Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Transfery na I lige !!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8082 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:54
hmm jeśli to prawda to kto w końcu podjąl tą decyzję? za Kurierem

W sztabie szkoleniowym zastanawiano się jeszcze, czy zbyt szybko nie rozstano się z Radosławem Bilińskim. Na dziś natomiast właściciel Pogoni Antoni Ptak zapowiada dokonanie kolejnego transferu.
ciekawe kto? ktoś z testowanych? czy zupełnie hit jak Terlecki?
czekam niecierpliwie!

wien
Kibic
Na forum od 8752 dni

**

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:17
Sławomir Majak 12.01.1969r - no to chyba przesada by byla...

Na Zawsze POGOŃ
ONLY MKS
*zablokowany
Na forum od 7954 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:19
> Transfery...śmiech na salilol Przynajmniej mi się humor poprawił;)

Znawcy futbolu, podajcie nazwiska które mozna wziąćć od ręki nie targując się z Legią, Wisłą, Amicą, Groclinem, Lechem. Po pierwsze są to kluby które maja juz jakąś tradycje w pierwszej lidze (Pogoń tez ma , ale nie zapomnijcie ze jesteśmy beniaminkiem), a po drugie na chwile obecną te kluby maja wiecej kasy, a Lech prywatnych sponsorów którzy opłacaja danych zawodników. Tak wiec dajcie jakies typy jakich zawodników by ście kupili.Czekam z niecierpliwościa.
A tak pozatym to tak samo płakaliście jak Ptak wywalał Drumlaka, a teraz Drumlaka nazywacie Judaszem. Miejcie jedno zdanie na dany temat a nie zmieniacie je jak pojawia się nastepny temat!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka, i mam nadzieje że pojedziemy z Legią na inaugurację z 2-0. Do boju MKS

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8463 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:26
ONLY MKS No troche mnei Twoj post rozsmieszyl (calkowicie nei zlosliwie), bo jak dobrze pamietam coponiekotryz plakali za Drumlakiem. I chwala za to ze go nie ma, bo wiadomo co wygadauje...
Chcesz nazwiska do reki?? Proze bardzo: Krol, Jurkowski, Wasilewski, Jelen. Moim zdaniem mlodzi i starzy pilkarze ktorych mozna bracw ciemno. Nie podalem pilkarzy Legii, Wisly, Lecha, Amici czy Groclinu bo tam jest zbyt wiele nazisko do wziecia od zaraz.

Z jednym sie zgadzam co do moich przed mowcow: dziwi podpisanie kontraktu od ręki... To nie jest wporzadku w stosunku do innych pilkarzy.

No i zgadzma sie ze bedzie 2-0 ONLY MKS ;)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:30
> hmm jeśli to prawda to kto w końcu podjąl tą decyzję? za Kurierem

W sztabie
> szkoleniowym zastanawiano się jeszcze, czy zbyt szybko nie rozstano się z
> Radosławem Bilińskim. Na dziś natomiast właściciel Pogoni Antoni Ptak zapowiada
> dokonanie kolejnego
> transferu.

Może chodzi o Madeja jak wcześniej pisałem lub o Sypka lub Zająca

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:35
A oto rozmiary ;) Terleckiego Maćka: 178 cm / 82 kg to nieźle z 5 kilosów ma nadwagi

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8463 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 11:45
> A oto rozmiary ;) Terleckiego Maćka: 178 cm / 82 kg to nieźle z 5 kilosów ma
> nadwagi

Skad masz te info?? Pojechales do lodzi i zmierzyles i zwazyle chlopaka??;) to sa informacje z poczatku sezonu a nie swierze.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 12:21
Nie no moze urósł od tamtego sezonu ;)

pm53
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 12:47
> A oto rozmiary ;) Terleckiego Maćka: 178 cm / 82 kg to nieźle z 5 kilosów ma
> nadwagi

Z Twoich danych wynika, że Terlecki ma BMI (Body Mass Index) w normie. Do nadwagi brakuje mu ok 6 kilo. Oczywiście przyjmując, że jest to sportowiec można żadać trochę miejszej wagi ale bez przesady.

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Necro100
Kibic
Na forum od 8065 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 13:21
po wywaleniu Bilińskiego i testach Michalskiego, chcialem żartem powiedziec, ze jeszcze wywalą Ola i zatrudnią Majaka... a tu takie coś =]

Tu byłem.
mark_oni
Kibic
Na forum od 8164 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 14:44

Chcesz nazwiska do reki?? Proze bardzo:
> Krol, Jurkowski, Wasilewski, Jelen. Moim zdaniem mlodzi i starzy pilkarze
> ktorych mozna bracw ciemno. Nie podalem pilkarzy Legii, Wisly, Lecha, Amici czy
> Groclinu bo tam jest zbyt wiele nazisko do wziecia od zaraz.

Sanbal z tym Jeleniem to mnie rozsmieszyles (bez zlosliwosci) :) A co do transferow pzreprowadzanych pzrez naszych wlodarzy to ja juz wczesniej pisalem ze cos mi tu smierdzi lodzkim klimatem, ale w najgorszych snach nie przewidywalem, ze Ptaki beda odkurzac takich "wymiataczy" jak Michalski, Majak czy Terlecki (ten ostatni talent ma na pewno, a i stary tez nie jest, ale jak on bedzie u nas gral tego nie wie nikt...zastanawaim sie tez na jaka to niby pozycje szykuja nasi trenerzy tego gracza...moim zdaniem chlopak nie za bardzo pasuje do systemu gry Pogoni.Chyba bedzie on alternatywa dla Bataty, ktory nie wiadomo jak lugo u nas pogra...).Sypniewskiemu i Zajacowi natomiast mowie tak.Sa to na pewno swietni gracze (a ze jeden ma ze soba problemy...). ktorzy mogliby decydowac o grze naszej druzyny.

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 15:18
Jak tez chcialbym zeby Zajac przyszedl do Pogoni, ale to raczej jest malo prawdopodobne.Na prawa obrone i pomoc mamy po dwoch zawodnikow(Michalski,Guliano,Parzy,Probierz), wiec nie sadze by Ptak chcial jeszcze kogos na prawa strone sprowadzic.No ale mam nadziej ze sie myle.

Faster
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 15:40
Z tym Terleckim to jakiś chyba żart. Podobno kontrakt już podpisany. Jestem ciekaw z jakiego powodu Ptak go nam zafundował. Zazwyczaj się testuje piłkarza, tak jak to zrobiono z Probierzem, Michalskim i innymi brazylijczykami. Jest to piłkarz ,który nieprzekroczy już pewnego przecietnego poziomu. Kibice z Płocka cieszą się pewnie, że od nich odleciał. Chciałbym być w błedzie ale Pogoń z takim piłkarzem nic nie osiągnie.

Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 16:35
O kurwa, najpierw Terlecki, teraz Majak :biglaugh: Śmiech na sali :biglaugh: Nie mam słów...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
zenit
Kibic
Na forum od 8244 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 16:44
Są ORŁY GÓRSKIEGO dlaczego Ptak niemoże miec za swoje pieniadze EMERYTOW PTAKA?

j27
wien
Kibic
Na forum od 8752 dni

**

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 18:28
A moze zamkniecie wszyscy morde? bo juz tych waszych smutow sie nieda czytac, jestes zalosni, niech oni sobie zatrudniaja kogo chca, po wyniku ich osadzimy

Na Zawsze POGOŃ
Werft
Kibic
Na forum od 8080 dni

*

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 19:22
> A moze zamkniecie wszyscy morde? bo juz tych waszych smutow sie nieda czytac,
> jestes zalosni, niech oni sobie zatrudniaja kogo chca, po wyniku ich osadzimy

:D dobrze powiedziane...ale i tak niektorzy musza sobie ponarzekac ;)
Terlecki to dobry gracz. Jesli tylko w kazdym meczu bedzie dawal z siebie 100 % to bedzie dobrze.
Zreszta dotyczy to wszystkich nowych zawodnikow. Mam nadzieje ze wpasuja sie do druzyny i wtedy nie bedzie powodow do narzekan. A jesli nie to... ale na razie dajcie im szanse

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 00:50
> A moze zamkniecie wszyscy morde? bo juz tych waszych smutow sie nieda czytac,
> jestes zalosni, niech oni sobie zatrudniaja kogo chca, po wyniku ich osadzimy

A może zamkniemy forum, bo o czym tu gadać, jeśli nie o transferach?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Krasny
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 01:15
A może zamkniemy forum, bo o czym tu gadać, jeśli nie o transferach?

Tak <jupi> zamknijmy forum......tutaj nic innego tylko alkohol, narkotyki i prostytucja.....<lol>
Moze załóżmy Kółko różańcowe kibiców Pogoni?? Wymodlimy sie o jakieś porządne transfery.....

Co do Terleckiego to ciarki mi po plecach przeszły jak to przeczytałem...ale zobaczymy.

P.S. Właśnie jakiś kutas pod blokiem porysował swoją Hondą moje autko i spierdolił.2 radiowozy go szukają buehehehehhe. Ach te "psy".......CHWD.... hiihihhi [Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-07-07 01:16]

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/07/2004 18:05
Oficjalka poinformowala ze do kadry I zespołu włączeni zostali Kostyk i Chwałek dotychczas Pogoń Nowa ..tylko sie cieszyć bo juz ponoc byli na tetach w Wiśle mieli jechac do Lecha

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772452882 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005