Odp: temat ogórkowy - 15/07/2005 12:30
Znamy już wyniki głosowania na najlepszą bramkę Pucharu Polski sezonu 2004/2005. Spośród ośmiu propozycji za najlepszą uznali bramkę strzeloną przez wiślaka Tomasza Kłosa w meczu z Polonią Warszawa, oznaczona PP7. Piękny wolej reprezentacyjnego obrońcy pozwolił mu pokonać Rafała Grzelaka i Macieja Żurawskiego, których bramki zajęły w głosowaniu kolejne miejsca
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2005 13:04
Orientuje sie ktos moze kiedy beda sprzedawane bilety na mecz Anglia-Polska? Czytalem ze juz ponoc nie ma biletow.Ludziska ponoc pozamawialy faxami bilety .Wie ktos moze czy to prawda?Bo jak tak to lipa.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2005 17:01
zna ktos wykonawce piosenki (niestety nie znam tytulu) ale leci jakos na na na na ostatnio czesto graja to na baletach. juz wiem gwen stefani rich girl
Ostatnio edytowany przez: kibic79, 16 lipca 2005, 12:34 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 15/07/2005 18:41
Orientuje sie ktos moze jak zrobic zeby nagrac na cdr 900mb wiem ze chyba Pszczolek o tym gdzies pisal ale za duzo stron do szukania...z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy - 16/07/2005 12:35
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!!
Dlaczego jezeli otwieram w winampie badz w windows media player pliki avi. to jest muzyka bez obrazu ? naprawde prosze o odpowiedz !
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!!
Dlaczego jezeli otwieram w winampie badz w windows media player pliki avi. to jest muzyka bez obrazu ? naprawde prosze o odpowiedz !
Orientuje sie ktos moze jak zrobic zeby nagrac na cdr 900mb wiem ze chyba Pszczolek o tym gdzies pisal ale za duzo stron do szukania...z gory dzieki
jak masz nero to dajesz plik->preferencje->ustawienia zaawansowane->zezwalaj na overburning zaznacz i tam jak 900mb chcesz to to 100minut jest z tego co pamietam
z gory nie ma za co
zajebiście sie dzisiaj ciesze, bo dostalem sie do II Liceum Ogólnokształcącego im. Mieszka I i do tej klasy do ktorej chciałem jest super ;]
miałem troche stracha, ze nie wyrobie z punktami, ale dałem rade na szczescie no teraz to juz wakacje pelna geba OŁOMUNIEC [gdzie to jest ?P nie no zart ;]] ]
pozdrawiam
właśnie Kubos jaka klasa bo ja też LO 2 Jay-J a te odwołanie do kiedy można złożyć, jestem na 2 miejscu wsród rezerwowych do klasy inf. :/ Jest szansa, że uznają odwołanie
Sorry ale dopiero teraz mogę Ci odpowiedzieć. Choć wydaje mi się że skoro byłeś 2 na liście nie miałeś problemów z dostaniem się... ?
odrzucili odwołanie :[ trudno, najwzyej w czasie roku sie pokombinuje z przepisaniem się....
Odp: temat ogórkowy - 16/07/2005 18:05
A Żurawski na "dzień dobry" w Celticu w pierwszym meczu nie wykorzystał karnego...sparing z Fulham zakończył wynikiem 0-0
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.