Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Przema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6479 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 10:44

RC napisał:  
o czym wy dyskutujecie, i tak Chile jebnie Hiszpanów w trzecim meczu i bye bye Espanio :D

A tak poza tym to stawiam laptopa na dzisiejszy remis Meksyk - Urugwaj ;)

Sadzisz, ze obie druzyny az sie pala do rywalizacji z Argentyna? MYsle, ze nie bedzie jednak kalkulacji, ale wynik moze rozny. Obie druzyny poziomem sa mocno do siebie zblizone.

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 14:05

Przema napisał:  

RC napisał:  
o czym wy dyskutujecie, i tak Chile jebnie Hiszpanów w trzecim meczu i bye bye Espanio :D

Sadzisz, ze obie druzyny az sie pala do rywalizacji z Argentyna? MYsle, ze nie bedzie jednak kalkulacji, ale wynik moze rozny. Obie druzyny poziomem sa mocno do siebie zblizone.

Sadze nie po ewentualnej wspólnej chęci wyeliminowania żabojadów, ale właśnie po poziomie piłkarskim tych drużyn. Dwóch bardziej zbliżonych do siebie chyba na tym mundialu znaleźć nie można.

Bukowe
Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 15:19
W grupie A wszystko pozamiatane bo nie wierzę żeby żabojady wygrały 3-0 a Meksyk przegrał do zera wyżej niż 1-0. Natomiast w drugiej grupie szansę awansu ma nawet Nigeria bo jeśli wygra z koreańczykami 1-0 przy porażce Grecji z Albicelestes da im awans, choć nie wierzę w taki scenariusz.
Jutro będą większe emocje i z mundialem pożegnają się angole i szwabki :]

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 16:29
No i Francja nic nie zrobi, 1 bramka w plecy plus przekupiony sędzia i nie mają raczej żadnych szans.

Za co sędzia teraz pokazał Francuzowi czerwień to tajemnica poliszynela.

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 16:32
oj ktoś na siłe chce aby RPA zostało w tym turnieju, wiec w drugim meczu ma byc remis. jesli bedzie sie dawac czerwo za cos takiego jak dzis, albo jak w meczu Szwajcaria-Chile to ja podziękować.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 16:35
a w meczu Meksyk - Urugwaj niezła poprzeczka meksykańców... wiecie co meksykanie śpiewają jak bramkarz drużyny przeciwnej wybiją piątke??? zajebiste to jest:D u nas mogłoby takie coś być:D

Ps. Włodek mnie rozwalił:D gadał właśnie o takiej pięknej formie dopingu, jak urugwajski bramkarz wybijał piątkę i się pytał, kiedy taka piękna forma dopingu dotrze do Polski, a nie same wyzwiska...:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
db1948
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 16:51

Ambasador napisał:  
wiecie co meksykanie śpiewają jak bramkarz drużyny przeciwnej wybiją piątke??? zajebiste to jest:D u nas mogłoby takie coś być:D

Ps. Włodek mnie rozwalił:D gadał właśnie o takiej pięknej formie dopingu, jak urugwajski bramkarz wybijał piątkę i się pytał, kiedy taka piękna forma dopingu dotrze do Polski, a nie same wyzwiska...:D

Szpaku rozszyfrował to jako "futbol".

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 17:03
Francji ewidetnie brakuje w reprezentacji jeszcze kilku murzynow... I jednego chinczyka. Szkoda ze w barazach tak irlandie wydymali,oni chociaz pokazaliby wole walki a nie to co ta banda zwerbowanych patalachow.niech takimi wynikami juz sie zakoncza te spotkania i bedzie dobrze.i zaby w koncu pojada do domu i trabki beda ciszej.
A poprzeczka ładna:)

100% PD
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 17:21
Francja jest tak mocna, że Polacy mogliby z nimi zagrać, żeby się podbudować przed euro

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 17:21
przed chwilą jakaś zmutowana wuwuzela dawała oznaki życia...

Oczko82 - hehe, ale futbol to raczej nijak ma się do sytuacji, w której to krzyczą... mnie to brzmi na jakieś hugo:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
db1948
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 17:27

Ambasador napisał:  
oczko82 - hehe, ale futbol to raczej nijak ma się do sytuacji, w której to krzyczą... mnie to brzmi na jakieś hugo:D

Mi też to tam nie pasuję...ale szpaku ma swoją wizję... ;)

szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 18:02

RC napisał:  

Kiedy mogę odebrać laptopa:D

Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 18:10
Dzisiaj nasza reprezentacja z Francją mogłaby nawet wygrać. Po tym jak Francuzi by się znów pokłócili, pobili i sami zaczęli by sobie strzelać bramki.

Dobrze, że wyszły Urugwaj i Meksyk.

RPA pokarało za wuwuzele, a Francję pokarało za rękę Henry'ego.

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 20:43
Uche niech się ogarnie, Korea ma wyjść z grupy z Argentyną...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 21:20
Jak dla mnie to może nawet i sędzia wyjść z tej grupy. Byle antyfutbolowi artyści z Grecji odpadli.

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 21:24

ManeS napisał:  

2:1 na koniec dla żółtych i gitara ;)

Bukowe
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 21:40

RC napisał:  

ManeS napisał:  

2:1 na koniec dla żółtych i gitara ;)

mi też pasuje :) nygusy do domu!

PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 10:38

szpadel_85 napisał:  

RC napisał:  

Kiedy mogę odebrać laptopa:D

Podbijam. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
BOSSMAN
Kibic
Na forum od 8066 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 14:43
..

Ostatnio edytowany przez: BOSSMAN, 23 czerwca 2010, 17:47 [1 raz(y)]

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 23/06/2010 15:25
to co dzisiaj Anglicy do domu??;)

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361951 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005