PZPN podało ceny biletów na mecz z Walią...50zł za łuk a 100zł za Żyletę
Przecież Ci durn.. wogóle nie myślą...tylko na tym stracą bo na stadionie będzie 2000-3000 osób.
No to sobie poszedłem na mecz
Ps. Jaką nazwę ma centrum handlowe, któr wybudował Bekdas w Nadarzynie
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 1 lipca 2005, 22:42 [1 raz(y)]
a ja sie dostalem do LO9 jako jedna z ostatnich osob na mat-inf-ang
To fajnie - ten sam profil co ja tyle, że ja już w 3 jestem
Dam ci jedną radę - zlej od razu na wszystkich nauczycieli
hehe a trzeba tam sie duzo uczyc ? bo mi sie nie bedzie chcialo przynajmniej w 1 klasie ja mam szmule, lubie sobie w pilke pograc wiec chce miec cos od zycia wszyscy mowia ze tam trzeba zapier... , powaznie tak jest ??
Powiem tak - jeżeli jesteś rozgarnięty to naprawde w domu dużo nie musisz robić, wystarczy sie na sprawdziany uczyć Idziesz na profil mat-inf, więc tak naprawde duży nacisk jest na matme, reszte przedmiotów bez problemu można zdać przy minimalnym nakładzie sił Zapewniam cie, że dużo pobrechtasz z niektórych nauczycieli, a szczególnie z klientki od geo
acha dzieki a mozna z kogos jeszcze pohuczec? ja slyszalem ze histeryczka jest straszna
P.S: Najlesze, że na 60 osób (dzelą to na dwie klasy jeszcze) jest 42 dziewczyn i 18 chłopaków
eee nie ciesz sie tak bo i tak wiekszosc to pasztety i qjony ;/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
P.S: Najlesze, że na 60 osób (dzelą to na dwie klasy jeszcze) jest 42 dziewczyn i 18 chłopaków
eee nie ciesz sie tak bo i tak wiekszosc to pasztety i qjony ;/
wiem domyślam się, szczególnie oglądając zdjęcia innych klas....ale na 42 ktoś się musi normalny trafić a wogule przecież do szkoły chodzi się żeby się uczyć
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Jacek Banaszyński wyjedzie do Bełchatowa. Transfer bramkarza warszawskiej Polonii jest już przesądzony.
- Warunki, jakie zaproponował mi GKS, w pełni mnie satysfakcjonują. Teraz muszą dogadać się tylko kluby między sobą - mówi "Banan".
Wczoraj z Banaszyńskim pożegnał się już trener bramkarzy "Czarnych Koszul", Jarosław Bako.
- Szkoda, że nie będziemy razem współpracować - powiedział Bako, podając rękę Banaszyńskiemu. - Ja też żałuję, ale jeszcze jutro spotkamy się na treningu - rzucił bramkarz "Czarnych Koszul", który był najlepszym piłkarzem w zespole, w ubiegłym sezonie
No to raczej Krzysiek drugą rundę w Bełchatowie będzie obserwował z ławki rezerwowych, a szkoda
Jacek Banaszyński wyjedzie do Bełchatowa. Transfer bramkarza warszawskiej Polonii jest już przesądzony.
- Warunki, jakie zaproponował mi GKS, w pełni mnie satysfakcjonują. Teraz muszą dogadać się tylko kluby między sobą - mówi "Banan".
Wczoraj z Banaszyńskim pożegnał się już trener bramkarzy "Czarnych Koszul", Jarosław Bako.
- Szkoda, że nie będziemy razem współpracować - powiedział Bako, podając rękę Banaszyńskiemu. - Ja też żałuję, ale jeszcze jutro spotkamy się na treningu - rzucił bramkarz "Czarnych Koszul", który był najlepszym piłkarzem w zespole, w ubiegłym sezonie
No to raczej Krzysiek drugą rundę w Bełchatowie będzie obserwował z ławki rezerwowych, a szkoda
Może Krzysiek wygra rywalizację z Banazynskim. Mam nadzieje
Ps. Jak ogldalem Live8 z Londynu, to jak Madonna spiewala, to byl taki moment, ze kazdy klaskal, zajebiscie to wygladalo
Szczacunek dla wszytskich którzy się zgodzili wystapic w Live8, natomiast jak slyszalem w radiu to mowili, ze jedna ze Spice Girls nie zgodzila sie na wystep i Spice wogole nie wystapia. Dla takich ludzi zero szacunku!!!
Ps. Jak ogldalem Live8 z Londynu, to jak Madonna spiewala, to byl taki moment, ze kazdy klaskal, zajebiscie to wygladalo
Szczacunek dla wszytskich którzy się zgodzili wystapic w Live8, natomiast jak slyszalem w radiu to mowili, ze jedna ze Spice Girls nie zgodzila sie na wystep i Spice wogole nie wystapia. Dla takich ludzi zero szacunku!!!
Pewno chodziło o Adams. Bo jak spiewał Snoop Doog to pokazali jak sie obsciskiwala z David'kiem
Pewno chodziło o Adams. Bo jak spiewał Snoop Doog to pokazali jak sie obsciskiwala z David'kiem
raczej nie o Beckham, a o Gery Halliwel z którą reszta grupy się pokłuciła Nawet nie dostała zaproszenia na ślub Victorii z Davidem. Ale ja wszystko wiem.
ze jedna ze Spice Girls nie zgodzila sie na wystep i Spice wogole nie wystapia. Dla takich ludzi zero szacunku!!!
a moze po prostu nie popiera tej idei??
to jak Madonna spiewala, to byl taki moment, ze kazdy klaskal, zajebiscie to wygladal
najlepiej i tak publiak szalała przy Williamsie jak za pierwszym razem grał i ten ciec z tvn gadał to myślałem, ze tv rozpierdole. na sczescie potem jescze raz puscili
najlelpszy wystep: Pink Floyd
najgorszy: dido i duran duran :/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
w ogole widzialem w tv kiedys koncert Dido i stwierdzam ze ona nie ma w ogole sily w glosie...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
ze jedna ze Spice Girls nie zgodzila sie na wystep i Spice wogole nie wystapia. Dla takich ludzi zero szacunku!!!
a moze po prostu nie popiera tej idei??
Aż tak trudno raz wysąpić za free Ma tyle kasy, że się w głowie nie mieści. Ale coż jak dla kogoś liczą się tylko pieniądze to trudno. Szkoda, że Jej taka bieda nie dosięgnie bo by może zrozumiała jak to jest. To był szczytny cel i nie wiem o co poszło ale mogła to odłożyć na bok i wystpić a nie gwiazdorzyć
Ja takich ludzi nie szanowałem, nie szanuję i nie będę szanował, nie wiem jak Wy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.