Odp: temat ogórkowy - 09/08/2005 19:54
Uwilebiałem radio plame, a tutaj guzik.. sprzedali sie esce. Eska jak dla mnie gra fajna muzyke, jednak wolalbym obie stacje w wykazie. Jak dla mnie abc jest takie sobie... czesto ich muzyka mnie nieco nudzi..
www.planetafm.pl to jest dopiero radio, polecam te katowickie... muzyka jak dla mnie zajebista.. kiedy bylem na slasku ciagle tego sluchalem, szkoda ze nie ma w Szczecinie tutaj link
Ostatnio edytowany przez: RosSi, 9 sierpnia 2005, 20:03 [4 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 10/08/2005 13:07
Mam pytanko:
Jak w telefonie Nokia 3100, ustawic takie cudo, zeby pokazywalo sie na wyswietlaczu np Szczecin, tzn podawalo nazwe nadajnika. BTW o ile to jest w ogole mozliwe w Ideii. PZDR
Ostatnio edytowany przez: maluch69, 10 sierpnia 2005, 13:22 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 10/08/2005 14:39
jak sie niemyle to musisz wejsc w menu ustawienia tel i potem jest cos takiego
informacja o sieci i potwierdz ze tak
I wtedy powinno tobie pokazac np nazwe dzielnicy na ktorej mieszkasz
Ja raz jechalem autem do Dabia z Zelechowa i co chwile mi sie przelanczaly nazwy ulic na wyswietlaczu
Ale to bylo w Noki 3310
Odp: temat ogórkowy - 10/08/2005 14:44
Skoro wcześniej wyszyscy mówil o stacjach radiowych to czy mógłby ktoś wypisać obecne częstotliowści stacji. Wiem, że się kiedyś o to pytałem ale znowu coś mie się spieprzyło a nie chce mi się szukać.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Skoro wcześniej wyszyscy mówil o stacjach radiowych to czy mógłby ktoś wypisać obecne częstotliowści stacji. Wiem, że się kiedyś o to pytałem ale znowu coś mie się spieprzyło a nie chce mi się szukać.
Radio Szczecon 92,0 FM
Radio Zet 95,2 FM
Radio RMF Classic 98 FM
Radio Plama 96,9
Radio RMF FM 106,7 FM
Radio ABC 98,4 FM
Radio Plus 88,9 FM
Radio Wawa 95,7 FM
Radio na fali 89,8 FM
i niezawodne Radio Maryja 101,6 FM
Źródło: Kurier Szczeciński
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Pierwsze czwartoligowe derby powiatu koneckiego rozpaliły emocje do czerwoności i skończyły się skandalem. Drużyna z Końskich przybyła do Czermna z grupą kibiców i transparentem: „Jak świat światem, to nie wygra wieś z powiatem”. Niestety, świat według Końskich zaczął się walić już do przerwy. Gdy wieś strzeliła pierwszą bramkę, powietrze zgęstniało od kąśliwych uwag działaczy przyjezdnych. Przy stanie 2:0 przyjezdni działacze zaczęli formułować zasadnicze pretensje do świata, sędziów oraz prezesa Koniecznego. A w przerwie wyprowadzone z równowagi Końskie obraziło się na amen, zeszło z boiska, wsiadło do autokaru i odjechało.
– Wiedzieliśmy, że derby rządzą się swoimi prawami, ale nie wiedzieliśmy, że do tego stopnia – przyznaje Stanisław Michalski, wiceprezes klubu, stadionowy spiker i naczelnik sekcji kryminalnej koneckiej policji w jednej osobie.
Podczas meczów zadaniem podinspektora Michalskiego jest rozhuśtać trybuny. Sukcesy ma, trzeba powiedzieć, umiarkowane. Czermnieńska publiczność to nie jest brazylijska torcida ani bywalcy stołecznej żylety, tylko gromada rolników obsiewających półtora do trzech hektarów, która dopiero niedawno po raz pierwszy w życiu ze zdziwieniem zobaczyła atrybuty wielkiej ligowej piłki – sznur radiowozów i policjantów w pełnym uzbrojeniu. – Ciężko ich wprowadzić w trans, sprowokować do krzyku. Jest jakaś niemożność – przyznaje podinspektor Michalski, prawdopodobnie jedyny naczelnik wydziału kryminalnego w kraju, który stara się wszelkimi sposobami podgrzać atmosferę na piłkarskim meczu.
Odp: temat ogórkowy - 10/08/2005 20:58
Mam mały problem.Gdy chcę odtworzyć film w formacie avi , na odtwarzaczu dvd (który ma funkcję DivX) ,to nie mogę włączyć napisów.W instrukcji obsługi napisane jest,że napisy muszą być w formacie .SUB. A ja większość napisów mam w formacie .txt , czy mozna jakoś zmienić format napisów?
Dzięki MaT. Udało się. Pozdro!
Ostatnio edytowany przez: lukas86, 11 sierpnia 2005, 01:10 [1 raz(y)]
Mam mały problem.Gdy chcę odtworzyć film w formacie avi , na odtwarzaczu dvd (który ma funkcję DivX) ,to nie mogę włączyć napisów.W instrukcji obsługi napisane jest,że napisy muszą być w formacie .SUB. A ja większość napisów mam w formacie .txt , czy mozna jakoś zmienić format napisów?
poszukaj programu Subtitle Studio 2.0 on chyba da tak przerobic ale nie jestem pewnien pzdr
Odp: temat ogórkowy - 11/08/2005 12:22
Poszukuje biletów z dzisiejszego meczu Legia Warszawa - FC Zurich. Jeżeli ktoś bedzie po meczu posiadal bilety to prosze o kontakt na GG 3996648.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.