| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 21:17
- Julio Cezar nie był w kadrze Karlsruher SC w ostatnich 3 latach. Być może w rezerwach, a skoro tak, to ja dziękuję serdecznie.
- Andreas Michl był w poprzednim sezonie rezerwowym bramkarzem drugoligowego SV Ried. Również dziękuję serdecznie.
- Paweł Kapsa niech wypierdala. Kozik też.
Jeżeli tak ma wyglądać obsada naszej bramki, to ja zaczynam się bać. Autentycznie. Kurwa mać.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 21:40
Znalazłem znacznie więcej o naszym nowym napastniku (?). I być może to nie będzie taki zły gracz! Nigdy nie grał w Karlsruhe - dlatego też nie mogłem znaleźć go w kadrze Grał ostatnio w czwartej lidze niemieckiej, w zespole Hessen Kassel.
Był tam gwiazdą pierwszej wielkości. W ciągu trzech sezonów gry strzelił 58 bramek w 76 spotkaniach.
Poprzednie kluby: Canoas, Lajadense, Novo Hamburgo, Săo José (Brazylia), Treviso (Włochy), FC Zurich (Szwajcaria).
Ma 25 lat (urodzony 05.04.1979).
Mogą być z niego ludzie...
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 23:21
> No Kapsa by sie przydal.Jest wkoncu mlody i ma duzy talent.
Niesadze że Kapsa który został wygoniony z takiej wyśmientej drużyny jak Wisła Płock może być jakimś wartościowym bramkarzem , z tego co jeszcze słyszałem kibice Wisły twierdzą że gorszego bramkarza w barwach Wisły sobie nie przypominają . Oddawna Baniak z Długoszem twierdzili ze Pilarz jest lepszy od Wyparły , więc coś w tym musi być a z Bełchatowem był nieograny i miał poprostu zły dzięń ...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 02:41
> Niesadze że Kapsa który został wygoniony z takiej wyśmientej drużyny jak Wisła Płock
> może być jakimś wartościowym bramkarzem , z tego co jeszcze słyszałem kibice Wisły
> twierdzą że gorszego bramkarza w barwach Wisły sobie nie przypominają
Otóż to. Kapsę można określić jednym poetyckim słowem - KATAKURWASTROFA. Ci, którzy mówią że ten bramkarz ma talent, prawdopodobnie nie widzieli go w akcji. Był to zdecydowanie najgorszy bramkarz w naszej lidze w poprzednim sezonie. I najgorszy bramkarz Płocka, jakiego pamiętam (a przypominam, że grały tam takie tuzy jak Krupski czy Sejud). Może przyjść ktokolwiek, naprawdę ktokolwiek, byle nie Kapsa. Nawet Kokoszanek. I modlę się, autentycznie, żebyście się nie przekonali o słuszności mojej opinii.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 09:15
a jezeli chodzi o Rachwala to za pozno :
Patryk Rachwał, defensywny pomocnik grający ostatnio w Widzewie Łódź, nie będzie zawodnikiem Amiki Wronki.
O pozyskanie piłkarza, któremu w Widzewie skończył się kontrakt i nie trzeba za niego płacić odstępnego, starały się oprócz Amiki jeszcze Wisła Płock i Pogoń Szczecin.
- Wybrałem ofertę Wisły. Była najbardziej konkretna, a do tego w Płocku tworzy się bardzo ciekawy zespół - wyjaśnił piłkarz.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 09:30
Jesli chodzi o Michalskiego - to niektorzy moga odetchnac....,chociaz patrzac na zrodlo 
za interia.pl/Fakt
Pogoń Szczecin testowała w meczu sparingowym z Groclinem Grodzisk Wlkp (1:1) trzech piłkarzy: Michała Probierz, Radosława Michalskiego i Brazylijczyka Cezara.
- Zdecydowaliśmy się podpisać kontrakt z Probierzem. Podziękowaliśmy Michalskiemu. Zagrał dobrze, ale nie był lepszy od zawodników, których mamy w składzie" - powiedział "Faktowi" Bogusław Baniak.
Gola dla Groclinu strzelił Jacek Ziarkowski i prawdopodobnie podpisze kontrakt ekipą Duszana Radolsky'ego.
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 11:00
> Jesli chodzi o Michalskiego - to niektorzy moga odetchnac....,chociaz patrzac na
> zrodlo 
za interia.pl/Fakt
Pogoń Szczecin testowała w meczu sparingowym
> z Groclinem Grodzisk Wlkp (1:1) trzech piłkarzy: Michała Probierz, Radosława
> Michalskiego i Brazylijczyka Cezara.
- Zdecydowaliśmy się podpisać kontrakt
> z Probierzem. Podziękowaliśmy Michalskiemu. Zagrał dobrze, ale nie był lepszy od
> zawodników, których mamy w składzie" - powiedział "Faktowi" Bogusław Baniak.
>
Gola dla Groclinu strzelił Jacek Ziarkowski i prawdopodobnie podpisze
> kontrakt ekipą Duszana Radolsky'ego.
Daj pan Bóg żeby to była prawda ...
[Ostatnio edytowane przez Manolo: 2004-07-05 14:36]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 16:35
na innej stronie jest napisane tłustrzym drukiem i na czerwono MARCIN ZAJAC(POGON SZCZECIN) a tłustrzym drukiem i na czerwono oznacza pewny transfer wiec to raczej o niego chodzi
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 17:04
> na innej stronie jest napisane tłustrzym drukiem i na czerwono MARCIN
> ZAJAC(POGON SZCZECIN) a tłustrzym drukiem i na czerwono oznacza pewny transfer
> wiec to raczej o niego chodzi
Czyli na jakiej ??
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 17:28
Pewnie chodzi o stronę 90minut. Jest tam napisane tak:
Marcin Zając (P - Pogoń Szczecin)
Ale oznacza to tylko tyle, że Zając na pewno odchodzi z Dyskobolii. I BYĆ MOŻE odejdzie do Pogoni.
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/07/2004 19:26
> Jak dla mnie to niech sobie Zając przyjeżdża do Gutowa( czy jak to sie nazywa) i
> potrenuje. Jak bedzie dobry to zostanie Baniak podejmuje dobre decyzje!
dobre...a podobno to na wniosek trenera/trenerow zwolnili Bilinskiego i Wyparle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1