Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 19:34
A ja z kolei potrzebuje program, który z powodzeniem zamieni film w formacie RMVB na film w mormacie .AVI lub .MPG/MPEG tak zeby ladnie poszlo na DVD. Zaznaczam ze chodzi mi tu o program sprawdzony przez kogos, bo takich ktore sam testowalem jest pare ale niestety nie moge powiedziel ze bylem zadowolony.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 19:46
Ja mam natomiast problem z GTA SA. Faktem jest że wymagania sa : procesor Athlon lub Pentium(chyba III ale w moim przypadku to malo istotne). Ja natomiast mam Celerona i przy próbie zainstalowania gry, okno z instalku sie wyłącza. Czy to moze byc problem procesora, a jesli tak to czy da rade z tym cos zrobic? Oczywiscie odpada kupno nowego procka
Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 22:03
Współpraca Pogoni z FC Schwedt
MKS Pojawiła się szansa nawiązania ściślejszej współpracy sportowej pomiędzy Pogonią i klubem piłkarskim FC Schwedt. Ostatnio doszło do kolejnego już spotkania przedstawicieli Zarządu Pogoni ze stroną niemiecką, której przewodniczył Prezes FC Schwedt Meinchard Nitsche. Wśród gości, którzy przyjechali do Szczecina z okazji meczu inaugurującego nowy sezon piłkarski znaleźli się trenerzy drużyn młodzieżowych przedstawiciel zakładów chemicznych w Schwedt. Rozmawiano na temat wymiany doświadczeń na niwie piłkarskiej, szkolenia młodzieży, rozgrywania spotkań sparingowych. Jak się okazuje na mecze Pogoni w Szczecinie już przyjeżdżają sympatycy piłki nożnej ze Schwedt. Jeżeli będzie zapotrzebowanie, można też podejmować na stadionie Pogoni grupy zorganizowane.
Odp: temat ogórkowy - 29/07/2005 12:44
Moze ktos z Was wie jak za pomoca WMP moge sobie ogladac TV, glownie chodzi mi o mozliwosc ogladania MTV (Polska) przez kompa, bo niestety moja dziewczyna nie ma w ofercie kablowki MTV Polska a bardzo bym chcial ja uszczesliwic Pozdrawiam. BTW Moze jest jakis inny program dzieki ktoremu jest mozliwosc odbierania tego kanalu??
Odp: temat ogórkowy - 29/07/2005 16:45
Mam pytanie.Jak nazwya się muzyczka która jest puszczana na meczu Pogoni po zdobyciu bramki przez Portowców??Prosze poweidźcie mi .podajcie tytuł oraz wykonawce tego utrworuchcę sobie ściągnąć.
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432021 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.