"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Napewno tak nie było, mówił w TV jakiś gostek z azji (nie pamiętam jakiego państwa) że w państwowej telewizji podali że Brazylia strzeliła 2 bramki a koreańczyki 1 ale jaki był wynik tego nie powiedzieli
bardzo dobrze, Chile na mistrza
Tak jest, nawet jak zajmą drugie miejsce w grupie trafią na tych dennych canarinhos i zleją im pożądnie tyłki pod względem kibicowskim Chilijczycy narazie są numero uno
mają wygrać pierwszą połowę i cały mecz, Torres strzeli bramkę i pierwszy rzut rożny do 9 minuty będzie
no i z rożnym się nie udało...
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 21 czerwca 2010, 20:39 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 22:14
co oni kurwa robią miały być 3 bramki a te chujki na pustą bramkę nie trafiają, karnego nie trafiają, sam na sam nie strzelają.... sieroty, zamiast walczyć o jak najlepszy bilans bramkowy to trafią na Brazylię i pojadą do domu.
co oni kurwa robią miały być 3 bramki a te chujki na pustą bramkę nie trafiają, karnego nie trafiają, sam na sam nie strzelają.... sieroty, zamiast walczyć o jak najlepszy bilans bramkowy to trafią na Brazylię i pojadą do domu.
Zgaduje, że over 2.5 zagrałeś?
Villa dziś prawdziwy koncert nieskuteczności, a te 2 bramki tego nie zapowiadały.
Zgaduje, że over 2.5 zagrałeś?
Villa dziś prawdziwy koncert nieskuteczności, a te 2 bramki tego nie zapowiadały.
Tak over i to nieźle kurwa tuż po 2 bramce. I zaraz zaczęło się napierdalanie, karny, sam na sam, strzał na pustą,znowu sam na sam potem jak zobaczyłem, że stanęli chujki bo rzadki na maksa Honduras 2:0 pocisnąć to już za duży wysiłek to myślałem że mnie szlag trafi. A biorąc pod uwagę ich sytuację w grupie to bramki mogły by się przydać ale lepiej mnie wydymać na kupon
nie potrzebnie do karnego podchodził Villa - moim zdaniem odblokowanie Torresa ważniejsze niż hat trick Villi (zresztą nie klasyczny), i nie potrzebnie tak szybko zdjął Torresa bo temu zależało na strzeleniu czegoś dzisiaj
A biorąc pod uwagę ich sytuację w grupie to bramki mogły by się przydać ale lepiej mnie wydymać na kupon
2-0 im całkowicie wystarcza. Żeby wyjść i tak muszą wygrać z Chile. Jeśli wygrają to wychodzą z grupy. Niezależnie od tego ile wygrają i jaki będzie wynik w drugim meczu. Kolejne bramki nie zrobiłyby wielkiej różnicy.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 22/06/2010 00:43
Nie ma różnicy czy będzie to mecz Hiszpania-Brazylia czy derby półwyspu iberyjskiego, zarówno jedna jak i druga konfiguracja budzi niezłe emocje. Ale wpierw mecz z Chile, które nie są pewne mimo wszystko awansu.
Jeszcze apropo Korei i emisji-nawet jeśli był transmitowany, to kto w Korei ma w ogóle telewizor? Dygnitarze, biedota pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak Mundial. Niech się nasi kopacze cieszą że w Polsce można 6-0 przegrywac bez nieprzyjemnych konsekwencji
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362034 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.