Odp: temat ogórkowy - 08/07/2005 19:15
mam pytanie..zna ktos moze jakies dobre programy antyvirusowe dostepne za darmo na necie?znam avasta ale sa jakies jeszcze?i chodzi mi o programy a nie tylko skanery
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 00:11
a ja mam mala prosbe...orientuje sie ktos kto wykonuje piosenke ktora leci pod sam koniec filmu Mortal Kombat?? leci ona jak wychodza na plac i spotykaja Imperatora heheh ... z gory dzieki
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
a ja mam mala prosbe...orientuje sie ktos kto wykonuje piosenke ktora leci pod sam koniec filmu Mortal Kombat?? leci ona jak wychodza na plac i spotykaja Imperatora heheh ... z gory dzieki
Ja wpisalemMortal Kombat i mi sciaga piosenke w wykonawcy jest poadny trance
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 20:53
Pytanie do informatyków: podłączyłem DVD. Komp go wykrył. Czyta zwykłe płyty i DVD jednak filmów DVD odtwarzać nie chce. Kodeki mam powgrywane (nie wiem może ktoś mi poda jeszcze jakieś) Próbowałem kilkoma programami i nic. W Real Playerze wyskakuje mi: "The DVD cannot be played. Macrovision® distribution failed" a Widnows Media Player: "Program Windows Media Player nie może odtworzyć tegp dysku DVD z powodu wystąpienia problemu z analogową ochroną praw autorskich", w innych progrmach nic nie wyskakuje i nie odtwarza. O co chodzi ? Co może być przyczyną ? Jak zrobić żeby odtwarzało filmy ? Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 09/07/2005 21:40
Czyzby probujesz odtworzyc film DVD z innej strefy niz obluguje twoje DVD?
Z tego co wiem to mozesz 3 razy zmienic strefe obslugiwana przez twoje DVD (wlasciwosci sprzetu)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Czyzby probujesz odtworzyc film DVD z innej strefy niz obluguje twoje DVD?
Z tego co wiem to mozesz 3 razy zmienic strefe obslugiwana przez twoje DVD (wlasciwosci sprzetu)
Ale mi odtwarzało to DVD kiedyś, potem pożyczłem siostrze i jej też odtwarzało, teraz wróciło do mnie i nie odtwarza.... (w między czasie miałem formata, może to ma jakiś wpływ, może coś się usunęło) Dalej prosze o pomoc.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Temat ten zakładam na prośbę mojego znajomego fotografa TMK oraz pisma DER GRENZGAENGER-Josefa z Austrii. Niestety cala sprawa opisana poniżej jest bardzo przykra i myślę, że w pewnym sensie nie bez kozery jest hasełko, które zawarli kibice Austrii w swoim przesłaniu do wszystkich kibiców na całym świecie: HEUTE WIR MORGEN IHR-DZISIAJ MY JUTRO WY...
Oto oficjalny tekst kibiców Austrii Salzburg:
Wraz z przejęciem przez firmę Red Bull (napoje energetyzujące) naszego klubu, rozpoczął się nasz horror:
-zabrano nam barwy klubowe (!!!)
-zostala zmieniona nazwa klubowa na RED BULL Salzburg (historyczna nazwa SV AUSTRIA SALZBURG)
-tożsamość klubu zostala praktycznie calkowicie wymazana (ro powstania oficjalnie uznano za 2005 !!!!!!!!!, zamiast historycznej daty powstania 1933)
-zażyczono sobie innej publiki (nie związanej z ruchem ULTRAS)
Kibice Austrii proszą o solidarność z nimi, gdyż taka sytuacja mogla spotkać każdy inny klub. We wrześniu ma zostać przeprowadzona na skalę europejską akcja, w której na transparentach wszyscy kibice, niezależnie od barw klubowych, mają potępiać zachowania i przedsięwzięcia firmy RED BULL wobec tradycji klubowej.
W Salzburgu przychodzi nowa era nowoczesnej pilki nożnej, która musi być wyraźnie i stanowczo ODRZUCONA!!!
W nadziei na wsparcie
Zwolennicy Austrii Salzburg .
Przykra sprawa ,szkoda mi kibiców Austrii . Jestem za taka akcja .Kto wie czy jakis polski klub nie stanie przed taka sytuacja . Dla mnie to przesada z koncem ultras , zmiana barw i daty powstania ! Pozdro
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 10 lipca 2005, 21:55 [1 raz(y)]
Mianowicie: mam głośniki firmy Manta w systemie 2.1 i chodzi o to że podłączam wszystko jak należy, ale gra ciągle tylko jeden + subwoofer... ma ktoś, jakiś pomysł jak wybrnąć z tej dziwnej sytuacji, bo przez to siła dźwięku idzie tylko z jednego głośnika, a z drugiego szumi, jak pokombinuje i poprzełączam kabelki, to jest tak samo tylko że z tym drugim głośnikiem. Może gdzieś trzeba pokombinować w komputerze, a ja o tym nie wiem ...Proszę o szybką odpowiedź
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Temat ten zakładam na prośbę mojego znajomego fotografa TMK oraz pisma DER GRENZGAENGER-Josefa z Austrii. Niestety cala sprawa opisana poniżej jest bardzo przykra i myślę, że w pewnym sensie nie bez kozery jest hasełko, które zawarli kibice Austrii w swoim przesłaniu do wszystkich kibiców na całym świecie: HEUTE WIR MORGEN IHR-DZISIAJ MY JUTRO WY...
Oto oficjalny tekst kibiców Austrii Salzburg:
Wraz z przejęciem przez firmę Red Bull (napoje energetyzujące) naszego klubu, rozpoczął się nasz horror:
-zabrano nam barwy klubowe (!!!)
-zostala zmieniona nazwa klubowa na RED BULL Salzburg (historyczna nazwa SV AUSTRIA SALZBURG)
-tożsamość klubu zostala praktycznie calkowicie wymazana (ro powstania oficjalnie uznano za 2005 !!!!!!!!!, zamiast historycznej daty powstania 1933)
-zażyczono sobie innej publiki (nie związanej z ruchem ULTRAS)
Kibice Austrii proszą o solidarność z nimi, gdyż taka sytuacja mogla spotkać każdy inny klub. We wrześniu ma zostać przeprowadzona na skalę europejską akcja, w której na transparentach wszyscy kibice, niezależnie od barw klubowych, mają potępiać zachowania i przedsięwzięcia firmy RED BULL wobec tradycji klubowej.
W Salzburgu przychodzi nowa era nowoczesnej pilki nożnej, która musi być wyraźnie i stanowczo ODRZUCONA!!!
W nadziei na wsparcie
Zwolennicy Austrii Salzburg .
Przykra sprawa ,szkoda mi kibiców Austrii . Jestem za taka akcja .Kto wie czy jakis polski klub nie stanie przed taka sytuacja . Dla mnie to przesada z koncem ultras , zmiana barw i daty powstania ! Pozdro
I powinien wszędzie być obrazek jak kibic sra na puszkę red bulla. Może i byłaby to reklama... ale taka poszłaby w świat Na szczęście mój żołądek tych dopalaczy nie trawi Szkoda kibiców. Kupić można wszystko, ale na szczęście nie wszystkich.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.