Odp: temat ogórkowy - 16/07/2005 19:24
pytanie do ludzi, ktorzy sciagaj sim locki do noki bez uzycia kabla programem ultime calculator.
mam nokie 3510i, wpisalem imei oraz kod sieci, wyskakuja mi kody. wpisuje je do telefonu a w telefonie:
NIE MOŻNA COFNĄĆ OGRANICZEŃ. No i co jest 5? sciagnalem juz troche simlockow i to z o wiele nowszych nokii a tu prosze, taki psikus. dodam ze tel jest na plusa.
Odp: temat ogórkowy - 16/07/2005 23:18
A ja mam takie pytanie. Wie ktoś co trzeba zrobić żeby na pasku adresu w przeglądarce przed adresem pojawiała się grafika? znaczy jaką regułke wpisać, żeby na mojej stronie taki bajer był widoczny.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Bawilem sie w to i nigdy nie udalo mi sie sciagnac w tym modelu w taki sposob sima w sieciach plusa i ery,jest to mozliwe napewno w Ideii bo kumpel tak sciagnal.Chyba pozostanie Ci zabulic w lombardzie jak nie masz kabla...
z tego co mi wiadomo Larsson tez w debiucie w Celticu przestrzelił
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
A ja mam takie pytanie. Wie ktoś co trzeba zrobić żeby na pasku adresu w przeglądarce przed adresem pojawiała się grafika? znaczy jaką regułke wpisać, żeby na mojej stronie taki bajer był widoczny.
Rok temu poznałam superchłopaka. Po wakacjach poprosił mnie o chodzenie, ale nic mu nie odpowiedziałam. Potem tego bardzo żałowałam i teraz cały czas o nim myślę. Wysyłałam mu sms-y, ale on mi nie odpisywał. Kumpele mówią, że mnie olewa, ale ja w to nie wierzę. Myślę, że raczej chce się odegrać.
Mieszkamy 300 km od siebie, ale wiem, że w te wakacje znowu się zobaczymy.
Boję się z nim gadać. Pomóżcie mi, nie wiem, czy zapomnieć o nim, a może zacząć walczyć? Ala, 15 lat
Jestem bardzo wstydliwa. Gdy mam kupić stanik, wydaje mi się, że wszyscy się na mnie patrzą, a gdy wyjdę ze sklepu, to napewno będą się śmiać. Jak pokonać ten stres? Izka, 14 lat
www.bravo.pl
To drugie wygrywa ... Poprostu nie kupować stanika...
Rok temu poznałam superchłopaka. Po wakacjach poprosił mnie o chodzenie, ale nic mu nie odpowiedziałam. Potem tego bardzo żałowałam i teraz cały czas o nim myślę. Wysyłałam mu sms-y, ale on mi nie odpisywał. Kumpele mówią, że mnie olewa, ale ja w to nie wierzę. Myślę, że raczej chce się odegrać.
Mieszkamy 300 km od siebie, ale wiem, że w te wakacje znowu się zobaczymy.
Boję się z nim gadać. Pomóżcie mi, nie wiem, czy zapomnieć o nim, a może zacząć walczyć? Ala, 15 lat
Jestem bardzo wstydliwa. Gdy mam kupić stanik, wydaje mi się, że wszyscy się na mnie patrzą, a gdy wyjdę ze sklepu, to napewno będą się śmiać. Jak pokonać ten stres? Izka, 14 lat
www.bravo.pl
O kurwa ale Beton!! hehe wstydze sie kupic stanik bo wydaje mi sie że wszyscy sie namnie patrzą heh.....
tampaxy wygrały ! kłociłam sie zmoim chłopakiem o to, który środek jest najlepszy, on oczywiscie twierdzil ze podpaski, ale ja mu takimi argumentami rucilam..ze hej no i finalnie musial uznac wyższosc..bo jego mama tez powiedziala mu, ze tampaxy sa najlepsze i wiecie co zrobil? heheh kupil mi całą paczke ) kocham mojego misia
Mam 15 lat i tylko 153 cm wzrostu. Wszyscy nazywają mnie "mała", czego nie cierpię.
Mam straszne kompleksy. Głupio mi zagadać z nowymi ludźmi (nie mówiąc o poznawaniu chłopaków, którzy mają zazwyczaj jakieś 170 cm wzrostu). Co gorsze, moja przyjaciółka też jest wysoka. Czy jest szansa, że jeszcze urosnę? Weronika
RADA VASYLA: Powinnas sie cieszyc. Stoisz na wysokosci zadania. Wyrwij sobie jeszcze zeby i naklej podstawke na piwko na glowie. BEdziesz idealna dziewczynka.
Zeby to bym zostawil zeby miala czym to piwo otwierac, uwentualnie jej zrobic dziure przelotowa na srodku otwierac moze bokiem
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.