Cholera jasna mi to głupie update gre zepsuło, jak tworze nową gre to mi wylatuje do windowsa. Moim zdaniem Robson coś pieprzy, bo mi update d'alessandro działało normalnie.
Odp: FM 2005 - 12/12/2004 21:21
wpierw instalujemy patcha (to: http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ) pozniej cracka do patcha (to: http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar ) a na koncu update robiego (to: http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=134 ) i wszystko bedzie działac
Odp: FM 2005 - 13/12/2004 11:21
Podajcie jakies talety do FM`a bo ja np uzywam tych z cm 03'04 i niektorzy sa naprawde zalosni a w cm byli wymiataczam np. Todorov.
W FM polecam Johan Vonlanthen(Mlody Szwajcar) napastnik i Alessandro Antocielli(Wloch) rowniez napastnik.
Odp: FM 2005 - 13/12/2004 19:21
Wlasnie jestem w polowie sezonu grajac Pogonia w 13 meczach odnioslem 6 zwyciestw , 2 remisy i 5 porazek co dalo mi 8 miejsce z 20 punktami i w bramkach 18-18 na szczescie do 2 Legii trace tylko 4 punkty...
Do Pogoni sprowadzilem:
Obroncow : Szymanka -Polonia
Wojtek Szala - Legia
Marek Zajac -wolny transfer
Pomocnicy :
Karol Piatek -Cracovia
Piotr Giza- Cracovia
Jaromin - Szczakowianka
Hermes - Korona
Napastnicy:
M.Szemonski -wolny transfer
I. Sypniewski -wolny transfer
K. Gregorek -Amica -wypozyczenie
Sprzedalem tylko Grzanke do LKS
z tych transferow moge Wam polecic : Szale srednia 7.31 , Szymanka -6.95, Piatka rozegral wszystkie mecze srednia ocena to az 7.5 jedna bramka i kilka asyst, i Sypniewskiego najlepszy strzelec ligi na polmetku 9 bramek, przyzwocicie spisali sie tez Giza i Gregorek
Natomisat Zajac ,Hermes,Jaromin ,Szemonski sa slabi ....
jesli chodzi o reszte zawodnikow to na dobrym poziomie grali Pilarz ,Julcimar, Terlecki (zdecydowanie najlepszy gracz Pogoni), Batata, Millar (choc sprawia klopoty wychowawcze i nie potrafi sie zaaklimatyzowac)
Przyzwoicie grali Masternak ,Matlak ,Labedzki ,Parzy ,Michalski ,Bugaj, Fabiniak,Grzelak
slabo natomiast : Tralka.Moskalewicz,Kazmierczak,Magdon
a Mauro ,Rodrigo nie grali wogole....
Na poczatku gralem systemem 4-3-1-2 co nie bardzo sie sprawdzalo wiec od meczu z Wisla Krakow na wyjezdzie 1-1 przeszedlem na standardowe 4-4-2
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
odnosnie wrazen z gry to ogolnie oceniam gre bardzo pozytywnie niestety dziwi mnie kilka rzeczy:
- mala illosc goli w meczu mimo wielu sytuacji ,zdobycie 3 goli w jednym meczu to jest nie lada wyczyn
- zbytnia wrazliwosc sedziow...w 13 meczach moi pilkarze otrzymali 30 zoltych i 3 czerowne kartki
- bardzoooooooo duza ilosc rzutow roznych lecz co z tego skoro z nich nic nie wynika
- pilkarze prawie wogole nie decyduja sie na strzaly chocby z 16 metra zawsze proboja wejsc z pilka do bramki
Sprowadziłem:
Marek Kaczmarek -Free
Grzegorz Mielcarski - Free ale wyjebałem go bo strasznie chujowo grał
Igor Sypniewski - Free
Perovic Zeljko
Grzegorz Nicinski
Rafał Pietka
Sławomir Rutka
Dariusz Dudka
Piotr Mosór
Robert Dymkowski
Joilson
sprowadziłem tez kilku trenerow.
Skonczyłem pierwszy sezon i mam 3 miejsce za Wisła ktora zdobyła 56 punktów, Lechem ( 51) aa Pogon ma 49. Wiec nie jest zle jak na pierwszy sezon. Najlepiej u mnie w druzynie gra Batata strzelil 29 bramek. Ustawiłem go za napastnikami Dymkiem i Nicinskim ktorzy łacznie zdobyli 13 bramek Dobrze gra tez Moskalewicz, Joilson i Perovic Zeljko ktorzy zostali wybrani do 11 sesonu... a Batata zostal krolem strzelcow i pilkarzem roku.
Terleckiego wyjebalem do druzyny rezerw bo sie opierdala i nie chce na treningi przychodzic
Bober: "Moja" Pogoń strzela duzo bramek w 26 meczach strzelime 60 brameczek a stracilem 35. Kartek tak duzo nie dostaje aleee za to czesto lapia roznego rodzaju urazy ( zle przygotwanie do sezonu ) Ja własnie duzo brameczek strzelam ze stalych fragmentow i z dalszych odleglosci.
Za karzdym razem jak zapisuje gre i nastepnie odpalam FM to gra niewidzi sejwa wie ktos o co chodzi
Gra się zapisuje w dokumentach... a więc jak chcesz załadować save'a wybierz Moje dokumenty -> Football Manager 2005 -> games i tam powinna byc zapisana Twoja gra. Jak nie ma to wyszukaj plik o nazwie Twojego save'a na kompie
A ja ściągnołem FM przez DC++, zainstalowałem i wyskakuje mi że muszę włożyć CD. Co mam zrobić
Zgrać cracka ;>
Tylko skąd
Dobra, już sobie poradziłem. Ale pojawił się kolejny problem, ta gra jest dostępna w językach: Hiszpański, Francuski, Włoski i Portugalski. Niestety żadnego z nich nie znam choć trochę Skąd można ściągnąć jakiś inny język i gdzie się go zmienia?
Dobra dałem sobie już radę.
Ostatnio edytowany przez: Orło, 7 stycznia 2005, 19:34 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448365 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.