Odp: temat ogórkowy - 05/07/2005 23:51
mam problem... ostatnio ściągnołem film z emuli i odtwrzam go, obraz skacze jak pojebany... ale głos jest good ktoś mi coś mówił że może brak mi jakiś kodeków albo coś ale zero konkretów... nie mam pojęcia co zrobić żeby obraz nie skakał:/ wie ktoś co mam z tym gównem zrobić...?? HELP ME
mam problem... ostatnio ściągnołem film z emuli i odtwrzam go, obraz skacze jak pojebany... ale głos jest good ktoś mi coś mówił że może brak mi jakiś kodeków albo coś ale zero konkretów... nie mam pojęcia co zrobić żeby obraz nie skakał:/ wie ktoś co mam z tym gównem zrobić...?? HELP ME
w jakims google czy innym szperaczu wpisz codeck pack i sciagnij jakis all in one i bedzie mial wszystko co trzeba, bo jesli Ci obraz skacze to faktycznie jakiegos kodeka nie masz
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Czyzu składałeś te odwołanie czy jednak idziesz do tego technikum ?
nie składalem... bo to było bez sensu.... jestem w tym technikum tylko że chyba w klasie 1b technik logistyk:/ ale jak będzie możliwość to przepisuje się do 1c na technik hotelarz a ty ile miales punktów że się dostałeś na hotelarstwo...? pozdro
w jakims google czy innym szperaczu wpisz codeck pack i sciagnij jakis all in one i bedzie mial wszystko co trzeba, bo jesli Ci obraz skacze to faktycznie jakiegos kodeka nie masz
poszukaj tutaj tam znajdz codec all in one i zainsatluj...chyba nimo codec
Ostatnio edytowany przez: nara, 6 lipca 2005, 02:14 [3 raz(y)]
Ma ktos moze Wojne Swiatow porzyczyc? ja sciagam 5 dni juz i chuj dopiero 400 mb :/
a przez co ściągasz?coś słabo
Filmy ciagne przez Aresa i eMule ale wolno idzie strasznie aktualnie mam 442 mb, chcialem sciagac przez BitComet ale sie nie mog doczekac az znajde wolne konto do zalozenia
poszukaj tutaj tam znajdz codec all in one i zainsatluj...chyba nimo codec
już sobie poradziłem Brakowało mi chyba Kodeków "SLD Codec Selector" i teraz wszystko gra jak powinno thx za pomoc
Poszukuje jezyka angielskiego lub polskiego do Football Managera 2005, bo w swojej wersji mam same jakies takie niezyciowe w stylu francuski, wloski, portugalski czy hiszpanski, jak by ktos mogl na [email protected], bede wdz(w)ieczny
Wyslalem Ci spolszczenie, wiec sprawdz poczte.
Pozdro.
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Ma ktos moze Wojne Swiatow porzyczyc? ja sciagam 5 dni juz i chuj dopiero 400 mb :/
Filmy ciagne przez Aresa i eMule ale wolno idzie strasznie aktualnie mam 442 mb, chcialem sciagac przez BitComet ale sie nie mog doczekac az znajde wolne konto do zalozenia
Chodzi mi o Wojne Swiatow z Tomem Cruisem
Gratuluje sciagania zenujacej kopii. Poczekajcie z tydzien, az bedzie lepsza bo narazie dostepna jest jedynie "kamerka". Zreszta na takie filmy idzie sie tylko do kina
Dla zainteresowanych - ciekawa stronka z wersjami filmow jakie sie ukazaly. - VCD
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Czyzu składałeś te odwołanie czy jednak idziesz do tego technikum ?
nie składalem... bo to było bez sensu.... jestem w tym technikum tylko że chyba w klasie 1b technik logistyk:/ ale jak będzie możliwość to przepisuje się do 1c na technik hotelarz a ty ile miales punktów że się dostałeś na hotelarstwo...? pozdro
w technikum miałem 96 a od 95 przyjmowali A co do klas to ja nawwet nie wiem czy jestem w 1c czy 1e(?)
Chodzi mi o Wojne Swiatow z Tomem Cruisem
Gratuluje sciagania zenujacej kopii. Poczekajcie z tydzien, az bedzie lepsza bo narazie dostepna jest jedynie "kamerka". Zreszta na takie filmy idzie sie tylko do kina
Dla zainteresowanych - ciekawa stronka z wersjami filmow jakie sie ukazaly. - VCDQUALITY
A co masz ta wersje? Ja mam na to bilet na 8.07 do heliosa na 20(powiem ze pojebani ludzie tam pracuja) to na chuja ja to sciagam
pzdr z Dover chlopaki,
mam tu jeden problem - w tej jebanej anglii nie dziala gg
niechce sie polaczyc z serwerem, ma ktos jakis pomysl jak to obejsc? moze na innym porcie?
jak ktos wie jak pomoc to niech pomoze - z gory dzieki
ps. probowalem tez przez mirande - nie dziala
ablo przez jakis angielsi serwer proxy. Mozesz go wpisac w paratrach polaczenia gg.
tez nie dziala,
przez tlen tez nie... a jesli chodzi o skype'a to hmm.... mozna przez skype'a polaczyc sie z gg?
JuN - dzisiaj dostalem robote w tesco... chujowa sprawa, bo tylko 3 dni w tygodniu po 6 godzin (zaczynam za tydzien), ale to wystarczy zeby sie tu utrzymac do momentu kiedy dorwe cos lepszego, a na dniach mysle ze cos znajde. melanz caly czas trwa - od czwartku chodze nastukany
Pzdr chlopak
podpytajcie czy da sie cos zrobic z tym gg.
See You
Kumpel ze szkoly mi napisal
Ze musisz w ustawieniach sieci zmienic adres serwera dns
dam Ci adres alternatywny 194.204.159.1
nie wiem czy to pomoze ale mozna sprobowac pzdr
Ostatnio edytowany przez: nara, 7 lipca 2005, 00:51 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.