| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 23:06
No i okazało sie kto jest tym tajemniczym zawodnikiem 2 lini . To Maciek Terlecki który juz podpisał kontrakt z Pogonia. Zródło - oficjalka [Ostatnio edytowane przez MaRciNeK: 2004-07-05 23:07]
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 23:29
> No i okazało sie kto jest tym tajemniczym zawodnikiem 2 lini . To Maciek
> Terlecki który juz podpisał kontrakt z Pogonia. Zródło - oficjalka
[Ostatnio
No ja pierdole ziomek nic nie zagral przez ostatnie 3 lata.Talent swoj to on juz doreszty zmarnowal.Wiec po co nam taki wypalony pilkarz.Do tego z nadwaga:duzy_usmiech:Bedzie siedzial w Mc donaldzie i wpierdalal hamburgery jak Ronaldo w Madrycie [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-05 23:33]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 23:34
> > No i okazało sie kto jest tym tajemniczym zawodnikiem 2 lini . To Maciek
[Ostatnio
No ja pierdole ziomek nic nie
> zagral przez ostatnie 3 lata.Talent swoj to on juz doreszty zmarnowal.Wiec po co
> nam taki wypalony pilkarz.Do tego z nadwaga:duzy_usmiech:
zgadzam sie z toba kolego m@c. mam nadzieje ze Pogoń pozyska kogos lepszego
|
grecja mistrzem!! buhahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 00:24
> No i okazało sie kto jest tym tajemniczym zawodnikiem 2 lini . To Maciek
Jezus Maria...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 08:35
W "Przeglądzie Sportowym" piszom że: Działacze Pogoni namawiaja na gre w w portowej 11 ...Łukasza Madeja oraz piszom że Pesković zagra w Wiśłe P. a Kapsa w Polonii ... czyli jesteśmy bez bramkarza (postawić na Fabiniaka) ale BYĆ MOŻE z klasowym prawym pomocnikiem ... [Ostatnio edytowane przez Manolo: 2004-07-06 08:35]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 08:50
kawałek neswa z łódzkiego GW czyli sparaw Rybskiego raczej się wyjaśniła
Wszystko wskazuje na to, że kolejnym piłkarzem, który opuści Łódź będzie Andrzej Rybski. Utalentowany napastnik Widzewa miał ofertę z Pogoni Szczecin, ale przeniesie się prawdopodobnie do Odry Wodzisław. - Trenuję w tej drużynie od kilku dni. Nie wiem jednak, czy zostanę w Odrze, bo mam także inne propozycje - mówi piłkarz. Rybski pojechał wczoraj na obóz Odry do Wrocławia.
co do Terleckiego od wczoraj wciąż jestem w szoku i pełen podziwu dla działań włodzarzy 
ostatnio toczyła się dyskusja na temat tego, że źle mówiono na temat właściciela Pogoni za zwolnienia Wyparły, Andruszczaka i Bilińskiego, ktoś napisał, że była to decyzja sztabu szkoleniowego.
Biorąc pod uwagę, że pierwszy głos miał i ma Bogusław Baniak (o rozwiązananiu z nimi umów mówił raczej konkretnej D.Ptak) czekam na jego opinię dotyczącą Terleckiego.
W jaki sposób sprawdzona jego przydatność do gry, czy przeszedł badania? (jak w innych klubach to bywa) i wiele wiele spraw, o których można byłoby pisać.
Pewno Ameryki nie odkryje, ale ta decyzja wciąż mnie uświadamia, kto tak naprawdę rządzi w Pogoni.
news z Głosu Sz. gdzie piszą
Z zespołem trenuje Sławomir Majak, były reprezentant Polski i piłkarz m.in. Widzewa Łódź i Hansy Rostock. Zawodnik ten sam wyraził chęć gry w ekipie Pogoni i od wczoraj bierze udział w zajęciach. O jego przydatności do zespołu zadecyduje sztab szkoleniowy wraz z menadżerem Dawidem Ptakiem, po rozegraniu dwóch zaplanowanych w tym tygodniu sparingów.
i o tym, że Guliano już też przyjechał ( czemu oficjalka milczy?)
co do Majaka dziś też jestem w szoku
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 09:33
Przeciez ten czlowiek ma nadwage a biegajac po boisku wyglada jak czołg,kogo oni sprowadzaja po Majaku kupia Juskowiaka a Giuliano zapewne znow sie schlal i nie chca go wypuscic z Brazylii [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-07-06 09:38]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:09
Majak-nie!!
Terlecki-tak!!!!
Po to jest nadwaga aby ja zrzucic,prawda?? Ja bylem "fanem" jego talentu, a to ze zszedl na nierowna droge to coz-kazdemu sie zdaza. i kazdy powinine otrzymac szanse na rehabilitacje i sie ciesze ze trafil do Szczecina, bo tu jest klimat naprawczy dla niepoprawnych graczy
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:20
nie wiem czy dobry to jest pomysł ściągnięcia Terleckiego, można było kogoś młodzsego i bez nadwagi, a o Majaku już nawet nie wspomnę najpierw Michalski, teraz Majak,a co do Terleckiego on może talent miał ale jakieś 6 lat temu.
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:38
Po to jest nadwaga aby ja zrzucic,prawda?? Ja
> bylem "fanem" jego talentu, a to ze zszedl na nierowna droge to coz-kazdemu sie
> zdaza. i kazdy powinine otrzymac szanse na rehabilitacje i sie ciesze ze trafil
> do Szczecina, bo tu jest klimat naprawczy dla niepoprawnych graczy
Sanbal to nie lepiej było zostawić Bilińskiego ,który cały czas trenował ..był z druzyna ( o przywiazaniu do Miasta nie wspomne) , a Terlecki -mówisz o zrzuceniu wagi , a nam trzeba ludzi do grania od zaraz ..a tu te kilogramki, a gdzie jeszcze forma cieżka sprawa....
Pozdr.
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:43
Transfery...śmiech na sali Przynajmniej mi się humor poprawił
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/07/2004 10:50
> o to jest nadwaga aby ja zrzucic,prawda?? Ja
> bylem "fanem" jego talentu, a to ze zszedl na nierowna droge to coz-kazdemu sie
> zdaza. i kazdy powinine otrzymac szanse na rehabilitacje i sie ciesze ze trafil
> do Szczecina, bo tu jest klimat naprawczy dla niepoprawnych graczy
Skoro przez ostatnie sezony nie stracil nadwagi, to skad pewnosc, ze straci ja u nas Siedze wlasnie w Wawie i ciekawe opinie ma moj kumpel:
1. Umiejetnosci nie ktorzy gracze maja, tylko zdrowej glowki brak (via Sypek, Terlecki)
2. Widzew nie spadl. Widzew sie odradza za pomoca szczecinskiej druzyny. (Tu minimalnie polemizuje i wstawil bym raczej "lodzka pilka").
Ogolnie rzecz ujmujac jestem w szoku. Chcialbym wiedziec czym sobie zasluzyl Terlecki, ze kontrakt z nim podpisano od reki No bo forma to na pewno nie...
Jednak odwrotu juz nie ma. Kontrakt podpisany i juz niestety nie da sie NIC zrobic...
pozdrowienia z Warszawy.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7