A tak poważnie to ani w torrentach, ani eMulu nie znalazłem, żadnego odcinka.. Wielkim nieusatysfakcjonowanym fanom pozostaje jedynie obejżeć przez wakacje, każdy powtórkowy odcinek "od dechy do dechy", lub wpaść do babci i obejrzeć sobie na Polonii .
na pewno na torrentach jest "m jak milosc" , tez pewnie niezly bagaz odcinkow.
a ogladal ktos serial "Tudors", na razie wyszedl 1 sezon majacy 10 odcinkow, moim zdaniem calkiem ciekawie przedstawili ta historie.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: The Lost-Zagubieni - 28/06/2007 22:51
Mam wielką prosbe do fanów Prison Break'aTo dla mnie bardzo wazne i nie daje mi to spokoju... Poszukuje melodii, ktora dosc czesto sie w tym filmie pojawia, ale nie moge jej nigdzie znalezc... Szukałem naprawde sporo, stad moje pytanie, moglby ktos wlaczyc sobie 1. odcinek 1. sezonu i powiedziec co to za muzyczka leci w 38min 09 sekundzie? Chodzi mi o ten moment, gdy wiezniowie sa na placu i Scofield probuje zalatwic lek hamujący działanie insuliny. Z gory wielkie dziekii!
Stacja CBS oficjalnie potwierdziła że powstaną nowe odcinki Jericho. Będzie ich siedem (a nie osiem, jak wcześniej podawałem) i emitowane będą najprawdopodobniej w okolicach stycznia 2008 roku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.