Odp: temat ogórkowy - 30/07/2005 12:46
Nie to nie ta:/ jak bedziecie teraz na meczu z korona to ona napewno bedzie leciec moze ktos bedzie wiedzial tytul PEACE
Odp: temat ogórkowy - 30/07/2005 14:23
Dużo już nam poprzekręcali w TV, gazetach czy w necie o Pogoni. Właśnie znalazłem kolejego "byka".
Na Interii w dziale -relacje na żywo, jeżeli kliknie się w odnośnik do ligi polskiej, pojawia się po prawej stronie skrót tabeli ekstraklasy. Pogoń bryluje oczywiście na pierwszym miejscu, ale jaka? Pogoń S.?
A co jest to Pogoń S.? Już sam nie wiem, czy to literówka czy oni to specjalnie robią. Może to szczegół, ale wybitnie irytujący. zobacz
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Chyba nie zauważyłeś tego babola
O ile Arka G. To jeszcze w miarę logiczny skrót, to Pogoń S. to Bóg wie co. Powinno być Pogoń Sz. Gdyby to Miodek zobaczył, to by mu sie kichy wykręciły To jest błąd na poziomie szkoły podstawowej.
Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 30 lipca 2005, 16:00 [1 raz(y)]
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Jakim prawem Lech Poznań gra na swoim stadionie bez zadaszonej trybuny?? (skoro Zagłębie nie może grać z powodu braku dachu to jakim cudem Lech moze??)
Jakim prawem Lech Poznań gra na swoim stadionie bez zadaszonej trybuny?? (skoro Zagłębie nie może grać z powodu braku dachu to jakim cudem Lech moze??)
Kolejnym etapepm modernizacji stadionu Lecha jest wlasnie.... zadaszenie "nowej"czwartej trybuny, jako, ze maja jakies tam problemy z zaczeciem prac to i tak Lech ma na to kase i z tego co mi wiadomo to zadaszenie tejze trybuny ma stanac do konca 2005 roku(nie jestem pewien do kiedy), czyli moga grac bo maja udokumentowane przyszle prace.
Co do Zaglebia to juz rok temu dostali warunkowa licencje i juz rok temu mowili, ze zaczna robic zadszenie, rok minal i nawet nie maja dokumentow i PZPnN postanowil nie pozwolic garc dopoki nie zaczna robic zadszenia.
Ps. Motherwell – Celtic Glasgow 4:4 (1:3)
Bramki: Kerr (20 min.), Hamilton (58 min.), McDonald (60 min.), Kinniburgh (84 min.) – Hartson 3 (14, 32, 43 min - karny), Beattie (90 min.).
Zapewnienie sobie remisu z ... Motherwell w 90 minucie, to nie jest dobry rezultat.Widac, ze obrona Celtiku to najwyzszej jakosci szwajcarski ser.9 bramek straconych w 2 meczach Zurawski nie zagral z powodu kontuzji a Boruc przesiedzial caly mecz na lawce rezerwowcych. DLa mnie dziwnie postepuje trener Celticu Gordon Strachan, po 5 wpuszczonych bramkach Mashlla w Bratyslawie, kazdy szanujacy sie trener by go zmienil a tu......
Juz od poczatku sezonu CEltic traci dystans do Rangarsow, cienko widze ten sezon dla Celticu
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 30 lipca 2005, 18:49 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 30/07/2005 19:20
ogadal moze ktos ten mecz? beznadziejny mecz celticu... naprawde bledy w kazdej formacji... a ostania bramka dla celticu to taka na sile... wepchenli ja do bramki..
chcialem zaznaczyc tylko ze celtic wygrywal 3:1 potem przegrywal 3:4 i koncowy wynik juz znacie
Odp: temat ogórkowy - 30/07/2005 20:18
Bramkarz Celticu przy wszystkich bramkach interweniował tak jakby chciał a nie mógł złapać tej piłki.rzucał się z wyciągniętymi łapami.zamocno to wyglądało,każda wpuszczona bramka taka sama . Boruc by to wyjął
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Kolejnym etapepm modernizacji stadionu Lecha jest wlasnie.... zadaszenie "nowej"czwartej trybuny, jako, ze maja jakies tam problemy z zaczeciem prac to i tak Lech ma na to kase i z tego co mi wiadomo to zadaszenie tejze trybuny ma stanac do konca 2005 roku(nie jestem pewien do kiedy), czyli moga grac bo maja udokumentowane przyszle prace.
Co do Zaglebia to juz rok temu dostali warunkowa licencje i juz rok temu mowili, ze zaczna robic zadszenie, rok minal i nawet nie maja dokumentow i PZPnN postanowil nie pozwolic garc dopoki nie zaczna robic zadszenia.
Ps. Motherwell – Celtic Glasgow 4:4 (1:3)
Bramki: Kerr (20 min.), Hamilton (58 min.), McDonald (60 min.), Kinniburgh (84 min.) – Hartson 3 (14, 32, 43 min - karny), Beattie (90 min.).
Zapewnienie sobie remisu z ... Motherwell w 90 minucie, to nie jest dobry rezultat.Widac, ze obrona Celtiku to najwyzszej jakosci szwajcarski ser.9 bramek straconych w 2 meczach Zurawski nie zagral z powodu kontuzji a Boruc przesiedzial caly mecz na lawce rezerwowcych. DLa mnie dziwnie postepuje trener Celticu Gordon Strachan, po 5 wpuszczonych bramkach Mashlla w Bratyslawie, kazdy szanujacy sie trener by go zmienil a tu......
Juz od poczatku sezonu CEltic traci dystans do Rangarsow, cienko widze ten sezon dla Celticu
Odp: temat ogórkowy - 31/07/2005 02:31
PILNA SPRAWA !!!!
potrzebuje na dzisiaj bilet weekendowy z tego weekendu, gdyby ktos juz go wykorzystal, zachowal i mogl odstapic to bylbym bardzo wdzieczny, pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.