na wakacjach w Gdynii i zobaczylem piwo Arka.Kupilem zeby zrobic zdjecie i pokazac kolega z forum jakie piwo ma Arka.Dodam ze smak beznadziejny a kosztuje 2.80zl.Niestety nie potrafie wkleic go na forum jezeli ktos chce to mu przesle na maila i wklei.Pozdrowienia
Ostatnio edytowany przez: tomekwoj111, 13 sierpnia 2005, 14:56 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.