Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
On jest cienki!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 17:51

ManeS napisał:  
ale jeszcze poniżej 2.5 bramek wejdzie raczej

jedna może wpaść jeszcze, także lajcik ;)

EDIT: i siadło :)

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 17:52
dokładnie :P jakby jeszcze Szwajcarzy wyrównali to już w ogóle było by super no ale niestety Derdijok dał dupy

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 19:37

ManeS napisał:  
dokładnie :P jakby jeszcze Szwajcarzy wyrównali to już w ogóle było by super no ale niestety Derdijok dał dupy

bardzo dobrze, Chile na mistrza ;)

Bukowe
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 20:12
ManeS chwal się co obstawiłeś na Hiszpanów :D

Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 20:17

eM napisał:  

Cytat:  
"KOREA WYGRAŁA Z BRAZYLIĄ 1:0"

W Internecie pojawiła się relacja z meczu Brazylii z Koreą Północną pochodząca od państwowej telewizji z Phenianu. Wynika z niej, że podopieczni Kim Jong-Huna wygrali z "Canarinhos" 1:0!

Korea Północna jest żądna sukcesu do tego stopnia, że w Internecie pojawił się zmontowany filmik z meczu 5-krotnych mistrzów świata ze 105. drużyną z rankingu FIFA. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że z filmiku wynika, że to Korea Północna… wygrała 1:0. Co więcej materiał pochodzi z państwowej telewizji KCTV. Okazuje się, że mieszkańcy komunistycznej Korei są przekonani o zwycięstwie swojej drużyny nad podopiecznymi trenera Dungi. Materiał został tak zmontowany, że sytuacje bramkowe Brazylii zostały przedstawione jako niewykorzystane. Co ciekawe grupa ok. 100 północnokoreańskich kibiców została wykorzystana w materiale jako przykład. Na stadionie - zdaniem autorów relacji - miało zasiadać 40 tysięcy Koreańczyków z Północy.

Brazylia w rzeczywistości wygrała 2:1. Był to pierwszy mecz w RPA zarówno dla "Caranihos" jak i Korei Północnej. Mimo tego na końcu materiału koreańska spikerka informuje widzów o tym, że reprezentacja KRL-D jest mistrzem świata.

Nieliczni Koreańczycy mieli okazję zobaczyć mecz Brazylii z Koreą Północną, ale dopiero po 17 godzinach od jego zakończenia. Gdy rozpoczęło się to spotkanie w Korei był środek nocy. Miejscowa telewizja nie nadaje programu ani w nocy, ani w dzień. Dlatego na retransmisję trzeba było czekać do wieczora. W tym kraju jest tylko 1,2 miliona odbiorników telewizyjnych.

(wprzerwie.pl)

Napewno tak nie było, mówił w TV jakiś gostek z azji (nie pamiętam jakiego państwa) że w państwowej telewizji podali że Brazylia strzeliła 2 bramki a koreańczyki 1 ale jaki był wynik tego nie powiedzieli :D

RC napisał:  
bardzo dobrze, Chile na mistrza ;)

Tak jest, nawet jak zajmą drugie miejsce w grupie trafią na tych dennych canarinhos i zleją im pożądnie tyłki :D pod względem kibicowskim Chilijczycy narazie są numero uno :P

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 20:30

Misiek. napisał:  
ManeS chwal się co obstawiłeś na Hiszpanów :D

mają wygrać pierwszą połowę i cały mecz, Torres strzeli bramkę i pierwszy rzut rożny do 9 minuty będzie :P

no i z rożnym się nie udało...

Ostatnio edytowany przez: ManeS, 21 czerwca 2010, 20:39 [1 raz(y)]

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Święty
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 20:40
No to chyba pierwszy typ kaput, bo w 10 minucie jest;)

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 20:41
Ja do 15 bez bramki, czekamy ;)

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 21:09
dorzuciłem, że drugą bramkę zdobędą Hiszpanie i powyżej 4.5 kartki, grać grać!

Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 21:35
Szpakowski zjada dzis wszystkich, nawet siebie...

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:14
co oni kurwa robią miały być 3 bramki a te chujki na pustą bramkę nie trafiają, karnego nie trafiają, sam na sam nie strzelają.... sieroty, zamiast walczyć o jak najlepszy bilans bramkowy to trafią na Brazylię i pojadą do domu.

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:15

ManeS napisał:  
co oni kurwa robią miały być 3 bramki a te chujki na pustą bramkę nie trafiają, karnego nie trafiają, sam na sam nie strzelają.... sieroty, zamiast walczyć o jak najlepszy bilans bramkowy to trafią na Brazylię i pojadą do domu.

Zgaduje, że over 2.5 zagrałeś?

Villa dziś prawdziwy koncert nieskuteczności, a te 2 bramki tego nie zapowiadały.

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:21
Under 2.5 Cfaniak

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:33

eF^ napisał:  

ManeS napisał:  

Zgaduje, że over 2.5 zagrałeś?

Villa dziś prawdziwy koncert nieskuteczności, a te 2 bramki tego nie zapowiadały.

Tak over i to nieźle kurwa tuż po 2 bramce. I zaraz zaczęło się napierdalanie, karny, sam na sam, strzał na pustą,znowu sam na sam potem jak zobaczyłem, że stanęli chujki bo rzadki na maksa Honduras 2:0 pocisnąć to już za duży wysiłek to myślałem że mnie szlag trafi. A biorąc pod uwagę ich sytuację w grupie to bramki mogły by się przydać ale lepiej mnie wydymać na kupon ;)
nie potrzebnie do karnego podchodził Villa - moim zdaniem odblokowanie Torresa ważniejsze niż hat trick Villi (zresztą nie klasyczny), i nie potrzebnie tak szybko zdjął Torresa bo temu zależało na strzeleniu czegoś dzisiaj

Cypek
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:34
Ja rozumiem, ze można być za jedną z drużyn, ale Szpaku z Włodkiem przesadzili. Tekst w stylu "prosze sie nie denerwowac, tylko boczna siatka", wygrał. :d

Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:40

ManeS napisał:  
A biorąc pod uwagę ich sytuację w grupie to bramki mogły by się przydać ale lepiej mnie wydymać na kupon ;)

2-0 im całkowicie wystarcza. Żeby wyjść i tak muszą wygrać z Chile. Jeśli wygrają to wychodzą z grupy. Niezależnie od tego ile wygrają i jaki będzie wynik w drugim meczu. Kolejne bramki nie zrobiłyby wielkiej różnicy.

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:43
zapomniałem, że Chile ma bilans 2 0 w bramkach, a nie więcej... Ale i tak mogli nastrzelać chuje ;)

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 00:43
Nie ma różnicy czy będzie to mecz Hiszpania-Brazylia czy derby półwyspu iberyjskiego, zarówno jedna jak i druga konfiguracja budzi niezłe emocje. Ale wpierw mecz z Chile, które nie są pewne mimo wszystko awansu.

Jeszcze apropo Korei i emisji-nawet jeśli był transmitowany, to kto w Korei ma w ogóle telewizor? Dygnitarze, biedota pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak Mundial. Niech się nasi kopacze cieszą że w Polsce można 6-0 przegrywac bez nieprzyjemnych konsekwencji

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 00:47
Zapraszam w link poniżej!

Pobaw się za darmo

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 07:22
o czym wy dyskutujecie, i tak Chile jebnie Hiszpanów w trzecim meczu i bye bye Espanio :D

A tak poza tym to stawiam laptopa na dzisiejszy remis Meksyk - Urugwaj ;)

Bukowe
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362034 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005