Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/06/2006 12:42
Kończyłem Łączność i Vasyl dobrze mówi.
Spytajcie kogoś czy nie wychodziłem przed szkołe, albo czy wogóle miałem takie coś jak jakiś identyfikator
Szkoła po chuju, spierdalajcie z niej.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/06/2006 20:14
Mam zamiar przepisac sie do LO 1 . Chodzi ktos lub chodzil do tej szkoly ? Chcialbym uzyskac jakies informajce na temat atmosfery, czy trzeba sie duzo uczyc itp... Oczekuje na konstruktywne odpowiedzi. Pozdro.
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Mam zamiar przepisac sie do LO 1 . Chodzi ktos lub chodzil do tej szkoly ? Chcialbym uzyskac jakies informajce na temat atmosfery, czy trzeba sie duzo uczyc itp... Oczekuje na konstruktywne odpowiedzi. Pozdro.
Atmosfera wspaniała Fajny turniej pn, akurat dzisiaj był finał. Uczyc sie troche trzeba jak wszedzie. chcesz to wejdz na forum www.lo1.fora.pl
Za moich czasow atmosfera byla fajna. Trzymalismy sie i z mlodszymi klasami, totez zadnych sporow nie bylo. Zero kocenia i innych pierdol. Fajke zawsze ktos Ci w kiblu dal. Teraz z tego co wiem, to sami popierdolency tam sa. Chodza do dyra, ze w boja sie do kibla isc itp.
Co do nauczycieli to wiecej jest przyjebanych niz normalnych. Bebko, Krzeminska, Pondo, mozna wymieniac dlugo. Mnie jabali strasznie za antysemityzm. Pamietam sytuacje, gdy poprosilem jakiegos ciecia ( ktory pozniej okazal sie pedalem) zeby zdjal koszylke z Che. Afera na pol szkoly byla.
Niepolecam generalnie.
Miałem korki u Bebko...miła pani
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Opinii na temat ten szkoly bylo juz kilka. Odwiedz www.infoludek.pl, tam tez cos znajdziesz.
Skonczylem te szkole rok temu, jednakze w porownaniu do tego co bylo kiedys a teraz to nie ma porownania. Surowo egzekwowane identyfikatory, nikt obcy nie moze wejsc do szkoly, powstajace nowe profile ( np. wojskowy czy europejski) , a wszystko pzrez niedawna zmiane dyrektora.
Ogolnie szkola bezstresowa i spokojnie te 3 lata mozna przejsc
Jak jestes spoko, to ma luzy i zycie plynie jak bajka.
Najlepsza zawsze pilegniarka, z byle gowna zawsze Cie do domu zwalniala
Jak dla mnie szkola na duuuuuuzy + , a i po niej spokojnie mozna sie na dobre studia dostac
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426430 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.