Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2005 00:13
zajebiście sie dzisiaj ciesze, bo dostalem sie do II Liceum Ogólnokształcącego im. Mieszka I i do tej klasy do ktorej chciałem jest super ;]
miałem troche stracha, ze nie wyrobie z punktami, ale dałem rade na szczescie no teraz to juz wakacje pelna geba OŁOMUNIEC [gdzie to jest ?P nie no zart ;]] ]
pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2005 00:19
Do LO7 sie niestety nie dostałem:/ ale jeszcze odwołanko.. i moze mnie przyjmą Hehe... Ja tez do tech. hotelarskiego na 3maja... tylko że do klasy 1b.. technik Logistyk... ale przepisze sie na tech. hotelarz... Pozdrawiam Wszystkich, co śię nie dostali tam gdzie chcieli Tak jak ja
No to już druga osoba... a która klasa? Rok temu jakoś nikt nie wybrał LO2 a 2 lata temu tylko ja z Hankim. Może jest was więcej? Będzie miał kto mi stawiać browary za oprowadzanie po szkole i rady
właśnie Kubos jaka klasa bo ja też LO 2 Jay-J a te odwołanie do kiedy można złożyć, jestem na 2 miejscu wsród rezerwowych do klasy inf. :/ Jest szansa, że uznają odwołanie
Ostatnio edytowany przez: Rasija, 1 lipca 2005, 09:46 [1 raz(y)]
na kazzdej imprezie szkolnej, zakonczeniu itp bedziesz słuchał jego przemowien heheh
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
To chyba by było 1 f (lingwistyk). Z tego co wiem to módl sie zeby nie trafić na panią Bogusie B. Miałem u niej korki wydawala sie mila ale podobno w szkole to suka
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
To chyba by było 1 f (lingwistyk). Z tego co wiem to módl sie zeby nie trafić na panią Bogusie B. Miałem u niej korki wydawala sie mila ale podobno w szkole to suka
A czego uczy ?
Może mi ktoś napisać coś o LO1 oprócz tego, że Baranowski tam chodził ??
na kazzdej imprezie szkolnej, zakonczeniu itp bedziesz słuchał jego przemowien heheh
No co, sama przyjemność
P.S: Najlesze, że na 60 osób (dzelą to na dwie klasy jeszcze) jest 42 dziewczyn i 18 chłopaków
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
[cytat=Pucha]To chyba by było 1 f (lingwistyk). Z tego co wiem to módl sie zeby nie trafić na panią Bogusie B. Miałem u niej korki wydawala sie mila ale podobno w szkole to suka
A czego uczy ?
Matmy
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
zajebiście sie dzisiaj ciesze, bo dostalem sie do II Liceum Ogólnokształcącego im. Mieszka I i do tej klasy do ktorej chciałem jest super ;]
miałem troche stracha, ze nie wyrobie z punktami, ale dałem rade na szczescie no teraz to juz wakacje pelna geba OŁOMUNIEC [gdzie to jest ?P nie no zart ;]] ]
pozdrawiam
Kubos Ty przypadkiem nie śmigałes do Gimnazjum nr 29 ?:>:>
pozdrawiam
gratuluję wyboru fajna szkoła- dawno temu ją kończyłam i wspominam ją b. miło. Oczywiście kiedyś Pobożniak miał inną klimę, niż obecnie...
powodzenia (i życzę dobrej kadry................ )
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: temat ogórkowy - 01/07/2005 15:43
PZPN podało ceny biletów na mecz z Walią...50zł za łuk a 100zł za Żyletę
Przecież Ci durn.. wogóle nie myślą...tylko na tym stracą bo na stadionie będzie 2000-3000 osób.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
PZPN podało ceny biletów na mecz z Walią...50zł za łuk a 100zł za Żyletę
Przecież Ci durn.. wogóle nie myślą...tylko na tym stracą bo na stadionie będzie 2000-3000 osób.
o kurde ale przesadzili :/ na Żylete 100 zł heh ciekawe ile bedzie ludzi na tym meczu
a ja sie dostalem do LO9 jako jedna z ostatnich osob na mat-inf-ang
To fajnie - ten sam profil co ja tyle, że ja już w 3 jestem
Dam ci jedną radę - zlej od razu na wszystkich nauczycieli
hehe a trzeba tam sie duzo uczyc ? bo mi sie nie bedzie chcialo przynajmniej w 1 klasie ja mam szmule, lubie sobie w pilke pograc wiec chce miec cos od zycia wszyscy mowia ze tam trzeba zapier... , powaznie tak jest ??
Powiem tak - jeżeli jesteś rozgarnięty to naprawde w domu dużo nie musisz robić, wystarczy sie na sprawdziany uczyć Idziesz na profil mat-inf, więc tak naprawde duży nacisk jest na matme, reszte przedmiotów bez problemu można zdać przy minimalnym nakładzie sił Zapewniam cie, że dużo pobrechtasz z niektórych nauczycieli, a szczególnie z klientki od geo
Odp: temat ogórkowy - 01/07/2005 18:58
"Nigeryjski biznesmen, wiceprezydent nigeryjski federacji piłkarskiej oraz prezes klubu Gabros International FC, 45-letni Gabriel Chukwuma poważnie myśli o zainwestowaniu pieniędzy w polski klub pierwszoligowy.
W czwartek spotkał się ze Zbigniewem Koźmińskim. Prezes Górnika Zabrze przedstawił warunki, na których Nigeryjczyk mógłby przejąć klub. Nie odstraszyła go nawet suma - prawdopodobnie dwa miliony złotych - zaproponowana przez Koźmińskiego. - Zdziwiłem się, że jest taka niska - mówi roześmiany Chukwuma. - Jestem bogatym człowiekiem, stać mnie na kupno zespołu w Polsce.
Nigeryjczyk nie był nigdy w Zabrzu, nie wie nawet, gdzie to miasto leży. - Jednak w przyszłym tygodniu przyjedzie do Polski pracownik mojej firmy. Pojedzie do Zabrza, obejrzy tereny, stadion, obiekt. Porozmawia z szefami zespołu, zobaczy, jakie są perspektywy przed Górnikiem. I będziemy działali - zapewnia Nigeryjczyk.
Górnik Zabrze to niejedyny klub w Polsce, którym interesuje się ten biznesmen. Był zły, że nie udało mu się zorganizować spotkania z Janem Ranieckim, szefem Polonii Warszawa."
źródło: Super Express
O Boże... do czego to doszło
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.