Odp: temat ogórkowy - 24/07/2005 22:24
"A więc, chciał nie chciał, czapki z głów przed czeską szkołą piłkarską i myślą trenerską, tak często krytykowaną nie tylko w Szczecinie.. Można różne rzeczy opowiadać o piłkarskim rzemiośle, jedno jest niepodważalne, liczy się ten kto wygrywa i nie ważne czy zagrał mecz mniej ładny dla oka lecz skutecznie."
cytat z oficjalki
no z tego co pamietam to ci czesi jakoś samymi remisami się zadowalają (intertoto)
no ale kiedy żelazną taktykę i konsekwentną grę nazywa sie pięknem futbolu to co innego
widać że nasze ptaszki się naprawdę zakochały, a miłość bywa ślepa...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Zwracam się z prośbą do P.Prezesa o zatrudnienie mnie w Panskiej firmie.
Posiadam umientności kture umorzliwiają wykonywaniu pracy jako, kierowca wusków widłowych, operatora dziwigów kategori Ż1, operatora sównic kategori S2, hakowy-lukowy, cymownik portowy. Wyżej wymienionychuprawnieni pośadam długiej letnie doświadczenie bowiem pracowałem w zakładzie gdzie były poczebne te umięntności poczebne do wykonywania w tym zakładzie
Znam ten problem, ponieważ miałem to samo. Jest to dziwne, ale na niektórych komputerach z Windowsem XP (wszystkie edycje) napęd nie zawsze czyta płyty. Najlepszym sposobem jest ściągnięcie nowych sterowników do napędu, a jak to nie pomaga to przeinstalować Windowsa. Słyszałem też, że zainstalowanie Service Packa czasem pomaga, ale tego nie przerabiałem.
Odp: temat ogórkowy - 27/07/2005 21:56
Petrzalka - Celtic 5:0 <wow> To sie Boruc z Zurawskim w Lm nagrali, dla mnie Celtic byl pewniakiem, nie wiem jak dla Was
Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 11:52
Pytanie do informatykow:tapety ktore mam zapisane i wygladaly normalnie teraz sa po ustawieniu na pulpit w bardzo kiespkiej jakosci...widac pixele,wiecie co z tym zrobic?
Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 13:07
5 wpuszczonych bramek da chyba trenerowi Celticu do myślenia i w następnym meczu w bramce stanie Artur Boruc, który bardzo dobrze zaprezentował się w sparingach...
Nie wiem jak zagrał Żurawski, ale zmienili go w 60 minucie.
Pytanie do informatykow:tapety ktore mam zapisane i wygladaly normalnie teraz sa po ustawieniu na pulpit w bardzo kiespkiej jakosci...widac pixele,wiecie co z tym zrobic?
pewnie dałes na 'rozciagnięcie'
Ustaw sobie Położenie/ Do środka
powinno być dobrze
pewnie dałes na 'rozciagnięcie'
Ustaw sobie Położenie/ Do środka
powinno być dobrze
Odp: temat ogórkowy - 28/07/2005 18:07
wITAM mam takie pytnako mam film w formacie RMVB i napisy napisy maja taka sama nazwe jak film i niestety niw wyswietlaja sie w realplayerze czy ktos zna tego przycyzne z gory dzieki za odp !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448420 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.