Odp: temat ogórkowy - 05/07/2005 13:20
Wie ktoś jak najszybciej i czym dojechać z Basenu Górniczego na Turzyn ?? 8 nie jeździ, a 7 jezdzi do okoła, moze jakis autobus jezdzi blisko??
Odp: temat ogórkowy - 05/07/2005 14:40
Vasyl nie naciagaj ludzi to zwykly MLM (multilevelmarketing), a u nas w Polsce przyjal sie w postaci kredytow jako system argentynski;]
pzdr z Dover chlopaki,
mam tu jeden problem - w tej jebanej anglii nie dziala gg
niechce sie polaczyc z serwerem, ma ktos jakis pomysl jak to obejsc? moze na innym porcie?
jak ktos wie jak pomoc to niech pomoze - z gory dzieki
ps. probowalem tez przez mirande - nie dziala
ablo przez jakis angielsi serwer proxy. Mozesz go wpisac w paratrach polaczenia gg.
tez nie dziala,
przez tlen tez nie... a jesli chodzi o skype'a to hmm.... mozna przez skype'a polaczyc sie z gg?
JuN - dzisiaj dostalem robote w tesco... chujowa sprawa, bo tylko 3 dni w tygodniu po 6 godzin (zaczynam za tydzien), ale to wystarczy zeby sie tu utrzymac do momentu kiedy dorwe cos lepszego, a na dniach mysle ze cos znajde. melanz caly czas trwa - od czwartku chodze nastukany
Pzdr chlopak
podpytajcie czy da sie cos zrobic z tym gg.
See You
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Moze mi ktoś napisać na jakie sektory na Pogoni są bilety po 15 zł ? Bo na oficjalce pisze tylko o karnetach...
Za 15 są na 9,10,11,12,13,14 Jak sie myle niech mnie ktoś poprawi
Mi osobiście wydaje się, że bilety po 15zł są na sektory: 11,12,13,14 i zazwyczaj również na sektor przyjezdnych czyli 23 ( jeśli nie przyjeżdżają )...
Moze mi ktoś napisać na jakie sektory na Pogoni są bilety po 15 zł ? Bo na oficjalce pisze tylko o karnetach...
Za 15 są na 9,10,11,12,13,14 Jak sie myle niech mnie ktoś poprawi
Mi osobiście wydaje się, że bilety po 15zł są na sektory: 11,12,13,14 i zazwyczaj również na sektor przyjezdnych czyli 23 ( jeśli nie przyjeżdżają )...
Odp: temat ogórkowy - 05/07/2005 20:52
Wie ktos jak w Motoroli V547 usunac "Idea Milego Dnia" mam transparenta ktorego uzywalem w siemensie ale nie wiem gdzie jak go zastosowac w V547
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.