Odp: FM 2005 - 07/01/2005 23:22
Ja nie gram w FM 2005 jakoś mi nie podchodzi.Gram w CM 01/02 na updacie Vamiego na ten sezon.Jak narazie Pogonią 3 mistrzostwa z rzędu,2x Liga mistrzów i 1x półfinał p.UEFA/ Ustawienie 1-2-3-3-1-1.
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Ja podobnie jak ty gram w 01/02 ale ta gra juz jest przezemnie rozgryziona we wszystkim i przezucam sie na fma poniewaz granie 01/02 niema juz dla mnie jakiegokolwiek sensu (po prostu zadobry jestem )
Pomocy - 08/01/2005 07:58
Moze to troche glupie ale ja juz sie pogubilem mam prozbe niech ktos mi wytlumaczy mam juz gre i j.polski co musze jeszcze sciagnac i z kad zeby byl najnowszy sklad (najlepiej pokoleji ) z gory dziekuje pozdro.
Odp: FM 2005 - 08/01/2005 16:07
Podaje linka ktory mam nadzieje pomoze kademu z Was poznac tajniki Fm-a i gdzie kazdy pozna odpowiedzi na swoje pytania wystarczy tylko dobrze poszukac!Forum FM
Odp: FM 2005 - 16/05/2005 16:51
Dopiero teraz mam FM 2005 i wiele w tych tematach o tej grze przegapiłem...jeżeli ktoś by był tak diobry to może mi napisać skąd można ściągnąć i jak wgrać (albo dać linka): (dodam, że mam pirata)
1. Spolszczenie
2. Ostatni (czyli najbardziiej aktualny) patch Pogoni
3. Ogólnie (jezeli jest) jaki uniwersalny patch co wprowadza ostatnie zmiany
Z góry wielkie, wielkie dzięki
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: FM 2005 - 16/05/2005 18:53
wogole w piatek zaczelem sobie grac w FM'a (z nudów, nie lubie za bardzo gierek komp.) Pogonka i po pierwszym sezonie mam juz mistrza i puchar polski taki skladzik, ze mucha nie siada, ale z monaco chyba teraz odpadme w kwalif. LM. w skladzie mam min. Liberde, Kłosa, Golanski, Sobolewski, Latka, Mila, Sobocinski, Batata... same Gwiazdy
oto moja taktyka
NŚ
OPL OPŚ OPP (na tej pozycji wszyscy maja strzalki do przodu w strone napastnika)
Odp: FM 2005 - 16/05/2005 19:06
To może i ja się wypowiem Dzisiaj w końcu dorwałem Cracka do Patcha 5.0.2(jest już 5.0.5-ale mi nie potrzebny ) i od razu zainstalowałem Update RR i Gediz version 1.5. Co tu dużo mówić, aż chce się grać Składy są aktualne na dzień 1.05.2005 r. , cała otoczka (finanse,sztaby szkoleniowe,) zrobione na bardzo dobrym poziomie... Jak ktoś będzie chciał wiedzieć skąd ściagnać to niech napiszę to podrzuce linka...
Bardzo chętnie skorzystać ;] Z góry dzięki. Tylko na początek musze skołować spolszczenie (bo po: fran., portug.,hiszp., lub włosku nie da się grać....) i skapować troche gre.
P.S: Tylko jakbyś mógł to powiedz jak się to wgrywa bo znając życie coś spieprze...
6) Rozpakowujesz go,kopiujesz pliki z folderu po rozpakowaniu do katalogu w którym masz zainstalowanego FM2005 i zamieniasz stare pliki nowymi w podkatalogu 'data/db'
7) Odpalasz Football Manager i zdobywasz wszystko co możliwe Pogonią
PS. Myślę, że napisałem to dość zrozumiale (sam miałem z tym ogromne problemy), ale wierzę, ze ci się uda. Jak nie będziesz czegoś wiedział to pisz !
Ja w FM 05 mam języki standartowe + Angielski i Polski
Pozdro
Odp: FM 2005 - 16/05/2005 20:15
Dzięki ;] Mam eMule więc podaj link albo jakąś nazwe bo jeszcze ściągne do innej gry.... Teraz już powinienem sobie poradzić FM nawet bez patchów jest zajebisty (no ale po polsku ) Teraz nie mam czasu tego porobić ale jak znajde chwile to czuje że zawale noc Jeszcze raz wielkie dzięki
Dzięki ;] Mam eMule więc podaj link albo jakąś nazwe bo jeszcze ściągne do innej gry.... Teraz już powinienem sobie poradzić FM nawet bez patchów jest zajebisty (no ale po polsku ) Teraz nie mam czasu tego porobić ale jak znajde chwile to czuje że zawale noc Jeszcze raz wielkie dzięki
No to w eMule wpisz w wyszukiwarce '' fm2005 patch 5.0.2 crack.rar'' - najlepiej to przekopiuj Zajmuje 3.39MB więc ściągaj to i nic więcej.. żadnych gówien po 17MB Poszukaj tego spolszczenia na różnych forach, a napewno znajdzesz.
No to w eMule wpisz w wyszukiwarce '' fm2005 patch 5.0.2 crack.rar'' - najlepiej to przekopiuj Zajmuje 3.39MB więc ściągaj to i nic więcej.. żadnych gówien po 17MB Poszukaj tego spolszczenia na różnych forach, a napewno znajdzesz.
Spolszczenie już mam i działa bezproblemowo Z tymi patchami i update też spoko (tylko czasu potrzebuje) Najgorzej z tym crackiem bo na eMule znalazłem ale ściąga w żółwim tempie (ale chyba warto czekać )
ja wpisalem w emulu i nie znalazlo mi zadnego pliku. ale skoro mowisz ze to zajmuje 3.39mb to moglbys podrzucic na maila? jak co to [email protected] z gory thx
ja wpisalem w emulu i nie znalazlo mi zadnego pliku. ale skoro mowisz ze to zajmuje 3.39mb to moglbys podrzucic na maila? jak co to [email protected] z gory thx
Moja poczta nie działa jak należy, jutro się do ciebie odezwę, zostaw mi swoje gg(jeśli masz )
Odp: FM 2005 - 17/05/2005 22:42
Dobrze by było wysłac to na jakiegoś takiego ogólnego maila, na walle czy na p tam jakies były podawane. A jak się nie da to proszę o wysłanie na [email protected] Z gory DZIĘKUJĘ
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.