Odp: temat ogórkowy - 08/07/2005 19:15
mam pytanie..zna ktos moze jakies dobre programy antyvirusowe dostepne za darmo na necie?znam avasta ale sa jakies jeszcze?i chodzi mi o programy a nie tylko skanery
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 00:11
a ja mam mala prosbe...orientuje sie ktos kto wykonuje piosenke ktora leci pod sam koniec filmu Mortal Kombat?? leci ona jak wychodza na plac i spotykaja Imperatora heheh ... z gory dzieki
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
a ja mam mala prosbe...orientuje sie ktos kto wykonuje piosenke ktora leci pod sam koniec filmu Mortal Kombat?? leci ona jak wychodza na plac i spotykaja Imperatora heheh ... z gory dzieki
Ja wpisalemMortal Kombat i mi sciaga piosenke w wykonawcy jest poadny trance
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 20:53
Pytanie do informatyków: podłączyłem DVD. Komp go wykrył. Czyta zwykłe płyty i DVD jednak filmów DVD odtwarzać nie chce. Kodeki mam powgrywane (nie wiem może ktoś mi poda jeszcze jakieś) Próbowałem kilkoma programami i nic. W Real Playerze wyskakuje mi: "The DVD cannot be played. Macrovision® distribution failed" a Widnows Media Player: "Program Windows Media Player nie może odtworzyć tegp dysku DVD z powodu wystąpienia problemu z analogową ochroną praw autorskich", w innych progrmach nic nie wyskakuje i nie odtwarza. O co chodzi ? Co może być przyczyną ? Jak zrobić żeby odtwarzało filmy ? Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 21:40
Czyzby probujesz odtworzyc film DVD z innej strefy niz obluguje twoje DVD?
Z tego co wiem to mozesz 3 razy zmienic strefe obslugiwana przez twoje DVD (wlasciwosci sprzetu)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Czyzby probujesz odtworzyc film DVD z innej strefy niz obluguje twoje DVD?
Z tego co wiem to mozesz 3 razy zmienic strefe obslugiwana przez twoje DVD (wlasciwosci sprzetu)
Ale mi odtwarzało to DVD kiedyś, potem pożyczłem siostrze i jej też odtwarzało, teraz wróciło do mnie i nie odtwarza.... (w między czasie miałem formata, może to ma jakiś wpływ, może coś się usunęło) Dalej prosze o pomoc.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Temat ten zakładam na prośbę mojego znajomego fotografa TMK oraz pisma DER GRENZGAENGER-Josefa z Austrii. Niestety cala sprawa opisana poniżej jest bardzo przykra i myślę, że w pewnym sensie nie bez kozery jest hasełko, które zawarli kibice Austrii w swoim przesłaniu do wszystkich kibiców na całym świecie: HEUTE WIR MORGEN IHR-DZISIAJ MY JUTRO WY...
Oto oficjalny tekst kibiców Austrii Salzburg:
Wraz z przejęciem przez firmę Red Bull (napoje energetyzujące) naszego klubu, rozpoczął się nasz horror:
-zabrano nam barwy klubowe (!!!)
-zostala zmieniona nazwa klubowa na RED BULL Salzburg (historyczna nazwa SV AUSTRIA SALZBURG)
-tożsamość klubu zostala praktycznie calkowicie wymazana (ro powstania oficjalnie uznano za 2005 !!!!!!!!!, zamiast historycznej daty powstania 1933)
-zażyczono sobie innej publiki (nie związanej z ruchem ULTRAS)
Kibice Austrii proszą o solidarność z nimi, gdyż taka sytuacja mogla spotkać każdy inny klub. We wrześniu ma zostać przeprowadzona na skalę europejską akcja, w której na transparentach wszyscy kibice, niezależnie od barw klubowych, mają potępiać zachowania i przedsięwzięcia firmy RED BULL wobec tradycji klubowej.
W Salzburgu przychodzi nowa era nowoczesnej pilki nożnej, która musi być wyraźnie i stanowczo ODRZUCONA!!!
W nadziei na wsparcie
Zwolennicy Austrii Salzburg .
Przykra sprawa ,szkoda mi kibiców Austrii . Jestem za taka akcja .Kto wie czy jakis polski klub nie stanie przed taka sytuacja . Dla mnie to przesada z koncem ultras , zmiana barw i daty powstania ! Pozdro
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 10 lipca 2005, 21:55 [1 raz(y)]
Mianowicie: mam głośniki firmy Manta w systemie 2.1 i chodzi o to że podłączam wszystko jak należy, ale gra ciągle tylko jeden + subwoofer... ma ktoś, jakiś pomysł jak wybrnąć z tej dziwnej sytuacji, bo przez to siła dźwięku idzie tylko z jednego głośnika, a z drugiego szumi, jak pokombinuje i poprzełączam kabelki, to jest tak samo tylko że z tym drugim głośnikiem. Może gdzieś trzeba pokombinować w komputerze, a ja o tym nie wiem ...Proszę o szybką odpowiedź
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Temat ten zakładam na prośbę mojego znajomego fotografa TMK oraz pisma DER GRENZGAENGER-Josefa z Austrii. Niestety cala sprawa opisana poniżej jest bardzo przykra i myślę, że w pewnym sensie nie bez kozery jest hasełko, które zawarli kibice Austrii w swoim przesłaniu do wszystkich kibiców na całym świecie: HEUTE WIR MORGEN IHR-DZISIAJ MY JUTRO WY...
Oto oficjalny tekst kibiców Austrii Salzburg:
Wraz z przejęciem przez firmę Red Bull (napoje energetyzujące) naszego klubu, rozpoczął się nasz horror:
-zabrano nam barwy klubowe (!!!)
-zostala zmieniona nazwa klubowa na RED BULL Salzburg (historyczna nazwa SV AUSTRIA SALZBURG)
-tożsamość klubu zostala praktycznie calkowicie wymazana (ro powstania oficjalnie uznano za 2005 !!!!!!!!!, zamiast historycznej daty powstania 1933)
-zażyczono sobie innej publiki (nie związanej z ruchem ULTRAS)
Kibice Austrii proszą o solidarność z nimi, gdyż taka sytuacja mogla spotkać każdy inny klub. We wrześniu ma zostać przeprowadzona na skalę europejską akcja, w której na transparentach wszyscy kibice, niezależnie od barw klubowych, mają potępiać zachowania i przedsięwzięcia firmy RED BULL wobec tradycji klubowej.
W Salzburgu przychodzi nowa era nowoczesnej pilki nożnej, która musi być wyraźnie i stanowczo ODRZUCONA!!!
W nadziei na wsparcie
Zwolennicy Austrii Salzburg .
Przykra sprawa ,szkoda mi kibiców Austrii . Jestem za taka akcja .Kto wie czy jakis polski klub nie stanie przed taka sytuacja . Dla mnie to przesada z koncem ultras , zmiana barw i daty powstania ! Pozdro
I powinien wszędzie być obrazek jak kibic sra na puszkę red bulla. Może i byłaby to reklama... ale taka poszłaby w świat Na szczęście mój żołądek tych dopalaczy nie trawi Szkoda kibiców. Kupić można wszystko, ale na szczęście nie wszystkich.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442857 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.